- 30 Kasım 2019
- 12.729
- 40.938
- 598
Nekadar cok boş konusuyorsunuz.. sizin kaynaginiz ne peki? Sizin söylediklerinizin kaniti var mi? Tarihcilerden daha mi iyi biliyorsunuz yoksa szde tarihcimisiniz? Bu konuda bilgisi olmayanlarin atip tutmasi trajikomik bi durum.. sizi tarih kitaplarina havale ediyorum..Siz keşke kendi boş fanatizminizin ve insanları kendinizce aşağılama çabanızın burdan ne kadar komik göründüğünü görebilseniz, gülmekten ölürdünüz
Canım şirret ol. Sen onları çekeceğine onlar çeksin . Bebeğine iyi bak sadece . Böyle tipler için günahsız bebeği strese sokmaya değmez . Daha çok gençsin. O yüzden muhtemelen saf ve iyi niyetlisin . Zamanla öğreneceksin mecbur ...Merhaba arakadaşlar sa. Ben daha önce de aynı konuyla gelmiştim ve o günden bu yana hiç bir şey değişmedi eşimin ailesiyle aynı evde yaşıyorum çok huzursuzum kayinvalidem herseyime karışıyor bi arkadaşıma gitsem eşime şikayet ediyor biyere giderken kayınvalidemden izin almam gerekiyormus izin alınca da gidip napicaksn otur evde diyor şu aralar zaten biyere gidemiyorum ama her zman öyle 5 aylık ta hamileyim sürekli beni eşime şikayet ediyor sabahları kayinvaldiye kayinpedere kahvaltı hazırlamam gerekiyormus ben de bulantılarım olduğu için mutfağa çok giremiyorum her şeyi esime söylüyor birde eşimle kalsa yine ıyi bütün akrabalarina beni kotuluyor evi ayrimak isteyince de olay çıkartıyor ayırıp napicaksiniz diye eşim de annesinin dolduruşuna gelip bana kiziyor ve ben de ona kızıyorum annesi çok yalanci çunki bazen de çok yalan söylüyor sonra kavga büyüyor of çok yoruldum hep ağlıyorum odama kapanip oturmaktan sıkıldım eşim için kolay tabi ise gdiiyor eve geliyor yemeğini yiyor çayını içiyor tv izliyor sonra yatıyor olan bana oluyor napicam bn
Ben de şu yönden bakmak isterim;
Kv'ler nie kız kaçıran oğullarına sahip çıkmıyorlar?
Nie bir ev açacak kapasitesi olmayan gelişmemiş oğluşlarına sorumluluk vermiyorlar?
Hem oğluşumun düzeni bozulmasın hem canı çekmiş kız kaçırmış laf etmeyim.
Birisi yazmış yukarda "gece oğluma gundüz bana hizmet eder" mantıgı, %100katılıyorum.
Kv + gelin birlikte oturulan evlerde keşke Kv 'ler de bu durumdan şikayetçi olsa da her kız kaçıran ogluşlara "hop napıyosun, ben evimin üstüne ev istemem, git kendine ev yuva kur " denilse.
Ama bunu demezler neden? cünku ana razı oğluş razı.
Bu durumda kv nın akıllı davranması gerekıyor dogumdan sonra konu sahıbı de bır ıse gırıp calıssın karı koca ev-esya ıslerını halledıp kendı yollarına gıtsınler ama kv nın gıtmelerı gıbı bır derdı yok anlatılana göreSöylediklerinize katılmakla birlikte bir noktaya dikkat çekmek istiyorum. Oğullarına sorumluluk vermiyorlar demişsiniz ya ne yapabilirler mesela? Git kendine yuva kur demek evet doğru ama 22 yaşında ayda 3 bin lira kazanan bir genç depozito, emlakçı, fatura açtırma, ev eşyası gibi şeyleri ödeyecek maddi birikimde değildir. Neyine güvenip kız kaçırmış ailesine güvenip elbette otururuz anamın evinde demiştir. Dediğiniz gibi ev açacak kapasite yok ki. Bence sahip çıkmamak git ne yaparsan yap demekle olur ama onu da kaç aile diyebilir bilmiyorum. Büyük konuşmak istemem oğlum yok ama kalkıp 22 yaşında haydi ben kız kaçırdım getirdim dese delirirdim herhalde. Gençlerin akıllılık etmesi gerek ama bu konuda iki tarafta daha çocuk, bir de kendileri çocuk büyütecekler
Bu durumda kv nın akıllı davranması gerekıyor dogumdan sonra konu sahıbı de bır ıse gırıp calıssın karı koca ev-esya ıslerını halledıp kendı yollarına gıtsınler ama kv nın gıtmelerı gıbı bır derdı yok anlatılana göre
Umarım olur ama konu sahibinin de bu konuda istikrarlı davranacağını düşünmüyorum ,Buradaki kayınvalide tam Kaynana Semra Hanım gibi zaten. Allah yardımcıları olsun
Ayy ben kaynanama kurban olayım vallahiMerhaba arakadaşlar sa. Ben daha önce de aynı konuyla gelmiştim ve o günden bu yana hiç bir şey değişmedi eşimin ailesiyle aynı evde yaşıyorum çok huzursuzum kayinvalidem herseyime karışıyor bi arkadaşıma gitsem eşime şikayet ediyor biyere giderken kayınvalidemden izin almam gerekiyormus izin alınca da gidip napicaksn otur evde diyor şu aralar zaten biyere gidemiyorum ama her zman öyle 5 aylık ta hamileyim sürekli beni eşime şikayet ediyor sabahları kayinvaldiye kayinpedere kahvaltı hazırlamam gerekiyormus ben de bulantılarım olduğu için mutfağa çok giremiyorum her şeyi esime söylüyor birde eşimle kalsa yine ıyi bütün akrabalarina beni kotuluyor evi ayrimak isteyince de olay çıkartıyor ayırıp napicaksiniz diye eşim de annesinin dolduruşuna gelip bana kiziyor ve ben de ona kızıyorum annesi çok yalanci çunki bazen de çok yalan söylüyor sonra kavga büyüyor of çok yoruldum hep ağlıyorum odama kapanip oturmaktan sıkıldım eşim için kolay tabi ise gdiiyor eve geliyor yemeğini yiyor çayını içiyor tv izliyor sonra yatıyor olan bana oluyor napicam bn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?