Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba kızlar, sizlerin tecrübelerinize dayanarak şunu sormak istiyorum.
Sizce kayınvalidenizin alt katındaki kendi evinizde oturmayı mı tercih ederdiniz, yoksa onlardan uzakta ama kirada oturmayı mı tercih ederdiniz?
Sözlüm annemlerin altındaki evde bikaç sene oturalım para biriktirip ev alırız taşınırız diyo ama ben o eve girince bi daha çıkamayız gibime geliyor. Zira şimdiden kayınpeder ben üzülürüm giderseniz falan demiş, sözlüm de ben ailemden nasıl uzak kalıcam diye onlardan etkileniyor. Ben de ailelerden uzak kalamıcaksak madem evlenmeyelim dedim, şuanda ailesi iyi gibi ama evlendiğimizde bu yakın oturma işi bize sorun yaratırmı siz olsanız ne yapardınız?????????????
Bu arada ikimiz de çalışıyoruz, sabah işe akşam 7 de evdeyiz.
tabikide kira diycem,benim kendi evim 11 yıl oldu hala kurtulamadım
aklı olan aynı binayı bırak,aynı sokakta hatta mümkünse aynı şehirde bile oturmasın
Kısacası KAÇ KAÇABİLDİĞİN KADAR...![]()
valla canım bizde aynı şekilde kandırıldık ev alalım para biriktirelim diye kayınvalidemin ve onun kayınvalidesinin evine taşındık aynı apartmanda oturuyoruz ablamla ben (bu rada ablamla eltiyiz)2,5 sene oldu evleneli bir kuruş kenara atmış değiliz.kayınpeder inadımıza gitti karşı binamızdan kiralık ev buldu kayınvalidem istemesede şimdi onların evinde biz oturuyoruz diye kiralarını biz ödüyoruz ablamla ortaklaşa birde ayrıyeten ihtiyaçları oluyor para veriyoruz.e bu şekilde ne parası biriktirip ev alacağız.birde düğünümüz oldu onların evlerine taşındık ev tamamen tadilata girdi bir kuruş yardımları olmadı eşimle çalışıyoruz hala borcumuzu bitiremedik.şimdi 14 haftalık hamiyeim ve tüp bebek yaptık bitmeyen borcumuza bu masrafıda ekledik ama yine bizden para istiyor.ben riskli bir gebelik geçiriyorum yinede borcumuz var diye çalışıyorum ama adamın umrunda diil.herkes kayınvalideden çeker bizim sorunumuz kayınpeder.birde bize 4 kişi çalışıyosunuz(ablamlarla birlikte 4)nasıl geçinemiyosunuz der paramızın da hesabını tutar yani kendisi 2 emekli maaşı alır kira derdi yok ama yinede geçinemez.bir de bunlar yetmezmiş gibi her akşam gelin şunu yapın diye hayatımıza yön vermeler.çok şükür ki eşlerimiz de babalarının farkında da rahatız.kayınvalidem de tam aksi bizden uzak oturmak istedi her akşam yemek yapar gelin alın evinizde yiyin der kayınpedere kızar rahat bırak diye çocukları.şimdide kayınpederin çat kapı gelmeleri başladı.ev yakın olunca.o yüzden sakın sakın yakın olmayın.ben şimdi bi imkanım olsada kaçsam diye bakıyorum ama maddiyat işte belimi büküyor=(ben de amma dertliymişim yahu=)
Merhaba kızlar, sizlerin tecrübelerinize dayanarak şunu sormak istiyorum.
Sizce kayınvalidenizin alt katındaki kendi evinizde oturmayı mı tercih ederdiniz, yoksa onlardan uzakta ama kirada oturmayı mı tercih ederdiniz?
Sözlüm annemlerin altındaki evde bikaç sene oturalım para biriktirip ev alırız taşınırız diyo ama ben o eve girince bi daha çıkamayız gibime geliyor. Zira şimdiden kayınpeder ben üzülürüm giderseniz falan demiş, sözlüm de ben ailemden nasıl uzak kalıcam diye onlardan etkileniyor. Ben de ailelerden uzak kalamıcaksak madem evlenmeyelim dedim, şuanda ailesi iyi gibi ama evlendiğimizde bu yakın oturma işi bize sorun yaratırmı siz olsanız ne yapardınız?????????????
Bu arada ikimiz de çalışıyoruz, sabah işe akşam 7 de evdeyiz.