Kayın valideniz burayı okuyor ne söylerdiniz?:)

Sevgimi pek gosteremiyorum bana annemde daha cok destek oluyorsun sen olmassan biz hiciz allah seni basımızdan eksik etmesin

Çok bencilsin be ana!
Belki de bu hayatta şanssız olmandan dolayıdır böyle olman..

Ya seni seviyorum ama evimde yalnız kalmak istiyorum biraz, o yüzden lütfen beni çağırma artık

Ah anne aramadın aramadın tam telefonum oğlunun elindeyken aradın. Yahu madem arıyorusn bari o profildeki adamın resmini kaldır. Hepten cinleri tepesine çıktı Hem üzülüyor senin için "inşallah bir sıkıntısı yoktur" diyor. Hem de senin yaptığını hazmedemiyor. Velhasıl o yeni numaranı da engelledim. Özür dilerim, elimden bişey gelmiyor

Allah'ından bul tez vakitte İnsallah.O eşimden kayırdığın kızların ve damatların senin pişmanlığın olsunlar dilerim...

Kaynanamın adını kuyruklu yılan koydum ...
Sana yazacak bir şey yok, sadece şarkı armağan etmek istedim.

Dişleri gedik kaynana ..
Oğlun şeker getirdi sensiz yedik kaynana.. =))

Yasasaydin sever mıydık birbirimizi, çay içip keyif yapar mıydık, şuan umarım cennettesindir. Kocisimi dogurdugun baktığın ve iyi yetistirdigin için ellerinden ne kadar öpsem az gelir. Mekanın cennet olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…