Bu aralar benimkisi pek bi mülayim Allahım Allahım
Ama şu varki eltime söylemesi gereken bi şeyi bana söylüyo “ kızım sana söylüyorum gelinim sen anla “ misali
Bu aralar benimkisi pek bi mülayim Allahım Allahım
Ama şu varki eltime söylemesi gereken bi şeyi bana söylüyo “ kızım sana söylüyorum gelinim sen anla “ misali
Hayir surekli laf sokan koydeki evi sadece kendilerine ait sanan iki gorumce birde eviyle ilgisi olmayan surekli koy arkadaslariyla piknik kahve pesinde kosan bana bisey oldugunda uzulmeyen hamileyken 3 ay istifra ettim birinde bile gelip banyoya iyimisin demeyen cocugumu birak git diyen bir koca var. Neresinden tutsan elinde kalir bir hayat.İçimi kıydın be sabah sabah,2side mi öldü
Peki şimdi ;kurtulmuş ve rahat hissediyor musun ?
Bende yazmıştım ama ,yine üstüne ekledim.
Benle konuşmuyor sanırım,arayıp sormuyorum diye
Önümüz hafta hafta sonu gidiyoruz sanırım
Hayir surekli laf sokan koydeki evi sadece kendilerine ait sanan iki gorumce birde eviyle ilgisi olmayan surekli koy arkadaslariyla piknik kahve pesinde kosan bana bisey oldugunda uzulmeyen hamileyken 3 ay istifra ettim birinde bile gelip banyoya iyimisin demeyen cocugumu birak git diyen bir koca var. Neresinden tutsan elinde kalir bir hayat.
Hayir surekli laf sokan koydeki evi sadece kendilerine ait sanan iki gorumce birde eviyle ilgisi olmayan surekli koy arkadaslariyla piknik kahve pesinde kosan bana bisey oldugunda uzulmeyen hamileyken 3 ay istifra ettim birinde bile gelip banyoya iyimisin demeyen cocugumu birak git diyen bir koca var. Neresinden tutsan elinde kalir bir hayat.
He he de geç , azcık da sırnaşık olmak gerekli , benim kvalidem çok sever onu seveyim sarılayım , yanağını mıncıklıyayım , hele azcık da pohpohladım mı benden iyisi yok
Eltine de mi başladı yaaa yuhh
Sende bir kaynanayı idare edemiyorsun.
İğnesini yaparken batır derine olsun bitsin
Ben laf söyletmiyorumki eltilerime , aynı şekilde onlar da bana söyletmezler , kvalidem sevinir bu duruma hep böyle olun der , öğütler bizi ..
İğneler bitti ayol iğne mi kaldı kaç ay oldu
Normal bir evlilik istiyorum ben zenginlikte gozumde yok koca basimizda dursun izinlerini bizimle degerlendirsin evladiyla gecirdigi vakitten keyif alsin annesi babasi vefat etmis ailesini on planda tutsun oncelik versin istiyorum vs vs. Degisirmi bilmem. Benim anne babam ayri zaten annem evli babam bekar calisir yer bize bir hayri yok alkolik zaten anneme siddet uygulardi kufrederdi falan.Hiç kimseden gülmedim diyorsun .
Ama senin de annen baban var ,onlara yazık değil mi?
E yine gelecek düşecek eline
Ben benimkine ne yapsam onu düşünüyorum
Dogarken gulecek o kader.Denk gelmemiş Leyla , böylesi de çok zor olmalı sanırım .
Senı kayınvalideme yemeğe beklıyorum .Her kaynana yemeği süper yapar,haksızlık etme
Ay gülçin nasıl aynıyızDogarken gulecek o kader.
Benim babam erkek diye dusunmus beni annemin gebeliginde. Dogmusum kiz olarak adam hastaneyi terk etmis.
Annem yalniz kalmis halam amcam cikarmis hastanesen bizi.
Boyle baslamis garip hayatim...
Yasiyor hic baba gibi hissedemiyorum aramam sormam zaten. Isim dusse yine aramam o derece dusun.Ay gülçin nasıl aynıyız
Yaşıyor mu baban ?
Benımkını hiç tanımadım .
Küçüklüğümden beri babama nefretim var .
Hiç iyi anamadım .
Hiçbir namazımdan sonra Allah günahlarını affetsin dıyemedim .
Rabbim evladından güldürsün Leyla , bir eline sağlık cümlesi zor olmamalı , şükür çocuklarım eksik etmiyor .. Çocuklarıma sarıldım ben de ...Dogarken gulecek o kader.
Benim babam erkek diye dusunmus beni annemin gebeliginde. Dogmusum kiz olarak adam hastaneyi terk etmis.
Annem yalniz kalmis halam amcam cikarmis hastanesen bizi.
Boyle baslamis garip hayatim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?