Kayın valideniz burayı okuyor ne söylerdiniz?:)

İçimi kıydın be sabah sabah,2side mi öldü
Peki şimdi ;kurtulmuş ve rahat hissediyor musun ?
Hayir surekli laf sokan koydeki evi sadece kendilerine ait sanan iki gorumce birde eviyle ilgisi olmayan surekli koy arkadaslariyla piknik kahve pesinde kosan bana bisey oldugunda uzulmeyen hamileyken 3 ay istifra ettim birinde bile gelip banyoya iyimisin demeyen cocugumu birak git diyen bir koca var. Neresinden tutsan elinde kalir bir hayat.

He he de geç , azcık da sırnaşık olmak gerekli , benim kvalidem çok sever onu seveyim sarılayım , yanağını mıncıklıyayım , hele azcık da pohpohladım mı benden iyisi yok
Bende yazmıştım ama ,yine üstüne ekledim.
Benle konuşmuyor sanırım,arayıp sormuyorum diye
Önümüz hafta hafta sonu gidiyoruz sanırım

Denk gelmemiş Leyla , böylesi de çok zor olmalı sanırım .

Hiç kimseden gülmedim diyorsun .
Ama senin de annen baban var ,onlara yazık değil mi?

He he de geç , azcık da sırnaşık olmak gerekli , benim kvalidem çok sever onu seveyim sarılayım , yanağını mıncıklıyayım , hele azcık da pohpohladım mı benden iyisi yok

Sende bir kaynanayı idare edemiyorsun.
İğnesini yaparken batır derine olsun bitsin

Hiç kimseden gülmedim diyorsun .
Ama senin de annen baban var ,onlara yazık değil mi?
Normal bir evlilik istiyorum ben zenginlikte gozumde yok koca basimizda dursun izinlerini bizimle degerlendirsin evladiyla gecirdigi vakitten keyif alsin annesi babasi vefat etmis ailesini on planda tutsun oncelik versin istiyorum vs vs. Degisirmi bilmem. Benim anne babam ayri zaten annem evli babam bekar calisir yer bize bir hayri yok alkolik zaten anneme siddet uygulardi kufrederdi falan.
Bende alkol almayan biri olsun evlendigim ehh bide inancli olsun kanimda kaynasin dedim kendim istedim bu kisiyle evlenmeyi. Cok hayirliysa olsun diye dua ettim ama bakalim yasiyorsak umut var demektir

Denk gelmemiş Leyla , böylesi de çok zor olmalı sanırım .
Dogarken gulecek o kader.
Benim babam erkek diye dusunmus beni annemin gebeliginde. Dogmusum kiz olarak adam hastaneyi terk etmis.
Annem yalniz kalmis halam amcam cikarmis hastanesen bizi.
Boyle baslamis garip hayatim...

Benim babam erkek diye dusunmus beni annemin gebeliginde. Dogmusum kiz olarak adam hastaneyi terk etmis.
Ay gülçin nasıl aynıyız
Yaşıyor mu baban ?
Benımkını hiç tanımadım .
Küçüklüğümden beri babama nefretim var .
Hiç iyi anamadım .
Hiçbir namazımdan sonra Allah günahlarını affetsin dıyemedim .

Yasiyor hic baba gibi hissedemiyorum aramam sormam zaten. Isim dusse yine aramam o derece dusun.
Sen bi konuda bunu yazmistin dogum hikayemiz ayni demistim
Bazen ben kalbine iman vucuduna ibadet ihtiyaci ver derim duamda o kadarida artik ne biliyim iste..

Rabbim evladından güldürsün Leyla , bir eline sağlık cümlesi zor olmamalı , şükür çocuklarım eksik etmiyor .. Çocuklarıma sarıldım ben de ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…