Kayın valideniz burayı okuyor ne söylerdiniz?:)

Okuması imkansız ama olsun Yaşlı ve okuması yok maalesef. İyi ki eşim gibi birini doğurdun ve yetiştirdin minik kuşum derdim. Allah razı olsun seni de oğlunu da çok seviyorum.

Oğluşun eşşek kadar oldu. Farkında mısın bilmiyorum ama oğluşun evli artık. Kendi ayaklarının üzerinde durmasına izin ver yoksa ben kocamdan soğumaya başlayacağım

Seni sevmiyorum. Senden nefret ediyorum. Yalancısın. İki yüzlüsün. Hakkın yani da değilsin. Ayrımcılık yapıyorsun. Boş boş konuşuyorsun. Herkes bunu biliyor ama tın tın tın diyor. Haksız olduklarını görüyorsun ama yok benim çocuklarım doğru. İnsanın önündeki yemeği sayıyorsun. Başarılı kişinin başarısını cekemiyorsun7 çamur atıyorsun. Başarısızlıkları da başarılı diye savunuyorsun. Oğlunun eşlerini sevmelerini mutlu etmelerini. Onları düşünmelerini çekemiyorsun. Kendinle kiyasliyorsun. Sonra ben çok iyi kaynanayim diyorsun. Senin demenle olmuyor.

Bu aralar uzak olmamız nsl güzel nasıl ...
Hep böyle olsun .. telefon görüşmeleri bir dakika ya da beş dakika oh daha ne olsun .. =)

El attığım saçlarının rengi inan muhteşem oldu kızıldan sarıya hemen geçilmez cicim yok yok bu gökkuşağı harika oldu anneçim bizim gibi gençleri cebinden çıkarırsın sen benim şaheserim saçlarınla ahhahahaa

Artık karışma evime çocuğuma kocama senin lafınla mı yapıcaz her şeyi yetti gariii bi düş yakamızdan

İyisin hoşsun da her şeye olur yavrum düzelir gızım şeklinde ultra optimist yaklaşmana biraz gıcık oluyorum

Hakkımı Hiç helal etmiyorum sana keşke kocamın annesi sen olmasaydın kocam gibi bir evladı haketmiyorsunuz Dünyayı sen yaratmadın Öyle laf dağında gezdirme burnunu

Görüntülü arama yapmadan önce,
müsait misiniz diye bir sorman gerekir bence!
Pazar günü serbestliğiyle biraz geç uyandık validem,

iznin olursa ..

Bu kadar iyi niyetli bu kadar verici olarak kendi kendini tüketiyorsun. Bir Allahın kulu da seni düşünsün artık ya delircem!!!! Kendine gel kendine değer ver artık.

Aramızda dağlar sıra sıra yollar var iken bile
beni sinir etmeyi başarıyosun ya bravo!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…