Kayınaile ve para ilişkileri, düğün sonrası altınlar, eşimin bağlanmış basireti

Bence kendinize 1 hafta verin. Herşeyi düşünün. Eşinizin size evliliğin ilk gününden bugüne kadar yaptıklarını düşünün. Ailesinden ne kadar altın koparır alabilirse alacak biri mi bunu iyi düşünün. Bunu yapamıyorsa size bu konuda ailesinin haksız olduğunu ama elinden bir şey gelmediğini açık söylerse birşey elinden gelmiyordur ama size altın düşkünü diyorsa siz evde gerekli günler işini gördüğü et parçası ve yüksek lisans işim var dediniz ev masraflarına ortak olan sorgusuz gelir kaynağısınız. Eşiniz sizi nasıl görüyor buna iyi bir cevap bulun. En üstte bir arkadaş ev alın demiş o altınlarla hesabını yapıp ne alabilirsiniz 1+1 ev, araba almak araba değiştirmek vs. O paraya yakın bir taşınır taşınmaz düşünün ve yatırım yapmak istediğinizi belirtin bu istekle sorularınızın cevabını bulabilirsiniz. Eğer kararınızda eşinizin size değer vermediğine kanaat getirirseniz. Düğün gününe dair video varsa takı töreninde çekilmiş. Veya kesin bildiğiniz altın miktarı ne ise boşanma davasını sizi bu aileden kurtaracak bir avukat ile köklü bir sebeple boşanma davası açarsanız altınların ortadan kaybolması eşinizin size değer vermemesi bile bir sebep boşanır altınları alırsınız. Daha bugün takılan takı ile ev dahi alınsa kadın altınları isteyebilfiğini okumuştum. İşiniz yani maddi gücünüz varsa kendi yolunuza bakın. Değer verecek Ahmet Mehmet illa ki biri çıkacaktır. Yaşadığım için söylüyorum. Ve bir de bu yatırım yapma fikrini kendi aileniz anne baba kardeş harici teyze dayı size şahit olacak insanlar yanında da konuşmanız gerekiyor eşinizin ağzından dava da kullanacaksınız size şahitlik edecek kişiler yemin edecekleri için hakim gördüğü kavga ve sözlere önem veriyor. Tam yaşanan olayı anlattırıyor. Allah kolaylık versin 28. Yaşından sonra eşimle hayatım güzelleşti umudunuzu kaybetmeyin

E hadi tamam erkek tarafının takılarını alsın. Kız tarafının taktıkları nasol onların alınteri oluyor?

E hadi tamam erkek tarafının takılarını alsın. Kız tarafının taktıkları nasol onların alınteri oluyor?
Buraya kalıbımı basarım ki o ev ileride sizin üzerinize olmayacak.

Canım sen sa… mısın ka bakma da. Bende iş güvenliği uzmanı olacağım. Eşimle 35 yaşındayız eşim sen işe girsen bana para vermezsin diyor kala kala kadının parasına mı kalmış eşin. Herşeyi ödersiniz sonra baktın eşinin maaşı bitiyor sen o zaman yardım edersin benim bildiğim kadın altın alır. İnşallah eşinin aldığı altınlar evde alınca getirip ortak keseye koyuyorsundur. Fiziki elin değmiştir. Burada tansiyonum çıktı. Kendim yaşamış kadar oldum. Kız sen ne kadar safsın ya valla senin bilezikler gitmiş ya işte biriktirdiğiniz dişinizden artığınızı eşin sana bilezik alması lazım ki sonra ev Dalan alırken senin vermen lazım ortak olacağınız için bu aile seni maaş olarak görüyor.

Eger 1 sene sonrasına yurt dışı planınız varsa doviz olarak birikim yapabilirsiniz.ikinizin adınıza banka hesabı acıp birikim devamını bu sekilde sürdürürsünüz.
Ayrıca yurt dışı konusunda esinizi daha cok destekleyin.amerika da ev almak istanbuldan ev almaktan daha kolay gibi geliyor bana

ayyyy öyle mi diyorsunuz.... valla zaten istiyordum ama çok da etkilememk için ısrar etmiyordum ama dediğiniz gibi daha destekleyici olayım o zaman çok teşekkür ederim değerli yorumunuz için

Eğer gitme durumu olursa paranız kadar arsa alın öyle gidin, her bütçeye göre var sonuçta toprak. Sakın bi gramını bile bırakma. Hatta şimdide alabilirsiniz, eve alma niyeti olunca satarsınız
yok valla bir gramını bile bırakmayı düşünmüyorum gerekirse alır koluma takar götürürüm yine de bırakmam. maymun gözünü açtı artık

Bence ayrılırız kavga ederiz korkusuna düğünden önce hiçbir şey konuşulmamış, akışına bırakıp sorunları görmezden gelmişsiniz. Eşinizin karakteri hep böyleymiş. Şimdi sorgulamaya, soru sormaya başlayınca da sinirlenip sizi bastırmaya çalışmış. Bu tarz cimri ve hesapçı insanlarla yuva kurulmaz. Konuyu açmakta çok geç kalmışsınız maalesef. Ayrıca şunu da söylemeyim maalesef sizin gibi her şeyi kolaylaştıran, masraf yaptırmayan kadınların maalesef bir değeri olmuyor Türkiye coğrafyasında. Bunu bir kez daha gördük.

bizi gelişmelerden haberdar et. Her şey gönlünüzce olsun
konuştuk az evvel. dedim böyle böyle böyle. öncelikle bundan sonra haberim olmadan kafasına göre iş yapmaması konusunda anlaştık.
daha sonra maaşım konusunda her ay maaşımın yalnızca üçte biri kadarını ortak yatırım ya da giderler için fark etmez ona gönderebileceğimi daha fazlasını kesinlikle vermeyeceğimi söyledim. kalanıyla kendime ayrı birikim yapacağımı ya da kendim istediğim gibi harcayacağımı söyledim. maaşım konusunda herhangi bir söz hakkı olmadığını söyledim.
aynı şey altınlar için de geçerli dedim. onlar ortak altın bir gramına bile birbirimizden habersiz dokunulmayacak istediğim takdirde hepsini alacağım dedim.
son olarak herhangi bir mülk alımında da sahipliğin tıpkı şuanki altınlarda olduğu gibi yalnızca ikimizde olduğunu, onların ikimizin ortak malı mülkü olduğunu anasının babasının bununla asssssla ilgisi olmadığını söyledim. gelecekte edinilecek her şey ortak olacak öyle ananın üstüne babanın üstüne falan kesinlikle aklından bile geçirme dedim.
diretmedi hiç ve kabul etti. anlaştık gibi görünüyor şimdilik... haberiniz olsun hanımlar

kesinlikle. ben bu rahatsızlıklarımın evliliğin temel taşı olduğunu söyledim. ya bunları düzeltirsin ya da biter zaten sürdüremeyiz bu şekilde dedim. kesin kararlı ve net konuştum. hiç öyle sindirenedi bu sefer. ilk kez ben öyle kararlı biçimde biterse de bitsin yolları ayırırız diyince bi şok oldu. sonra başta mırın kırın etse de hak verdi kabul etti. ya düzelecek ya bitecek. açıkçası ittirip kaktırmaya hiç niyetim yok. bir kere geliyorum dünyaya olmazsa da olmaz artık napim ya

Kvde de olan altınlar ne olacak? Onları alacağınızı söylediniz mi? O zaman olay çok büyüyecek..

ha artı olarak şunu ekledim,
üstünde adımın yazılı olduğu bir ev tapusu görmeden çocuk mocuk yok haberin olsun dedim. kesin ve netim dedim.

Kvde de olan altınlar ne olacak? Onları alacağınızı söylediniz mi? O zaman olay çok büyüyecek..
hemen yarın gidip alıyoruz demedim ama özellikle düğünden kalan bilezikler ve diğer altınlar üzerinde doğrudan ve tek hak sahibi olduğumu, istediğim zaman alıp istediğim yere koyacağımı istediğim mala mülke yatıracağımı söyledim. onlarla neye yatırım yapacağımız şu an için biraz karışık. onu bir netleştirelim alacağım ama

Demek ki sizin yumuşak yüzünüze güvenip yapıyormuş. Şimdi ipleri eline alma zamanı. Altınları da annesinden alın yatırım yapmasanız bile siz saklayın banka kasasında vs. Biz yetişkin insanlarız kendi birikimimizi kendimiz muhafaza edebiliriz. Bu işleri annenin himayesinde yapmak sana olan saygımı azaltıyor. Anneni suçlamıyorum ama kendi kazandığımızı da kendimiz biriktirelim istiyorum. Gibi gibi anlatın. Eminim bunda da kararlı olursanız çok şey değişir.
Ah canım kadınlar… Evde işte dışarıda çalışıp didindiğin yetmezmiş gibi bir de bunlarla uğraş. Biz önemli olan maddiyat değil sevgi dedikçe onlar sırtımıza binmeyi kendilerine hak görürler. Sesimiz az çıktıkça kendilerini üstün görürler. Biz bunları akıl edemiyor değiliz. Öyleyse yapacak şey sesimizin gür, omuzlarımızın dik olmasıdır.

Allah aşkına kaynananızın evi merkez bankasının kasası mı? Nası aşırı güvenli olabilir? Hırsız memleketin her yanında yok mu? Hiç haberlerde görmüyorlar sadece İstanbul mu sıkıntılı? Siz nası böyle bir güvenlik zafiyeti olabileceğini düşündünüz?
Bankada dururdu, altın hesabı yapardınız olmadı bankada kasa tutardınız?
Bir çok yorumda da denmiş ne olursa olsun isterse eşiniz afralansın tafralansın kendi bileziklerinizi almak istediğinizi ve takmak istediginizi söyleyin. İstanbulda yaşıyorsunuz neticede kendi güvenliğinizi kendiniz sağlarsınız kimsenin bu kadar dert edinmesine gerek yok.
Hatta bence sadece bilezikler degil takı konusunu tamamen gündeme getirmelisiniz. Ve her ay aldıgınız altınları kaynananızın yüksek güvenlikli ellerine bırakmak istemediğinizi de belirtmelisiniz. Her seferinde her seferinde içinizde daha çok büyüyecek bir konu olacak bu o yüzden ne kadar erken hallederseniz rahat edersiniz.
Eşiniz benim aileme güvenmiyor musun gibisine getirirse de ben kendime güveniyorum baskasının koruyuculuguna ihtiyacım yok diyebilirsiniz neticede bu yasınıza kadar yaşamışsınız

çok güzel cevap bu durum yaşanırsa aynen dediğiniz gibi karşılık vereceğim

evet çok güzel söylediniz bana da fikir oldu değindiğiniz konu çok doğru bunları da söyleyeyim madem çok teşekkür ederim çooooook

Siz yine de dikkatli olun eşiniz size he he deyip bu kadın beni bırakır diye altınları yok etmesin. En azından bilezikleri işi ben bunları takicam deyip almaya bakın. İstanbul orası Teksas değil, bilezik takınca bişey olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…