Kayınannem hayırlı değilse bebeğiniz olmasın dedi

yavuzmunevver

Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2016
22
8
6
30
Çok çocuk istiyoruz altı aylık evliyiz iki aydır korunmadan özellikle yumurtlama günlerinde birlikte oluyoruz ama hamile kalamadım KAYINANNEM HAYIRLI DEĞİLSE İNŞALLAHH HİÇ ÇOCUĞUNUZ OLMAZ DEDİ ben mi yanlış düşünüyorum bilmiyorum ama içim çok acıyor bu sözlerden sonra çok üzüldüm kafama taktım haksız mıyımHayırsız evlat konusu yoktu sadece bebek konusu vardı Kadınlar la gün vardı oraya gittik daha bebek yokmu dediler bende utandıgım için bi sürü daha beklemek istiyoruz bebek için dedim ama olmasına engel olmuyorum korumuyorum dedim ama hiç alaka yokken eşimin annesi boşanırlar falan şimdi bebek yapmasınlar dedi ve güldü şok oldum bilmiyorum eşim beni anlamıyor anlamaz da sanırım

Son düzenleme:
Hayırsız evlat konusu yoktu sadece bebek konusu vardı Kadınlar la gün vardı oraya gittik daha bebek yokmu dediler bende utandıgım için bi sürü daha beklemek istiyoruz bebek için dedim ama olmasına engel olmuyorum korumuyorum dedim ama hiç alaka yokken eşimin annesi boşanırlar falan şimdi bebek yapmasınlar dedi ve güldü şok oldum bilmiyorum eşim beni anlamıyor anlamaz da sanırım

Bu kadar alıngan olmayın yahu. Buradan şu anlamı çıkarın hakkınızda hayırlısı olsun hayırlısı ile çocuğunuz olsun. Yani hiç çocuğunuz olmasın dememiş. Hassas bir anınıza denk gelmiş demek ki

Hayırsız evlat konusu yoktu sadece bebek konusu vardı Kadınlar la gün vardı oraya gittik daha bebek yokmu dediler bende utandıgım için bi sürü daha beklemek istiyoruz bebek için dedim ama olmasına engel olmuyorum korumuyorum dedim ama hiç alaka yokken eşimin annesi boşanırlar falan şimdi bebek yapmasınlar dedi ve güldü şok oldum bilmiyorum eşim beni anlamıyor anlamaz da sanırım
patavatsiz mis kv
genelde oyle dusunse bile insanlar bunu dile getirmezki
aslinda hakli bosancaksiniz hiç cçoiuk olmasin dogru yani bi bakimdan :)

Soylenmesi gereken hayirliysa olsun hayirsizsa olmasın ama bunu oyle bi söylemiş ki beddua eder gibi. Yanlış ifade etmiş çok takmayın

Anlamaz çünkü benimle aynı şeyleri yaşamıyor benim ailem onu hep çok sevdi ama onun annesi ve babası benimle çok uğraştı en son annesi içkili olduğunu bile bile babasını telefonda bana verdi ve babası içkili içkili oğlumu üzme sana bi daha demem vs gibi saçma laflar söyledi ki içki yüzünden çok iskıntılı bi çocukluk geçirdim kendimi zor tutuyorum bazı şeyler için

Zamanin birinde bir hunkar gelecegi icin fal baktirmis. Butun falcilar ayni seyi soylemis. Cocuklarinizin hepsi sizden once olecek. O da butun falcilarin kellesini vurdurmus. En son bir falci hic bir cocugunuz sizin acinizi yasamayacak demis ve sonuncusunu altina bogmus.
Aslinda kayinvalideniz hayirlisi ile evlat sahibi olun diyenlerle ayni seyi cok cirkin bir sekilde soylemis.

Çok çocuk istiyoruz altı aylık evliyiz iki aygır korunmadan özellikle yumurtlama günlerinde birlikte oluyoruz ama hamile kalamadım KAYINANNEM HAYIRLI DEĞİLSE İNŞALLAHH HİÇ ÇOCUĞUNUZ OLMAZ DEDİ ben mi yanlış düşünüyorum bilmiyorum ama içim çok acıyor bu sözlerden sonra çok üzüldüm kafama taktım haksız mıyım
Hayirliysa olsun ve hayirsizsa olmasin arasında anlam acisindan hic fark yok. Ayrıca yanlis bir şey de söylememiş. Bir de beni ilgilendirmez ama alto aylik evlilikte çocuk için acele etme bence. En azindan bir yolun dolmasini bekle. Benden sana bir abla tavsiyesi.

Doğru söylemiş, lakin bazı doğrular her yerde herkese söylenmez.

Münevver kardeş, 6 aylık evlisin ve bebek yapmaya çalıştığını kayınvalidene söylediysen, bunu aranızda mevzu yapıyorsanız bu çok daha büyük bir dert haberin olsun.

Lütfen!
çocuk yapma eylemi nasıl 2 kişi arasında oluyorsa, söylemi de 2 kişi arasında kalsın.

Ve daha çok yeni evlisin, olumsuz hislere kapılıp boş yere moral bozma.
Tadını çıkar.
Valideye de yüklenme,yanlış bişey yok, sadece densizlik etmiş..

Ne söylediğin degil nasil söylediğin önemli derler ya o hesap iste.

Rabbim hayirli bir evlat versin demekle hayirsizsa hic çocuğunuz olmasin demek hemen hemen aynı anlamda. Ama biri daha iyi biri kötü duruyor.

Kayınvaliden kendini yanlış ifade etmiş aslında kötü birşey dememiş seni teselli etmek istemiş yani hayırlısı olsun hayırlı evlat olacaksa olsun demiş.Benim annemde diyor hayırlıysa olsun diye bu kadar büyütmeyin yoksa niye çocuğun olmasın desin sana.

Çok istediğinizi gördüğünden sizi teselli etmek için "Hayırlı bir evlat olacaksa olsun" demek istemiş bence de, sadece doğru kelimeleri seçememiş. Çok kafaya takılacak bir durum göremedim.

Çok çocuk istiyoruz altı aylık evliyiz iki aygır korunmadan özellikle yumurtlama günlerinde birlikte oluyoruz ama hamile kalamadım KAYINANNEM HAYIRLI DEĞİLSE İNŞALLAHH HİÇ ÇOCUĞUNUZ OLMAZ DEDİ ben mi yanlış düşünüyorum bilmiyorum ama içim çok acıyor bu sözlerden sonra çok üzüldüm kafama taktım haksız mıyım
Normalde yazım yanlışına pek takılmam ama sizinki gülümsetti:KK49:
Böyle kayınvalide ile Allah size sabır versin

Back
X