- Konu Sahibi yavuzmunevver
Madem öyle sizde birden pat diye ben çocuk istemiyorum artık diyin nedenini sorunca, annen "neme lazım bosanirsiniz" dedi dersin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizim toplumumuzda hiç bu sekilde ifade edilmez bence. Allah hayırlı evlatlar versin inşallah denir, demek istediği buysa böyle söylenir. Olumsuzlama ile hayır duası ilk kez duydum canım valla..Çok çocuk istiyoruz altı aylık evliyiz iki aygır korunmadan özellikle yumurtlama günlerinde birlikte oluyoruz ama hamile kalamadım KAYINANNEM HAYIRLI DEĞİLSE İNŞALLAHH HİÇ ÇOCUĞUNUZ OLMAZ DEDİ ben mi yanlış düşünüyorum bilmiyorum ama içim çok acıyor bu sözlerden sonra çok üzüldüm kafama taktım haksız mıyım
Bizim toplumumuzda hiç bu sekilde ifade edilmez bence. Allah hayırlı evlatlar versin inşallah denir, demek istediği buysa böyle söylenir. Olumsuzlama ile hayır duası ilk kez duydum canım valla..Çok çocuk istiyoruz altı aylık evliyiz iki aygır korunmadan özellikle yumurtlama günlerinde birlikte oluyoruz ama hamile kalamadım KAYINANNEM HAYIRLI DEĞİLSE İNŞALLAHH HİÇ ÇOCUĞUNUZ OLMAZ DEDİ ben mi yanlış düşünüyorum bilmiyorum ama içim çok acıyor bu sözlerden sonra çok üzüldüm kafama taktım haksız mıyım
Ahh h bu kv deler vallahi ben çare bulamadım kv deler kendi kızı olsa böyle dermiydi acaba hiç kimse boşanmak için evlenmez sinir oldum kv denize amacı size laf sokmak canınızı acıtmak amacında ulasmissÇok çocuk istiyoruz altı aylık evliyiz iki aygır korunmadan özellikle yumurtlama günlerinde birlikte oluyoruz ama hamile kalamadım KAYINANNEM HAYIRLI DEĞİLSE İNŞALLAHH HİÇ ÇOCUĞUNUZ OLMAZ DEDİ ben mi yanlış düşünüyorum bilmiyorum ama içim çok acıyor bu sözlerden sonra çok üzüldüm kafama taktım haksız mıyım
Canım hiç kafana takma 1 sene korunmasız ilişkiye girdim ve bir sene sonra hamile k alabildim kayınvaldenin kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum biz gelinler hassas konularda alıngan olabiliyoruzÇok çocuk istiyoruz altı aylık evliyiz iki aygır korunmadan özellikle yumurtlama günlerinde birlikte oluyoruz ama hamile kalamadım KAYINANNEM HAYIRLI DEĞİLSE İNŞALLAHH HİÇ ÇOCUĞUNUZ OLMAZ DEDİ ben mi yanlış düşünüyorum bilmiyorum ama içim çok acıyor bu sözlerden sonra çok üzüldüm kafama taktım haksız mıyım
Dengesiz lafini bilememis derken. Hakkinizda neyse hayirlisi o olsun denir.Çok çocuk istiyoruz altı aylık evliyiz iki aygır korunmadan özellikle yumurtlama günlerinde birlikte oluyoruz ama hamile kalamadım KAYINANNEM HAYIRLI DEĞİLSE İNŞALLAHH HİÇ ÇOCUĞUNUZ OLMAZ DEDİ ben mi yanlış düşünüyorum bilmiyorum ama içim çok acıyor bu sözlerden sonra çok üzüldüm kafama taktım haksız mıyım
Çok çocuk istiyoruz altı aylık evliyiz iki aydır korunmadan özellikle yumurtlama günlerinde birlikte oluyoruz ama hamile kalamadım KAYINANNEM HAYIRLI DEĞİLSE İNŞALLAHH HİÇ ÇOCUĞUNUZ OLMAZ DEDİ ben mi yanlış düşünüyorum bilmiyorum ama içim çok acıyor bu sözlerden sonra çok üzüldüm kafama taktım haksız mıyımHayırsız evlat konusu yoktu sadece bebek konusu vardı Kadınlar la gün vardı oraya gittik daha bebek yokmu dediler bende utandıgım için bi sürü daha beklemek istiyoruz bebek için dedim ama olmasına engel olmuyorum korumuyorum dedim ama hiç alaka yokken eşimin annesi boşanırlar falan şimdi bebek yapmasınlar dedi ve güldü şok oldum bilmiyorum eşim beni anlamıyor anlamaz da sanırım
Bu sitede yeniyim açıkçası nereye nasıl yorum yapacağımı bilemedim kendimi anlatamadım şöyle ki başın dan beri beni istemediler dügünümde türlü sıkıntılar yaşadım kendi ailemden Zaten hayır Yok ama kurtulmak için deil gerçekten deli gibi sevdiğim için evlendim aile kavramı benim için çok önemli çünkü annem ve babam ayrıldılar ki ben çok küçükken ayrıca babamın hapse girmesi ve içkisi gibi bi ton olay yaşadım sonra onların bakamadıkları kardeşime baktım dügün ve nişanlılık döneminde kendi ailem onun ailesine karşı benim değerimi düşürdü beni tutmadılar anne baba da başta olmayınca herkes sahipsiz gördü eşim çok kızdı çok kavga etti onlarla ama artık söylemekten usandı iki gün için gittik sadece ama iki gün de burnumuzdan geldi eşim anlamaz dememin sebebi benim ailemin ona karşı onun ailesinin bana davrandığı gibi davranmaması erken diyenler olabilir ama ben evladı ANNE olmak için istiyorum sevgisiz büyüdüm ve evladım olursa onun sevgisi ile tamam olacağımı düşünüyorum
Kesinlikle yanlış anlaşılma olmuş.Demeye çalıştığı üzülmeyin hayırlısı olsun tarzı.