• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayinbaba belasi

Akıl sağlığı normal mi yoksa problemlerimi var. Sıkıntılı biri ise sen banyoya girincede rahat edemezsin. Kv ye söyle anne kusura bakma böyle kabul edemeyeceğim de. Allah sabır versin.

Bu ne biçim kayınpeder ya.İnsanın kendi babası bile sorunca rahatsız olur kaldı ki kayınpeder.Eşinize söylerseniz 3.cü Dünya Savaşı çıkar susmak da çözüm değil lakin mesafeli olun hatta hiç görmeyin adamın yüzünü.

Bakın dünyada neler oluyor, uzakta değil yakınlarda. Ne olursa olsun eşinizden hiç ama hiçbir şey saklamayın. Kötüleyin demiyorum ama her şeyden onun haberi olsun. Sonra öyle bir zaman gelir ki (allah korusun) keşke en başta söyleseydim dersiniz. Kimse sizin evliliğinizi geçindirmiyor, Laf ederler diye çekindiğiniz o akrabalar sizin karnınızı doyurmuyor Ya da huzurunuzu sağlamıyor. Siz bu huzursuzluğa kesinlikle katlanmak zorunda değilsiniz. Eşinize anlatın maalesef gitmeleri gerekiyorsa gitsinler. Çünkü her şey yavaş yavaş başlar. Hiç bir şey birdenbire olmaz. Fırsat vermeyin

Malesef özel günlerinizi konuşması, yanında sigara içmenizi istemesi bana hiiiç normal gelmedi. Niyeti bozuk geldi.. kadının sigara içişinden tahrik olan erkekler var..

okurken nedense bende hiç normal karşılamadım. sanane be adam benim özel günümden

Bakın dünyada neler oluyor, uzakta değil yakınlarda. Ne olursa olsun eşinizden hiç ama hiçbir şey saklamayın. Kötüleyin demiyorum ama her şeyden onun haberi olsun. Sonra öyle bir zaman gelir ki (allah korusun) keşke en başta söyleseydim dersiniz. Kimse sizin evliliğinizi geçindirmiyor, Laf ederler diye çekindiğiniz o akrabalar sizin karnınızı doyurmuyor Ya da huzurunuzu sağlamıyor. Siz bu huzursuzluğa kesinlikle katlanmak zorunda değilsiniz. Eşinize anlatın maalesef gitmeleri gerekiyorsa gitsinler. Çünkü her şey yavaş yavaş başlar. Hiç bir şey birdenbire olmaz. Fırsat vermeyin
Ayrıca normal niyetli bir insan ya da patavatsız bir insan olsa bunu size değil eşinize bile sorabilirdi. Demek ki oğlu bilse kızacağının farkında size soruyor. Demek ki sizin de kocanıza söylemeyeceğiniz biliyor. Kesinlikleeee söyle. Allah korusun ki kötü bir şey olsa eşin der ki neden baştan söylemedin der. Siz de psikiyatri psikiyatri gezersiniz (allah korusun)

Ayrıca normal niyetli bir insan ya da patavatsız bir insan olsa bunu size değil eşinize bile sorabilirdi. Demek ki oğlu bilse kızacağının farkında size soruyor. Demek ki sizin de kocanıza söylemeyeceğiniz biliyor. Kesinlikleeee söyle. Allah korusun ki kötü bir şey olsa eşin der ki neden baştan söylemedin der. Siz de psikiyatri psikiyatri gezersiniz (allah korusun)
Konuştum pazar günü ayrılıyoruz evden gündüzleri arkadaşıma gidiyorum akşamları eşim gelince mutfakta oturup uyumaya gidiyoruz kaporasini verdi eşim evin pazar Rabbimin izniyle gidiyoruz

Konuştum pazar günü ayrılıyoruz evden gündüzleri arkadaşıma gidiyorum akşamları eşim gelince mutfakta oturup uyumaya gidiyoruz kaporasini verdi eşim evin pazar Rabbimin izniyle gidiyoruz
Gerçekten o kadar sevindim ki. Bakın ne güzel hayırlısı olur inşallah. Bu Arada orada oturduğunuz ev eşinizin ailesinin evi mi?

Eşinizden bence hiçbişey saklamayın oturup konuşun evet sinirlenebilir VS ama yarın birgün bu olayı farklı bir şekilde başkasından duyarsa yada farklı olaylara dönüşürse ozaman daha çok sıkıntıya sebep olur tabi bu benim fikrim yani empati kurduğumda ben anlatırdım hayat ve seçimler sizin yanlış anlamayın..

Hayırlı geceler hanımlar .
Çok sinirliyim , huzursuzum bir türlü uyku tutmadı. Söyle başlayayım. Ailenin tek erkek çocuğu ile evliyim . Yazları kv, kp köyde kalıyorlar çok sık görüşmüyoruz . Fakat kış gelince ruhum daralıyor . Kp kanser hastası olduğu için soğuk olmaması gerek ortamının o yüzden kışları bizde geçiriyorlar. Kv de sorun yok ama kayınbaba çok küfürbaz, yanımda olur olmadık herşeyi konuşuyor . Çocuğum olmuyor diye özel günlerime kadar sordu . Eşim babasının huyunu bildiği için beni yanında tutmuyor bende kanser hastası olduğu için babası esimin onunla tartışmasını istemiyorum. Ama reglime kadar soruyor sinirleniyorum. Bir keresinde düzenli regl olmazsan çocuğun olmaz düzenli oluyor musun diye sordu tabi ben kibar yazdim , o daha kaba bir dille sordu . (Esimin bunlardan haberi yok ) Bende elimdeki bardağı fırlatıp odama gittim . Esimin halasini aradım artık bulamadığımı kaldiramadigimi söyledim. O da psikolojisi bozuk vs dedi konuştu biraz toparlamıştık. Bugün beni son noktama getirdi. Sigara kullanıyorum o da içtiğimi biliyor görmedi ama hiç . Yanında veya o evdeyken asla göreceği bir yerde kullanmam. Bugun sigarayı getirmiş agzima sokuyor yanımda iç bir tane ne olur diye kibarca reddettim daha sonra baktım artık çok abarttı bende yeter baba yaptığın çok ayıp diye bağırınca geri çekildi . Eşim ailesine karşı hep beni tuttu bu sefer bunları duyarsa hiç hoş şeyler olmaz o kadar eminim ki . Akrabaları esimin yanlışını aramaya çok meraklı . Esimin onların diline düşmesini hiç istemiyorum çıkmazdayım inanın şaşırdım. Ne yapmam gerek şimdi. Çok dolu kafam bebek için tedavi görüyorum onun stresi , üstelik ayağım kırık alçıda onun acisi vs derken inanın düşünemiyorum yardıma ihtiyacım var . Hakkınızı helal edin uzun oldu ...
Sanki öz babayla kizinin arasinda eegl muhabbeti oluyor ya bir de kp ile gelinin arasinda olsun!!!! Ne kadar ayip bir durum ya. Kac yasinda adam edep yahu!!!

Gecmis olsun.otesini berisini sorgulamayin bence.hakkaniyetle yolunuza bakin.yolunuz acik olsun insallah

Adam sapık gibi ya oha :D
Şaka bir yana, sigara içen kadından tahrik olan erkekler var, her konuda patavatsız olan erkekler de. Acaba sizin kp hangi gruba dahil. En iyi siz tanırsınız.

Back
X