• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınbaba ve hastaligim

Başkası yok ki desin . Bana dedi tabiki eşim pek hır şey demedi ama yemek yiyecektik tam eşimde bende 2 lokma aldık çekildik

Acaba başka bir olaya istinaden söylemiş olabilir mi diye düşündüm. Adam normal değil bunun farkında olun ki üzmeyin kendinizi. Eşiniz de muhtemelen orada kaldığınız için bir şey diyememistir.

Acaba başka bir olaya istinaden söylemiş olabilir mi diye düşündüm. Adam normal değil bunun farkında olun ki üzmeyin kendinizi. Eşiniz de muhtemelen orada kaldığınız için bir şey diyememistir.
Suan tansiyonumu ölçtüm ve 17/11 .stres oldukça daha kötü oluyorum ve inanın herkes kendi çocuğuna anne baba derler ya o kadar doğru ki. Tansiyon aletini bile gizli gizli eşimden istedim suan bir şey demesinler diye

Suan tansiyonumu ölçtüm ve 17/11 .stres oldukça daha kötü oluyorum ve inanın herkes kendi çocuğuna anne baba derler ya o kadar doğru ki. Tansiyon aletini bile gizli gizli eşimden istedim suan bir şey demesinler diye

Stres yapıyorsunuz çünkü. Ya saçmalamayın gizli gizli tansiyon ölçmek nedir? Bir şey derse bu kadar strese normal dersiniz. Sanki ayıp bir şey yapıyorsunuz gibi gizli tansiyon olcmeyin. Hepimiz insanız. Gayet insanı durumlar bunlar. İnsanlıktan anlamayanin da kendi sorunu. Salın gitsin ya valla bir de onu stres yapmayın kendinize.

Stres yapıyorsunuz çünkü. Ya saçmalamayın gizli gizli tansiyon ölçmek nedir? Bir şey derse bu kadar strese normal dersiniz. Sanki ayıp bir şey yapıyorsunuz gibi gizli tansiyon olcmeyin. Hepimiz insanız. Gayet insanı durumlar bunlar. İnsanlıktan anlamayanin da kendi sorunu. Salın gitsin ya valla bir de onu stres yapmayın kendinize.
O kadar pişman oldum ki eski yerimizden geldigimize

O kadar pişman oldum ki eski yerimizden geldigimize

Eskiyi değiştiremezsiniz. Demek ki o an sizin için bu doğruymuş ki böyle bir karar almışsınız. Pişmanlığinizi bırakıp kendinize stres yaratacak durumlarin üzerinde durmayın. Zamanla her şey çözülür.

Onlarin evinden hemen ayrilmaya bakin. Kpder size bozuk buzdolaba bakar gibi bakiyor. Gercek bu..böyle insanlar bizim toplumda hep vardi. Ve yerinizde olsam kendi evime gectikten sonra bir güzel mesafe koyardim

Kalkin ailenizin yanına gidin bi tansiyonunuz düzelsin önce. En önemlisi sağlık

Neden kabul ettiniz böyle bir şeyi? 1,5 senelik yeni evli bir çiftin kayınaile evinde kalması bana tuhaf geldi, eşiniz masraftan kaçmak için oraya çöreklenmiş olabilir mi?

Merhaba kızlar sizden akil istiyorum. Ben 1,5 yıllık evliyim ve başka şehirden kayinvalidemlerin olduğu yere taşındık. Daha ev bulamadığımız için 4 aydır beraber yaşıyoruz. Tansiyon hastasıyım ve 1 haftadır ilaç kullandığım halde tansiyonum düşmedi . Bugün 2 kere galan tansiyonumu ölçtüm ve kayınbabam o esnada eşime bakarak bizede iyiler, güzeller düşmezdi zaten dedi. O kadar kötü oldum ki gözümden yaş aktı, sadece hastalık bu herkesin başına gelebilir dedim . Moralim o kadar bozuk ki , sanki ben tansiyonum olsun dedim. Siz olsanız nasıl davranırdınız bundan sonra?
bacim niye agliyorsun yaa, aglama aglat :)

Evlendikten sonra ciddi bir rahatsızlık için teşhis kondu .
. Kayınvalide kişisi dedi ki oğlum bu yaşına kadar hiç hastane görmezdi şimdi sürekli hastanelerde 🙂 hastalıktan ayakta duramiyorudn cevap dahi vermedim üzerinden geçmiş 4 yıl unutuluyor mu unutulmuyor söylediğinl kırdığı hicbiseyi unutmadım eş annesi diye atılmıyor bağ kesilmiyor maalesef patavatsız deyip geciyorum. Ki çok takıntılı biriyimdir geçmeye çalışıyorum diyelim Siz de öyle yapın çok geçmiş olsun.

Evlendikten sonra ciddi bir rahatsızlık için teşhis kondu .
. Kayınvalide kişisi dedi ki oğlum bu yaşına kadar hiç hastane görmezdi şimdi sürekli hastanelerde 🙂 hastalıktan ayakta duramiyorudn cevap dahi vermedim üzerinden geçmiş 4 yıl unutuluyor mu unutulmuyor söylediğinl kırdığı hicbiseyi unutmadım eş annesi diye atılmıyor bağ kesilmiyor maalesef patavatsız deyip geciyorum. Ki çok takıntılı biriyimdir geçmeye çalışıyorum diyelim Siz de öyle yapın çok geçmiş olsun.
Gece 20/13 tansiyonla hastaneye kaldırıldım suan iyiyim , kendi sağlığım için çok düşünüyorum maalesef

Patavatsız.
Kocanla ne yapacağın kimsenin haddi değil.
O evden çıkın bı şekilde.
Ev üstünde ev olmaz. Ki olmamış işte. İki günde herşeye dil uzatmayi kendilerine hak görmüşler.

Kızlar yurt disindayim ve ev bulmak o kadar zor ki .. ve üstelik aramız iyiydi . Dün kocamla odamızda şakalaşmıştık güreş tutmak gibi kim kimi yenecek gibi bir şakalaşma oldu. Bugün sabahtan beri kayınbabam zaten bana sürat yaptı , heralde dedim böyle şeyler sevmiyor .aksamda bana bunu söyleyince basımdan aşağı kaynar sular aktı resmen . Senden beklemezdim ve bu bir hastalık kimse istemez ama oluyor diye bildim. Eşim bir şey demedi sadece babasına sen öyle diyince karim kötü oldu dedi

Hamile kalmaya çalışıyorsunuz sanırım. Umarım kayınbaba evinde güreş tutarken bir de hamile kalmazsınız.

1+0 olsun sadece siz olun o evden ayrılın yüksek tansiyon Allah muhafaza nelere sebeb olur daha kaç yaşındasınız da böyle uğraşıyorsunuz hiç gerek yok

Back
X