• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınbaba ve hastaligim

Benim eşimin anneanneside yaşlı kadın aldın çocuk doğuramıyo demişti.
Yaşlı dediğide 28 yaşındaydım 🥴
Şimdi kendi torunu mumla çocuk arıyor ama ona yaşlı diyen yok tabi :)
Allah yarına bırakır ama kimsenin yanına bırakmaz sen merak etme, tam kırıldığın yerden kırar atar.

Merhaba kızlar sizden akil istiyorum. Ben 1,5 yıllık evliyim ve başka şehirden kayinvalidemlerin olduğu yere taşındık. Daha ev bulamadığımız için 4 aydır beraber yaşıyoruz. Tansiyon hastasıyım ve 1 haftadır ilaç kullandığım halde tansiyonum düşmedi . Bugün 2 kere galan tansiyonumu ölçtüm ve kayınbabam o esnada eşime bakarak bizede iyiler, güzeller düşmezdi zaten dedi. O kadar kötü oldum ki gözümden yaş aktı, sadece hastalık bu herkesin başına gelebilir dedim . Moralim o kadar bozuk ki , sanki ben tansiyonum olsun dedim. Siz olsanız nasıl davranırdınız bundan sonra?
Densiz. Güzel Kadin, iyi kadin seni ne yapsın demek lazımmış. Eşin ne dedi? Sustuysa ona da yazıklar olsun.

Benim eşimin anneanneside yaşlı kadın aldın çocuk doğuramıyo demişti.
Yaşlı dediğide 28 yaşındaydım 🥴
Şimdi kendi torunu mumla çocuk arıyor ama ona yaşlı diyen yok tabi :)
Allah yarına bırakır ama kimsenin yanına bırakmaz sen merak etme, tam kırıldığın yerden kırar atar.
Terbiyesize bak sen.

Merhaba kızlar sizden akil istiyorum. Ben 1,5 yıllık evliyim ve başka şehirden kayinvalidemlerin olduğu yere taşındık. Daha ev bulamadığımız için 4 aydır beraber yaşıyoruz. Tansiyon hastasıyım ve 1 haftadır ilaç kullandığım halde tansiyonum düşmedi . Bugün 2 kere galan tansiyonumu ölçtüm ve kayınbabam o esnada eşime bakarak bizede iyiler, güzeller düşmezdi zaten dedi. O kadar kötü oldum ki gözümden yaş aktı, sadece hastalık bu herkesin başına gelebilir dedim . Moralim o kadar bozuk ki , sanki ben tansiyonum olsun dedim. Siz olsanız nasıl davranırdınız bundan sonra?
1.si 4 aydir is bulamamaniz sizin rahatliginiz. Biz bilmedigimiz bir sehirde 1 haftada internetten evleri toparlayip liste cikartip gidip 1 gunde hepsini gezip birini tutmustuk. Fazla rahatsiniz.

2.si kocaniz o lafa karsilik vermediyse kusura bakmayinda adam diye kolunuza takip gezdirmeyin.

3.su o lafin karsiligi hastalik bu vs tarzi birsey degildi. Ne yaparsin iste millette de ne kayinbabalar var ama bize de oylesi dusmedi deyip cikip gitmeliydiniz.

İnsanların evine çökmüşsünüz resmen kusura bakmayın da sonra böyle eşinizle şakalaşırken de surat yersiniz hastayken de

Ne alaka canım herkesin başına gelebilir eski kafalı cahil demek ki. Yada başka bişeye kızdı lafı ordan vurdu.. geçmiş olsun. Bi an önce evinizi tutun düzeniniz olsun.

Belli bir yaşa gelmiş insan aile evinde olmaz.Hele de evlenmiş bir de eşini getirmiş hiç olmaz.Burda insanlar bugün kendi düzenlerini bırakıp aile evine gitseler en sevdikleri en anlayışlı aileyle bile 4 ay da ne kavgalar ne sözler yaşanır.Bırakın yaşlı insanların ne söylediğini siz kendi hayatınıza odaklanın alın eşinizi karşınıza ev ev üstüne olmaz acilen ev bulalım çıkalım diyin.Sizin sorununuz kayınaileniz değil, tam tersi şu an onların sorunu sizsiniz onların evinde yaşıyorsunuz.

Back
X