Kayinbaba...

Bir de ben bu diyalogda karşılıklı baba kızım oğlum vs neden deniyor onu da anlamadım

Babamla bakın kayınbabam değil kendi babamla olan watsapp yazışmalarında da hiç baba kızım muhabbeti olmaz

Sonuçta zaten konuşulan belli her lafta kızım oğlum baba neden denir ki

Merhaba arkadaşlar
Eşimin ailesiyle grubu var bende dağılım icinde
Kayinbabama geçen vitamin gönderdik kargoyla geldi teşekkür ederim demiş
Gruota oğlu ve kızı baba şifa olsun yarasın vs şeyler söyledi.kayinbaabamda sağol oğlum kizinada sağol kızım diyor bende güle güle kullan baba yazdım babada sağolun. Diye yazmış .Dahaa önceki mesajlarda da hep böyle yazar bana sağolun teşekkür ederim falan diye bende eşime varıyorum niye kızım yazmıyor banada yabancı gibi konuşuyor diye benimki de onları savunuyor ne var bunda diye.Siz takar miydiniz sizce ne demek istiyor
acıkcası boyle bir durumda aile wats up’ında hıcbısey yazmazdım sessiz takip ederdım bellı bır zaman sonra tepkı anlasılır

Ee kızı değilsiniz sızınde babanız değil sağolun yazmış ılla kızım demek zorunda mı onu anlamadım. Teşekkür etmiş daha ne yapacaktı :bicak:
Tabiki demek zorunda değil ama insanı dışlar gibi yazması zorunma gitti zaten 7yillik evliyim bir gün bile demedi ben babama bile yapmadıklarımi ona yaptığım halde

Bence konu sahibinin muzdarip olduğu şey lafa gelince eminim benim kp kv gibi aynı aman sen bizim kızımızsın aman sen bizim işte 3üncü evladımızsın 4üncü evladımızsın bilmem ne sonra en ufak şeyde el kızı olduğunu hissettiriyorlar. Hatta öyle hadsizler varki bizi kendi anandan babandan daha çok sev diyebilecekler artık senin yuvan burası diyebilecek cahillikte ve geri kafalılıkta insanlar var malesef. Seni çok iyi anlıyorum ben de senin gibi böyle en ince detaylara üzülürüm çünkü ben de birine birşey yazarken kırk kere düşünürüm herkesi kendim gibi alınır zannettiğim için kırmak istemem ama emin ol hayat böyle çok zor ama gel görki değişmek de zor.

Merhaba arkadaşlar
Gruota oğlu ve kızı baba şifa olsun yarasın vs şeyler söyledi.kayinbaabamda sağol oğlum kizinada sağol kızım diyor bende güle güle kullan baba yazdım babada sağolun. Diye yazmış .Dahaa önceki mesajlarda da hep böyle yazar bana sağolun teşekkür ederim falan diye bende eşime varıyorum niye kızım yazmıyor banada yabancı gibi konuşuyor diye benimki de onları savunuyor ne var bunda diye.Siz takar miydiniz sizce ne demek istiyor
Takılmayın

Merhaba arkadaşlar

Aman boşver mesajlarda çok sıcak davranıp aslında samimi olmasa da problem. Sen iyi dileğini yazmışsın bitmiş. Niye beklentiye giriyorsun ki? Bence hiç bu aile gruplarında olmaya gerek yok, ben eşimi bizim aile grubuna almadım, o da beni almadı. Dayısı, yengesi, bazı kuzenleriyle bir grup vardı yengesi beni de eklemiş ama ayıp olmadan nasıl çıksam diye düşünüyorum, sessize aldım hiç okumuyorum bile. çok gereksiz bence.

Tabiki demek zorunda değil ama insanı dışlar gibi yazması zorunma gitti zaten 7yillik evliyim bir gün bile demedi ben babama bile yapmadıklarımi ona yaptığım halde
Gayet kıbarca yazmış yanı ıyılerde sıfatlara bu kadar takılmaya gerek yok. Sonuçta kızı değilsin ki içinden gelerek kızım desın bende ılerde kv ye anne dıyemem annem var yanı ıcımden gelmez ne kadar sevıp saygı duysamda

Bir gün erkek kardeşim geldi " anne x'e kızım deme" dedi. X eşi oluyor. Sonra bayram geldi. Annem x'e x diyince kavga çıkartmış " annnen kızlarına kızım diyor, bana adımla sesleniyor" diye. Nasıl bir kafa bu anlıyorum. Şu kp ve kv rahat bırakin olmaz mı?

Aslına bakarsanız sözcüklerle kendimizi kandirmamiza gerek yok istisnalar olabilir ama kimse kayin ailesini kendi ailesi gibi göremez onlarda aynı şekilde geline kızları muamelesi yapmaz iç güdüsel bisey bu bence önemli olan karşılıklı saygıyı elden bırakmamak kayınvalidem bana hiç bir zaman kızın dememiştir ama etrafa anlatırken seviyorum ,özlüyorum falan der ne derece samimi olabilir sence bana kalırsa böyle şeylere takilma

Back
X