- 14 Aralık 2015
- 297
- 127
- 103
- 34
Eşimle aram bozuluyor işte bende resmi konuşuncaO zaman takma![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşimle aram bozuluyor işte bende resmi konuşuncaO zaman takma![]()
Ama zaten benim baabam değildi![]()
Seviyeli mesafeli oldugu icin sevinirdim bile kafaya takmazdimHer mesajda aynı şeyi yazarsa ne düşünürsünüz
O zaman bizde baba demeyelim olsun kimsede beklentiye girmesin![]()
acıkcası boyle bir durumda aile wats up’ında hıcbısey yazmazdım sessiz takip ederdım bellı bır zaman sonra tepkı anlasılırMerhaba arkadaşlar
Eşimin ailesiyle grubu var bende dağılım icinde
Kayinbabama geçen vitamin gönderdik kargoyla geldi teşekkür ederim demiş
Gruota oğlu ve kızı baba şifa olsun yarasın vs şeyler söyledi.kayinbaabamda sağol oğlum kizinada sağol kızım diyor bende güle güle kullan baba yazdım babada sağolun. Diye yazmış .Dahaa önceki mesajlarda da hep böyle yazar bana sağolun teşekkür ederim falan diye bende eşime varıyorum niye kızım yazmıyor banada yabancı gibi konuşuyor diye benimki de onları savunuyor ne var bunda diye.Siz takar miydiniz sizce ne demek istiyor
Tabiki demek zorunda değil ama insanı dışlar gibi yazması zorunma gitti zaten 7yillik evliyim bir gün bile demedi ben babama bile yapmadıklarımi ona yaptığım haldeEe kızı değilsiniz sızınde babanız değil sağolun yazmış ılla kızım demek zorunda mı onu anlamadım. Teşekkür etmiş daha ne yapacaktı![]()
En güzeli zaten bende kızı yerine koysun demiyorum enayi yerine koyması beni sinir ediyorDeme
Ben 15 yıldır ne kv ye ne kp e öyle bir şey demedim
Siz kelimesinin suyu mu çıktı
TakılmayınMerhaba arkadaşlar
Gruota oğlu ve kızı baba şifa olsun yarasın vs şeyler söyledi.kayinbaabamda sağol oğlum kizinada sağol kızım diyor bende güle güle kullan baba yazdım babada sağolun. Diye yazmış .Dahaa önceki mesajlarda da hep böyle yazar bana sağolun teşekkür ederim falan diye bende eşime varıyorum niye kızım yazmıyor banada yabancı gibi konuşuyor diye benimki de onları savunuyor ne var bunda diye.Siz takar miydiniz sizce ne demek istiyor
Merhaba arkadaşlar
Gayet kıbarca yazmış yanı ıyılerde sıfatlara bu kadar takılmaya gerek yok. Sonuçta kızı değilsin ki içinden gelerek kızım desın bende ılerde kv ye anne dıyemem annem var yanı ıcımden gelmez ne kadar sevıp saygı duysamdaTabiki demek zorunda değil ama insanı dışlar gibi yazması zorunma gitti zaten 7yillik evliyim bir gün bile demedi ben babama bile yapmadıklarımi ona yaptığım halde