- 19 Nisan 2014
- 4.599
- 13.631
- 498
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne güzel arada mesafe var işte. Kendi oğlu ve kızıyla kendinizi bir mi tutuyorsunuz cidden? İster der ister demezMerhaba arkadaşlar
Eşimin ailesiyle grubu var bende dağılım icinde
Kayinbabama geçen vitamin gönderdik kargoyla geldi teşekkür ederim demiş
Gruota oğlu ve kızı baba şifa olsun yarasın vs şeyler söyledi.kayinbaabamda sağol oğlum kizinada sağol kızım diyor bende güle güle kullan baba yazdım babada sağolun. Diye yazmış .Dahaa önceki mesajlarda da hep böyle yazar bana sağolun teşekkür ederim falan diye bende eşime varıyorum niye kızım yazmıyor banada yabancı gibi konuşuyor diye benimki de onları savunuyor ne var bunda diye.Siz takar miydiniz sizce ne demek istiyor
Tabiki demek zorunda değil ama insanı dışlar gibi yazması zorunma gitti zaten 7yillik evliyim bir gün bile demedi ben babama bile yapmadıklarımi ona yaptığım halde
Allah da baska dert vermesin sizeMerhaba arkadaşlar
Eşimin ailesiyle grubu var bende dağılım icinde
Kayinbabama geçen vitamin gönderdik kargoyla geldi teşekkür ederim demiş
Gruota oğlu ve kızı baba şifa olsun yarasın vs şeyler söyledi.kayinbaabamda sağol oğlum kizinada sağol kızım diyor bende güle güle kullan baba yazdım babada sağolun. Diye yazmış .Dahaa önceki mesajlarda da hep böyle yazar bana sağolun teşekkür ederim falan diye bende eşime varıyorum niye kızım yazmıyor banada yabancı gibi konuşuyor diye benimki de onları savunuyor ne var bunda diye.Siz takar miydiniz sizce ne demek istiyor
Ne güzel anlattiniz işte tamda bundan muzdaribim.ElBence konu sahibinin muzdarip olduğu şey lafa gelince eminim benim kp kv gibi aynı aman sen bizim kızımızsın aman sen bizim işte 3üncü evladımızsın 4üncü evladımızsın bilmem ne sonra en ufak şeyde el kızı olduğunu hissettiriyorlar. Hatta öyle hadsizler varki bizi kendi anandan babandan daha çok sev diyebilecekler artık senin yuvan burası diyebilecek cahillikte ve geri kafalılıkta insanlar var malesef. Seni çok iyi anlıyorum ben de senin gibi böyle en ince detaylara üzülürüm çünkü ben de birine birşey yazarken kırk kere düşünürüm herkesi kendim gibi alınır zannettiğim için kırmak istemem ama emin ol hayat böyle çok zor ama gel görki değişmek de zor.
Öyle olmuyor işte canım.Gayet kıbarca yazmış yanı ıyılerde sıfatlara bu kadar takılmaya gerek yok. Sonuçta kızı değilsin ki içinden gelerek kızım desın bende ılerde kv ye anne dıyemem annem var yanı ıcımden gelmez ne kadar sevıp saygı duysamda
Bir gün erkek kardeşim geldi " anne x'e kızım deme" dedi. X eşi oluyor. Sonra bayram geldi. Annem x'e x diyince kavga çıkartmış " annnen kızlarına kızım diyor, bana adımla sesleniyor" diye. Nasıl bir kafa bu anlıyorum. Şu kp ve kv rahat bırakin olmaz mı?
[
Sorun ne biliyor musun kendi çocukları gibi görmeyip el yerine koymaları.İsleri düşünce kendi cocuklari gibi davranmamızi istemeleri.Keşke yapabilsem öyle .Bunlar yüzünden hiç evimde huzur yokSizin “Bana neden anne demiyor“ şikayet eden kayınvalidelerden ne farkınız kaldı?
Bu işlerin içten gelmesi lazım.
O size kızım demiyorsa siz de ona baba demeyin olsun bitsin madem.
Bana kızım demeseler sanırım ben de anne baba demeyi bırakırdım, ama tabi baştan olacak bir şey bu. 7 yıl sonra birden x amca, x teyze demeye başlarsanız tuhaf olur. Bir de madem içinizden gelmiyor neden bir seyler yapıyorsunuz? Anne babayla eşit davranmak tamam ama kendi anne babanızdan üstün tutmayın bence.
hayatınızdaki tek derdiniz bu olsun inş ne diyeyim..
[/QUOT
Yok bu değil mesela eşimle kuseriz bunlar yüzünden 3hafta barismayiz hiç huzurumuz yok .Adamin gözünde hep ben haksizim
Yooo kimsenin hayatı burdaki yazılanlar kadar ufak basit şeyler değilAy yok artık. Kendime neyi dert edebilirim diye düşünüp bunu buldunuz sanırım
Alınırım, alınıyorum da bende ona öyle davranıyorum hatta kim bana nasılsa öyle davranıyorum dene benceHer mesajda aynı şeyi yazarsa ne düşünürsünüz
Yooo kimsenin hayatı burdaki yazılanlar kadar ufak basit şeyler değil