Hosgeldin dememissin telastan ve nisanlinin yaptigi saygisizligin sokundan, cok normal. Sonra zaten ilgilenmis agirlamissin. Kucucuk seyin ogluna gidip dedikodusunu yapip aranizi bozmaya calisacagina, kendi ogluna sen nasil davete icabet etmezsin diye ayar cekseydi.
Asil nisanlinin yaptigi senin ailene buyuk saygisizlik. Sirf sana bozuk diye davete gelmiyor. Hastaneye dusmemis eli ayagi tutuyo kalkip gelecekti. Bir haber bile vermemis ozur dilememis gelmiyorum diye
Sen de saf saf konu acmis kayinpederi uzdum diyosun. Boyle olursa daha cok ezer bunlar seni ve aileni
Ezan okununca sofra telaşından dolayı farkedemedim, hoşgeldiniz dedim sandım kusura bakmayın dersin.
Bu kadar uzatılmasına ne gerek var ki, madem anlayışlı biri, kızım sen nasılsın direkt sofraya oturduk selamlaşamadık falan demesi gerekirdi. Nişanlına söylemiş tuhaf.
Senin haberin niye yoktu annen senden mi gizledi de gelmeyeceginden haberim yoktu millet gelince anladim diyosun? sen elalem misin? Once seninle konusur durumu izah eder telefona aileni ister vs millet eve gelmeden durum bilgi dahilinde olur sok olunmaz damat gelmeyinceyok gerçekten hastaydı. eve gider gitmez acile götürdüler. aramızın bozuk olduğundan ikimizden başkasının haberi olmaz zaten. o aradı annemi babamı özür için.
Senin haberin niye yoktu annen senden mi gizledi de gelmeyeceginden haberim yoktu millet gelince anladim diyosun? sen elalem misin? Once seninle konusur durumu izah eder telefona aileni ister vs
Nasil acillik durumda cocugu birakip iftara gidiyolar gezmeden donunce acile gidiliyo
Zaten ne olursa olsun kayinpederinin laf tasiyip ara bozmasini aciklamiyo bu. Bi de ozur mu dileyeceksin senin dedikodunu yapiyo diye?
Oyle dunya yok davetler verilmis koca insanlar bekliyo gelmemeye karar verince aninda arayip bilgi verilecekti millet eve gelmis damat yok herkes soközür dilemek değil durumu açıklamak. iftarı yaparken aradı annemleri.
onu savunmak değil derdim, o konuda bir sıkıntı duymuyorum kötü olduğundan emin olduğum için.
midesinden kronik rahatsız zaten, idare ederim sanmış olmayınca gitmişler doktora.
Bi de genel olarak soyluyorum laf tasiyan erkek kadinla aile arasinda iyi iliski kuramaz. Baba laf tasiyo gelinini ogluna kotuluyo, oglu da ona cekmis, laf tasiyo babasinin anlattigini aynen aktariyo ozur istiyo bi de. Erkek laf tasimayacak. Denge unsuru olacak. Ailesi esini kotulerse esini savunup orada konuyu kitleyecek, cok cok absurt durum yoksa gelip esine bi sey anlatmayacak. Yoksa iliskiler yurumez kaos olur. Nisanlikikta hafiften baslar da evlilikte bosanmaya kadar gider bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?