Kayınbabam Neden Böyle Yapıyor?

valla canım çok zormuş çook bende 7 aylık evliyim kayınvalide hadi neyse ama birde kayınpeder böyle olunca çıldırmamak içten değil......

bende anlatayım sana bayramda ailemin yanına gidemedim eşimin ailesine gittik bayramda ordayken annemleri özlediğimi bayramdan sonra birara gitmek istediğimi söyledim sinsi kaynanam aaaaaa...iyii...filan diye geçiştirdi aradan 2 ay geçti ailemin aynına gittim uzaktalar 6 gün kaldım bu arada eşimde ben ordayken haftasonu ailesinin yanına gitmiş Allahım size anlatamam niye gidiyomuşumda,kaç günlük gelinmişimde,hemendemi özlemişim,yakışıksız oluyormuş eşimle gitmedende......daha neler neler geldim geldiğim gün onlar doldurmuş saf eşimde bana yansıtıyo giderken güzelce uğurlamıştı beni gelince dolmuş kavga ettik üzerine kayınvalidemlere gittik 1 hafta sonra ne nasıldı yolculuğun ne ailen nasıl asla sormadı pis sinsi

Keşke yüzüme söylese edepsiz olsa bağırsa çağırsa bu kadar kırılmam oturmaz içime
Keşke bütün bu sinsilikleri yapıp iyi niyetliymiş gibi başkalarının yanında aaaaa...öyle demedim sen öyle anladın demese
Keşke kendini melek gösterip içinde şeytan olmasa
Geçen gece nefes bile alamadım ağlamaktan bittim ölmek istedim dayanamıyorum artık

Dedene giderken kaynanandan izin almak da neymiş ya.. :19: Ben de kayınvalideme yakın oturuyorum ama kesinlikle hiçbirşey için izin almam hatta söylemem biile. eşim nereye gideceğimi ne zaman geleceğimi biliyorsa tamamdır. başkasına ne düşer yani?? Kayınpederinin tutumu çok yanlış bence. bi arkadaş yazmış sen de kibarca kayınpederine lafı dokundur valla. siz para vermiyosunuz o zaman size de gelmeyelim diye :41:

sok sok sok oldum su anda.

kayinpederin cok ilginc mis.ne alaka ya.ne munasebet.

dedene giderken kaynanandan niye izin aliyorsun.hayret yani.

bende yeni evlendigimde kaynanamla oturdum.biyere gidicem esim ondan izin al derdi sinir olurdum.simdi altta oturuyorum.hic kayinvaldemden izin almam.anneme giderim devamli oglumu alip.esim de gelir.kisin biraz bizde biraz annemde geciririz.babam hic karismaz.hatta cocuk icin iyi ora dgazli usumez hem hasta olmaz der.hic sormaz annenler para verdi mi diye?

annem de bana gelir devamli.ne varsa onune sererim.ayni sekilde kayinvaldemin de.hic lafini etmediler.ki oyle birsey duyarsam ayiplarim.

senin yerine olsam esimle konusurum.babasinin ne haddine sana laf soylemek.surekli bunu soyluyorsun baba hos olmuyor desin.ne alaka canim dedenler belediye cadiri mi ki erzak dagitsin...

imkan varsa kayinpeder yollasin e ne de olsa yasli insanlar degil mi ihtiyaclari olur.

ne diye devamli arayip duruyor yaa.iyice agzinin payini verin ama sayginizi da bozmayin.ayyy cokk sinirlendim.

Back
X