Bana hiç bahsetmedi bu konuyu,bende bahsedemedim.Hergün arayıp soruyor ama konusunu dahi açmadı.Nişanlınız bu konuya nasıl bir tepki verdi?
Çok ayıp ya, bence de nişanı atınBana hiç bahsetmedi bu konuyu,bende bahsedemedim.Hergün arayıp soruyor ama konusunu dahi açmadı.
Şöyle de bir şey var babama yanlış yapıp ertesi gün bana canım kızım falan diye mesaj atıyorlar(ben buradan şunu anladım;nişanı atmayayım diye yapılan bir şey öyle düşünüyorum).Nişanı atmak bana göre de mantıklı çünkü her seferinde bunu hatırlayacağım.Çok ayıp ya, bence de nişanı atın
Gerçek yüzlerini evlenmeden önce görmüş oldunuz. Hakkınızda hayırlısı olsunŞöyle de bir şey var babama yanlış yapıp ertesi gün bana canım kızım falan diye mesaj atıyorlar(ben buradan şunu anladım;nişanı atmayayım diye yapılan bir şey öyle düşünüyorum).Nişanı atmak bana göre de mantıklı çünkü her seferinde bunu hatırlayacağım.
Bende sizin gibi düşündüm.Yarın birgün herhangi bir sorunda banada yanlış yapılabilir.Ailenize yapılan bu haksızlığı kabul etmeyin sobra benzer olayı sizede yaşatırlar nişanı atın nişanlınızında umrumda değil babanızın durumu
Amin.Teşekkür ederim.Evet şimdiden gerçek yüzleri belli olduGerçek yüzlerini evlenmeden önce görmüş oldunuz. Hakkınızda hayırlısı olsun
Babama yapılan banada yapılmış oldu,çok üzüldüm.Bu ne hadsizlik ya ! Saçmalamayın kp bildiğiniz dolandırmış babanızı oyalamış falan atın tabiki
zaten atmazsanız bile en ufak tartışmada yapılan yanlışı yüzlerine vurursunuz insanlık hali hepimiz öyleyizBende sizin gibi düşündüm.Yarın birgün herhangi bir sorunda banada yanlış yapılabilir.
Evet insanlık hali.Ama benim şimdiden başım ağrıdı bu olaylardan.Nişanı atmak daha iyi gibi.zaten atmazsanız bile en ufak tartışmada yapılan yanlışı yüzlerine vurursunuz insanlık hali hepimiz öyleyiz
hakkınızda hayırlısı oldu evlenmeden gördünüz gerçek yüzleriniEvet insanlık hali.Ama benim şimdiden başım ağrıdı bu olaylardan.Nişanı atmak daha iyi gibi.
Haklısınız.hakkınızda hayırlısı oldu evlenmeden gördünüz gerçek yüzlerini
Amin,her şeyin hayırlısı.Banada yanlis yaparlar mi diye düsünmen bile hata. Babama yapilan banada yapilmis gibi olur benim icin. Rabbim herseyin hayirlisini versin ne güzel daha yolun basinda gercek yüzlerini görmüssün canim
Çocuğa ilk başta içim ısınmıştı.Ama bu olaydan sonra babamı morali bozuk gördüm.O öyleyken de bu nişanlılık durumuda devam edemezdi.Ben her seferinde bu yanlışı hatırlayacağım.Zaten sizinki 'sirket evliligi' gibi bir şey olacakmış. Ee, öküz öldü, ortaklık bozuldu. Sizin Nisan da atılabilir. Zaten belli ki içiniz isinmamis, hemen sogumussunuz. Belli ki sevdiğiniz için degil babanızı mutlu etmek için evlenme kararı almışsınız. Bu koşullarda babanız da mutlu olmayacağına göre ayrılın gitsin.
Mune tam bdv konusu,taşır misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?