- 28 Aralık 2019
- 1.312
- 4.290
- 133
- 44
Güvenilmez ve kaypak insanlardan uzak durmak gerekir. Ailemden birine yapılan bana da yapılmıştır. Hele de dünür olacağı adama nasıl kazık atar.Kayınbabam ve babam beraber firma kurdular o sırada beni oğluyla tanıştırmak istiyorlardı.En sonunda görücü usulü tanıştık,ikimizinde kararı olumluydu.İsteme oldu,ardından hemen sözümüz oldu.Kayınbabam babamı 2 ay boyunca oyaladı iş yerini çalıştırmak için,babam sürekli iş yerine gidip emek verdi,yoruldu.En son kayınbabam işten caydı.Babama benim kendi işyerimde maaşlı çalış teklifinde bulundu,haliyle babam da kabul etmedi biz baştan böyle konuşmamıştık dedi.Adam da hiç ısrar edip firmayı kapatmayalım demedi hatta maaşını mı beğenmedin demiş babama.Şimdi ben bu babama yapılan yanlış yüzünden nişanı atmayı düşünüyorum.Çünkü babama yapılan yanlışın banada yapılacağını düşünüyorum.Sizce nişanı atmakla haklı mıyım?
Hakkınızda hayırlısı olsun ben de üzüldüm durumunuzaBabama yapılan banada yapılmış oldu,çok üzüldüm.
Atman mantıklı böyle bir aile ye gelin mi gitcenKayınbabam ve babam beraber firma kurdular o sırada beni oğluyla tanıştırmak istiyorlardı.En sonunda görücü usulü tanıştık,ikimizinde kararı olumluydu.İsteme oldu,ardından hemen sözümüz oldu.Kayınbabam babamı 2 ay boyunca oyaladı iş yerini çalıştırmak için,babam sürekli iş yerine gidip emek verdi,yoruldu.En son kayınbabam işten caydı.Babama benim kendi işyerimde maaşlı çalış teklifinde bulundu,haliyle babam da kabul etmedi biz baştan böyle konuşmamıştık dedi.Adam da hiç ısrar edip firmayı kapatmayalım demedi hatta maaşını mı beğenmedin demiş babama.Şimdi ben bu babama yapılan yanlış yüzünden nişanı atmayı düşünüyorum.Çünkü babama yapılan yanlışın banada yapılacağını düşünüyorum.Sizce nişanı atmakla haklı mıyım?
Aileme yapılan haksızlık için evet nişanı bozardim bende.Kayınbabam ve babam beraber firma kurdular o sırada beni oğluyla tanıştırmak istiyorlardı.En sonunda görücü usulü tanıştık,ikimizinde kararı olumluydu.İsteme oldu,ardından hemen sözümüz oldu.Kayınbabam babamı 2 ay boyunca oyaladı iş yerini çalıştırmak için,babam sürekli iş yerine gidip emek verdi,yoruldu.En son kayınbabam işten caydı.Babama benim kendi işyerimde maaşlı çalış teklifinde bulundu,haliyle babam da kabul etmedi biz baştan böyle konuşmamıştık dedi.Adam da hiç ısrar edip firmayı kapatmayalım demedi hatta maaşını mı beğenmedin demiş babama.Şimdi ben bu babama yapılan yanlış yüzünden nişanı atmayı düşünüyorum.Çünkü babama yapılan yanlışın banada yapılacağını düşünüyorum.Sizce nişanı atmakla haklı mıyım?
Babamla eskiden dostlar.Babam işi ögretiyor zamanında.Bilgi ve para babamda,digerinde sadece para var.Her sey halloldu calısmaya baslayacaklardi,nişan olduktan sonra u dönüşü yaptı kayinbabam.şimdi herkes babana yapılan yanlış böyle aile vs demiş de şu işi biraz açsan
yani bana ve kp nereden tanışıyor
kp in başka işi var yeni firmayı babanla kuruyor da kimde bilgi kimde para var
yeni işte deneyim var mı geleek var mı
baban o süreçte başka işi vardı da onu kapattı mı
sanki bu işe girişmişler kp sonra kar görmemiş, işi bırakmak istemiş, baban da kırılmasın diye yanında iş teklif etmiş gibi geldi
olaydaki "YANLIŞ" nedir size ve babanıza yapılan
bu arada konuda zaten gerçek bir nişan yok o evlilikten hayır gelmez
Sözlesme var ortada evet.Aileme yapılan haksızlık için evet nişanı bozardim bende.
Şunu merak ettim ama ortada bir firma var babanız bu firmaya resmiyette ortak mi ortada yazılı bir sözleşme var mı babanız bu firma için para verdimi yoksa sadece lafta mi ortak.
2 gün sonra şirketin borcu vs çıkarsa babanizi borçlu çıkartmasinlar maalesef böyle kişilerde var sende ortaksin borç var ödeyeceksin diye.
O zaman kayınpeder ile konuşsun ortaklığı sonlandırsin 2 gün sonra borcvs işlerinde babanizada borç çıkar.Sözlesme var ortada evet.
Kayınbabam ve babam beraber firma kurdular o sırada beni oğluyla tanıştırmak istiyorlardı.En sonunda görücü usulü tanıştık,ikimizinde kararı olumluydu.İsteme oldu,ardından hemen sözümüz oldu.Kayınbabam babamı 2 ay boyunca oyaladı iş yerini çalıştırmak için,babam sürekli iş yerine gidip emek verdi,yoruldu.En son kayınbabam işten caydı.Babama benim kendi işyerimde maaşlı çalış teklifinde bulundu,haliyle babam da kabul etmedi biz baştan böyle konuşmamıştık dedi.Adam da hiç ısrar edip firmayı kapatmayalım demedi hatta maaşını mı beğenmedin demiş babama.Şimdi ben bu babama yapılan yanlış yüzünden nişanı atmayı düşünüyorum.Çünkü babama yapılan yanlışın banada yapılacağını düşünüyorum.Sizce nişanı atmakla haklı mıyım?
Bir saniye bile durma.bugun babana yarın sana.ne bekliyorsun ki dahaKayınbabam ve babam beraber firma kurdular o sırada beni oğluyla tanıştırmak istiyorlardı.En sonunda görücü usulü tanıştık,ikimizinde kararı olumluydu.İsteme oldu,ardından hemen sözümüz oldu.Kayınbabam babamı 2 ay boyunca oyaladı iş yerini çalıştırmak için,babam sürekli iş yerine gidip emek verdi,yoruldu.En son kayınbabam işten caydı.Babama benim kendi işyerimde maaşlı çalış teklifinde bulundu,haliyle babam da kabul etmedi biz baştan böyle konuşmamıştık dedi.Adam da hiç ısrar edip firmayı kapatmayalım demedi hatta maaşını mı beğenmedin demiş babama.Şimdi ben bu babama yapılan yanlış yüzünden nişanı atmayı düşünüyorum.Çünkü babama yapılan yanlışın banada yapılacağını düşünüyorum.Sizce nişanı atmakla haklı mıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?