Kayınbabam ve babam arasında ki iş sorunu

Güvenilmez ve kaypak insanlardan uzak durmak gerekir. Ailemden birine yapılan bana da yapılmıştır. Hele de dünür olacağı adama nasıl kazık atar.

Atman mantıklı böyle bir aile ye gelin mi gitcen

şimdi herkes babana yapılan yanlış böyle aile vs demiş de şu işi biraz açsan

yani bana ve kp nereden tanışıyor

kp in başka işi var yeni firmayı babanla kuruyor da kimde bilgi kimde para var

yeni işte deneyim var mı geleek var mı

baban o süreçte başka işi vardı da onu kapattı mı

sanki bu işe girişmişler kp sonra kar görmemiş, işi bırakmak istemiş, baban da kırılmasın diye yanında iş teklif etmiş gibi geldi

olaydaki "YANLIŞ" nedir size ve babanıza yapılan

bu arada konuda zaten gerçek bir nişan yok o evlilikten hayır gelmez

Nisanliniz ve ailesi ile konuyu acin bir yuzlesin. Zaten olaylar cirkinlesince sizde sogursunuz.

Aileme yapılan haksızlık için evet nişanı bozardim bende.

Şunu merak ettim ama ortada bir firma var babanız bu firmaya resmiyette ortak mi ortada yazılı bir sözleşme var mı babanız bu firma için para verdimi yoksa sadece lafta mi ortak.

2 gün sonra şirketin borcu vs çıkarsa babanizi borçlu çıkartmasinlar maalesef böyle kişilerde var sende ortaksin borç var ödeyeceksin diye.

Babamla eskiden dostlar.Babam işi ögretiyor zamanında.Bilgi ve para babamda,digerinde sadece para var.Her sey halloldu calısmaya baslayacaklardi,nişan olduktan sonra u dönüşü yaptı kayinbabam.

Sözlesme var ortada evet.

Babanin hakkina girmişler hazmedemezdim...

Durum çok çirkin. Babanıza yapılan dolandırıcılık sayılır nerdeyse. Babanıza oyle yapıp size bisey olammis gibi davranmalarına anlam veremedim ama ben nisanlinizdan bir açıklama beklerdim konusunu açmasını yapılan konusunda sizinle konuşmasını. Gorunen o ki oda ailesi gibi düşünüyor. Bu fıtrattaki aileden uzak durmak.lazim bana gore. Bugun oğlunun evleneceği kızın ailesine bunlari cok rahat yapan adam ve ailesi yarin evlilikte en ufak bir durumda sizede ayni şeyi yaparlar. Neticede babaniza yapılan bile onlari hatta nisanlinizi bile rahatsız etmiyor. Aşık değilseniz uğrunda ölmüyorsaniz eger ayrılın gitsin. Bu olanlara rağmen evlenmeniz demek benim aileme her zaman saygisizlik yapabilirsiniz demektir. Yeri gelirse banada yapabilirsiniz demektir.

Sizin nisanlinizla olan iliskiniz ile babanizin durumunun ne alakasi var?
Yani illa ki kayinbaba ile iliskinizi etkiler ama ne bileyim ikisi farklı şeyler

Bir saniye bile durma.bugun babana yarın sana.ne bekliyorsun ki daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…