Kayınbabam vefat etti.

Ne güzel anıyorsunuz, daha güzel bir şey var mı?

Başınız sağolsun, mekanı cennet olsun...

Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun.
Ne mutlu ki ona arkasından böyle üzülen ondan güzel bahseden bir gelini varmış. Ölümün ne zaman geleceği belli olmuyor.

Allah rahmet eylesin.Ne mutlu Ona arkasında gelini bile böyle seviyorsa kimbilir ne kadar seveni var.
Yasin suresi okuduğumda niyetinde Onuda içine katarımismini söylemek zor olur ama neyse.KKdaki kişinin kpsi için derim

allah sabır versin canım ama suçlama kendini olcakla öleceği allah bilir

allah rahmet eylesin bende kayınpederimi çok seviyorum kendi babamiş gibi beni çok sever kızım der dua ediyorum onlar içindede. çok zor.

Başınız sağolsun canım sabırlar diliyorum.

Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun.

ne mutlu kendınden memnun insanlar bırakmıs ardında..
ne cok sevdıgınızı anlatmıssınız emınım o da anlamıstır sevıldıgını bu persembe de gıtsenız yıne eksık hıssedecektınız yıne bır anda olacaktı daha dun yanındaydık dıyecektınız sonuc degısmeyecektı..
mekanı cennet olsun.
böyle sevilen insanlara da rabbım saglık huzur dolu uzun ömürler versin..
üzmeyin kendınızı.. suclu hıssetmeyın.. vaktı yok sonucta ölüm bu..
torununu görebılmıs en azından. oglu vesılesıyle sız , sızın vesılenızle torunu eklenmıs kalbıne.. yanı sayenızde ıkı sevgı daha eklenmıs kalbıne böyle dusunun..

sevmek , cok sevılmek ve ardımızda güzel anlar bırakıp güzel anılmak ümidiyle...

Yüreğinize sağlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…