Kayinbabam

Karpuzlu araba

Nirvana
Pro Üye
7 Ağustos 2017
9.952
37.274
548
29
Kanser hastasıydi beynine kadar sıçramiş.cok üzülüyorum ben ya gerçekten babayiğit bı adamdi. Zor günlerimde destek olan yine oydu .ben derdimi hep ona söylerdim .kaynanamla gorumcelerimle sorunumuz var hiç oraya değinmek bile istemiyorum (hakkım haram olsun)

Ben bu adama onlar yüzünden gidip bir geçmiş olsun bile diyemiyorum (duyduğuma göre doktor 15 gün en fazla yaşar demiş) telefonla aradım hal hatrini sordum çok sevindi.... Şimdiye kadar kg gorumceler eş kayinbabamin korkusuna kimse üstüme gelemiyordu .oda gidince halim nolur acaba. Bir mucize olsa keşke doktorlar iyileşti dese. Anlasamadimiz zamanlarda oldu ama çoğunlukla biz iyiydik kayinbabamla. Lütfen dua edermisiniz onun için
Akciğer kanseri son evre :(

Kanser hastasıydi beynine kadar sıçramiş.cok üzülüyorum ben ya gerçekten babayiğit bı adamdi. Zor günlerimde destek olan yine oydu .ben derdimi hep ona söylerdim .kaynanamla gorumcelerimle sorunumuz var hiç oraya değinmek bile istemiyorum (hakkım haram olsun)

Ben bu adama onlar yüzünden gidip bir geçmiş olsun bile diyemiyorum (duyduğuma göre doktor 15 gün en fazla yaşar demiş) telefonla aradım hal hatrini sordum çok sevindi.... Şimdiye kadar kg gorumceler eş kayinbabamin korkusuna kimse üstüme gelemiyordu .oda gidince halim nolur acaba. Bir mucize olsa keşke doktorlar iyileşti dese. Anlasamadimiz zamanlarda oldu ama çoğunlukla biz iyiydik kayinbabamla. Lütfen dua edermisiniz onun için
Akciğer kanseri son evre :KK43:
Geçmiş olsun Rabbim yardımcısı olsun inşallah.

Bu kadar seviyorsanız ne olursa olsun gidin derim görmeye

İyiler erkenden göçüp gidiyor işte çok üzüldüm inşallah bir mucize olurda kurtulur 🙏🏻

😭

Geçmiş olsun Rabbim yardımcısı olsun inşallah.

Bu kadar seviyorsanız ne olursa olsun gidin derim görmeye
Gerçekten öz babam gibi seviyorum ama .o durumları biliyor şimdi bunlar bana afra tafra yaparlar ben dayanamam kavga ederim adam üzüldüguyle kalır gitmemem herkes için daha iyi :(

Gerçekten öz babam gibi seviyorum ama .o durumları biliyor şimdi bunlar bana afra tafra yaparlar ben dayanamam kavga ederim adam üzüldüguyle kalır gitmemem herkes için daha iyi :KK43:
Bi 5 dk ya fazla değil. İstediklerini yapsınlar görmezden gelip duymayın. Öz babam gibi seviyorum diyorsunuz. Ne olursa olsun gitmelisiniz benim fikrim

Gerçekten öz babam gibi seviyorum ama .o durumları biliyor şimdi bunlar bana afra tafra yaparlar ben dayanamam kavga ederim adam üzüldüguyle kalır gitmemem herkes için daha iyi :KK43:
bir lafımız var ya itin hatrı yoksa sahibinin hatrı var
çok üzülürsünüz çoookkk
gitmelisiniz ve orada kendinize hakim olmalısınız
bunu yapmalısınız
Allah ım babacığınıza acil şifalar versin

Tut kendini sende. Bı kere kör sağır ol. Git yanına elini öp. Sevdiği yiyebildigi bı yemek varsa yap götür. Yarın öbür gün pişman olursun. Diğerleriyle anlasman gerekmiyor. Madem babam gibi diyorsun. Evlat olarak git gönlünü yap.

Tut kendini sende. Bı kere kör sağır ol. Git yanına elini öp. Sevdiği yiyebildigi bı yemek varsa yap götür. Yarın öbür gün pişman olursun. Diğerleriyle anlasman gerekmiyor. Madem babam gibi diyorsun. Evlat olarak git gönlünü yap.
Haklısınız bu pazar günü eşim evde en iyisi öyle olmak bende korkuyorum yarın birgün pişman olmaktan :(

bir lafımız var ya itin hatrı yoksa sahibinin hatrı var
çok üzülürsünüz çoookkk
gitmelisiniz ve orada kendinize hakim olmalısınız
bunu yapmalısınız
Allah ım babacığınıza acil şifalar versin
Doğru söylüyorsunuz gidicem pazar günü kör sağır olucam bu sefer pişman olmaktan iyidir :(

Back
X