Kayınbabasıyla sorunu olan var mı?

Koremanya

Hık :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2016
5.473
39.913
468
Merhaba arkadaşlar. Ben sizden öneri ve tavsiyelerinizi bekliyorum. Benim sorunum kayınbabamla sekiz senelik evliyim ve evlendigim ilk günden beri kayınvalidem ve kayınbabamla oturuyorum. Sorun şu ki kayınbabam bana karşı çok sert her lafımda her sözümde beni azarlıyor. Bu davranısı tek bana da degil karısına da öyle davranıyor. Elimden geldigince hürmet ediyorum saygı duyuyorum ama sonuç degişmiyor. Büyük gelini var dogru düzgün sohbet etmez hizmet etmez tabiri caizse yüzüne dahi bakmaz ama onu çok seviyor adını dilinden düsürmüyor toz kondurmuyor. Nerede yanlış yaptıgımı bilmiyorum. Tavsiyesi olan aynı durumu yaşayan varmı bilmek isterim

Son düzenleyen: Moderatör:
Sevmiyor demekki sizi. Neden 7 yıldır onlarla yaşıyorsunuz?

Tavsiye : ayrı eve taşınırsaniz derdiniz kökten çözülür.

Sevmiyor demekki sizi. Neden 7 yıldır onlarla yaşıyorsunuz?

Tavsiye : ayrı eve taşınırsaniz derdiniz kökten çözülür.
Kayınvalidem bizden ayrılmak istemiyor. Onun ve eşimin hatırı için ayrı ev önerisinde bulunamıyorum. Eşimin aklına da geliyor ama oda annesine kıyamıyor.

adam sizi sevmiyor, her sözünüz her hareketiniz batıyor ona, o yüzden sürekli azarlıyor, 7 yıldır nasıl dayandınız bu duruma...
Ilk zamanlar böyle degildi biraz yaşlandıkça ortaya ciktı galiba bu durum. Söyledigim gibi tek bana karşı böyle degil eşine de aynı davranıyor. Tek çare ayrılmakmıdır bu sorunun cözümü

Evden ayrılma şansınız varsa ayrı eve çıkın, yoksa da hiç bir hizmetini yapmayın bırakın kayınvalideniz ilgilensin her şeyi ile, siz de gerekmedikçe muhattap olmayın.

merak ettim babanız sağ mı ya da sağsa da destek mi size? bu adam meydanı boş bulmuş sanki

Evden ayrılma şansınız varsa ayrı eve çıkın, yoksa da hiç bir hizmetini yapmayın bırakın kayınvalideniz ilgilensin her şeyi ile, siz de gerekmedikçe muhattap olmayın.
Bende pek konuşmamaya başladım son zamanlarda kalbim kırılmasın diye.

Kayınvalidem bizden ayrılmak istemiyor. Onun ve eşimin hatırı için ayrı ev önerisinde bulunamıyorum. Eşimin aklına da geliyor ama oda annesine kıyamıyor.
Annesine kiyamamak nedir ya eşini sütten keseli yillar olmustur herhalde.
Eşin emen bebek mi annesinden ayirmaya kiyamiyorsun?

merak ettim babanız sağ mı ya da sağsa da destek mi size? bu adam meydanı boş bulmuş sanki
Babam sağ çok şükür . Beni ezmek adına degil aslında yaptıgı şeyler nasıl deyim ahlak meselesi gibi. Biz saglik sorunu olarak görmeye başladık biraz. Beni sevmiyor gibi düsünmedim hiçbir zaman. Sadece diger gelinine öyle davranmayınca kafama takmaya başladım. Acaba onun yanında fazla kalmıyor diye kendini mi tutuyor.

Acaba aiezemir mi var kayın babanızda? Bu hastalıkta olanlar, en yakınlarına düşman gibi davranır, uzaktakilere iyi. Yaşı bayağı var mı?

sende hizmet etme muhabbet de etme boşver

Annesine kiyamamak nedir ya eşini sütten keseli yillar olmustur herhalde.
Eşin emen bebek mi annesinden ayirmaya kiyamiyorsun?
Çok haklısın aslında ama onunla hic bir sorunum yok beni çok seviyor. Ayrilmak istememem o yüzden.

Saka mi bu? Hatir icin mi kaliyosunuz ? O zaman ne diye evleniyorsunuz ki bunu bile bile. Kocalar bazen rededilmeli tatlim. Hatir da bi yere kadar

Dedigim gibi muhattap olmuyorum ancak bana seslenip birsey sorarsa cevap veriyorum suratta yapmıyorum. Böyle deneyecegim bir süre bakalım işe yarayacakmı sonuç alabilecekmiyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…