- 8 Mart 2011
- 10.737
- 18.137
- 298
Ilk zamanlar böyle degildi biraz yaşlandıkça ortaya ciktı galiba bu durum. Söyledigim gibi tek bana karşı böyle degil eşine de aynı davranıyor. Tek çare ayrılmakmıdır bu sorunun cözümü
Ben sadece kendi tarafımdan bakıyordum hiç düşünmemiştim çocukların etkilenebilecegini çok teşekürler.Şimdi sizin çocuğunuz var mı çok merak ettim. Eğer çocuğunuz varsa böyle bir adamla oturmaniz çok ama çok yanlış. Annesi sürekli azarlanan bir çocuk ne hisseder. O anne ki buyuklere saygi adi altinda buna bir tepki de gosteremiyor. Cocugunuz o evde kendini güven ve huzur içinde hisseder mi? Sadece annesine değil evdeki diğer kadın olan babaanneye de kötü davranış var. Bu çocuk kız ya da erkek fark etmez kafasında kadin-erkek ilişkilerini nasıl anlamlandirir.
Ya artık höt diye elinizi masaya vurun ya da o evden çıkın gidin. Saygı saygı gösterene duyulur. Siz ezildikce adam ezmeye devam edecek. Kendinizi düşünmüyorsanız varsa çocuğunuzu yoksa da gelecekte sahip olacağınız çocukları düşünün.
Türümün son örneğiyim galiba : ))))Aynı evde olursan başına bu gelir. Ama ayrı evde yaşayan insanda durum böyle değildir. Etrafına bir bak. Kaç kişi kayınvalide kayınpeder ile birlikte yaşıyor artık.
Kaynana kendine laf yiyecek ortak ariyirda ondanHadi kocasi ölen kaynanalari anladık mecbur da daha kocasi saglam olan kaynana neden sizden ayri yasamak istemiyor. Ayy kafayi yiyecem ben burda nasil kabul ediyorsunuz. 1 guj yasamak istemem.
Evet en iyisi evden ayrılmak. Ama yanlış anlaşılıyor sonradan yani onlar yanlis alıyorlar daha doğrusu öyle anlamak istiyorlar hesaplarına gelmiyo. Sen de en iyisi yüksek mesafe uygulaBizimkisinde gelgitler oluyo bi bakıyorsun çok iyi beş dakika sonra bagırıp çağırıyor insanı kırıp azarlıyor bahane arıyor birşeyler için. En mantıklı çözüm yolu bu ayrıl ayrı ev cik demesi kolay ama olmuyor işte
Inanirmısiniz bu araya mesafe koyma işi gerçekten işe yaradı. Şimdi daha az üzülüyorum. Oda farketmiş olacak ki durmadan sorular soruyor bana sırf konuşmak için.DELİ DELİYİ GÖRÜNCE SOPASINI SAKLARMIŞ.
Tavrınızı sertleştirin biraz saygıyı kaybetmeden.
Nerede yanlış yaptıgımı bilmiyorum.
Neden hortKoremanya canım sen taşındın ya.. kV ile beraber otırıyordun ayrı eve mi taşındın yoksa hep beraber mi taşındınız??
Azarlandığın halde hürmet ederek
Off bugün ikinci düşüşüm :-( yapmayın kızlar yapmayın canlarımGecen yilki konuyu neden hortlattin
Ayy ne bilim merak ettim sonucu noldu diye... :)))Neden hort
Ahaha aynı sözü ben de biliyorumBu durumu anlatan bir söz biliyorum ama banlanırım, söyleyemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?