- 16 Haziran 2016
- 5.966
- 37.617
- 498
Hortlatan o değil kiGecen yilki konuyu neden hortlattin![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hortlatan o değil kiGecen yilki konuyu neden hortlattin![]()
ah bebeğim bir lafı var büyüklerimizin.. deveye diken insana öpen diye...Büyük gelini var dogru düzgün sohbet etmez hizmet etmez tabiri caizse yüzüne dahi bakmaz ama onu çok seviyor adını dilinden düsürmüyor toz kondurmuyor.
sizi terslediğinde benı bırdaha terslemeyın deyınIlk zamanlar böyle degildi biraz yaşlandıkça ortaya ciktı galiba bu durum. Söyledigim gibi tek bana karşı böyle degil eşine de aynı davranıyor. Tek çare ayrılmakmıdır bu sorunun cözümü
Bunu özelden ya da profilinden sorabilirdin.Ayy ne bilim merak ettim sonucu noldu diye... :)))
Inan bi an düşünemedim.. ama çok büyük bi problem değil neticede.. yine de kırdıysam kusura bakmaBunu özelden ya da profilinden sorabilirdin.
Şimdi herkes yeni sanıp konuya yorum yapıyor.
Konuyu hortlattın.
Aynı şey başına gelsin istemezdin öyle değil mi?
Sana göre öyle olmayabilir.Inan bi an düşünemedim.. ama çok büyük bi problem değil neticede.. yine de kırdıysam kusura bakmaKoremanya
Ben burda şimdiye kdr kimseye samimiyetsizlik yaptığımı düşünmüyorum.. bi an düşünmeden yazdım.. ve konulara bakarken denk geldim. Taşındığını bildiğim için merak ettim sordum.. hatam burdan sormak doğru. . Ama ister inan ister inanma konunun başa taşınacağı birden aklıma gelmedi. . Senin neden bu kadar tepki verdiğini anlamadım.. seninle ilgili bi konu yok ortada. .Sana göre öyle olmayabilir.
Bunu düşünebilecek olgunlukta olduğunu düşünmüştüm, yanılmışım.
Burası bir derdim var bölümü. Açılan konu belli bir dert. Konu sahibini üzen birşey demek ki.
İnsanların çoğunlukla yorum yapıp konu tarihini sonradan farkettiğinide biliyorsun, illaki şahit olmuşsundur.
Kusura bakma ya da istersen bak umrumda değil.
Hiç samimi değilsin.
Canım öyle istiyorBen burda şimdiye kdr kimseye samimiyetsizlik yaptığımı düşünmüyorum.. bi an düşünmeden yazdım.. ve konulara bakarken denk geldim. Taşındığını bildiğim için merak ettim sordum.. hatam burdan sormak doğru. . Ama ister inan ister inanma konunun başa taşınacağı birden aklıma gelmedi. . Senin neden bu kadar tepki verdiğini anlamadım.. seninle ilgili bi konu yok ortada. .
Koremanya canım sen taşındın ya.. kV ile beraber otırıyordun ayrı eve mi taşındın yoksa hep beraber mi taşındınız??
ta başta evlenmeyecektiniz. allahım daha kaç yüz bin kadın göreceğim başkasının hayatını yaşayan?
Tekrar Özür dilerim