• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınbabasıyla sorunu olan var mı?

Büyük gelini var dogru düzgün sohbet etmez hizmet etmez tabiri caizse yüzüne dahi bakmaz ama onu çok seviyor adını dilinden düsürmüyor toz kondurmuyor.
ah bebeğim bir lafı var büyüklerimizin.. deveye diken insana öpen diye...
tam olarak bu durum olmuş kp için.. sen iyi davrandıkça hürmette kusur etmedikçe kendini bir şey sanmış..
öbür gelin sınırı çizmiş, kp o sınırın gerisinde kalmış...
keşke onun gibi olabilsen.. ama kv ve eşinin hatrına ayrı ev teklifini bile yapamıyorsan, yani bu kadar naifsen, biraz zor bu dediğim...

Ilk zamanlar böyle degildi biraz yaşlandıkça ortaya ciktı galiba bu durum. Söyledigim gibi tek bana karşı böyle degil eşine de aynı davranıyor. Tek çare ayrılmakmıdır bu sorunun cözümü
sizi terslediğinde benı bırdaha terslemeyın deyın
sert bır sekılde

Ayy ne bilim merak ettim sonucu noldu diye... :)))
Bunu özelden ya da profilinden sorabilirdin.
Şimdi herkes yeni sanıp konuya yorum yapıyor.
Konuyu hortlattın.
Aynı şey başına gelsin istemezdin öyle değil mi?

Diger geline de öyle davransaydi adam belki böyledir derdim ama bariz ayrımcılık yapıyor . Zaten beraber oturmanız başlı başına bir hata. Ne demek eşim annesine kıyamıyor yahu. Bu saçma düşünce sadece biz türklerde var. Sanki anne baba ayrı oturunca onları sokağa atıyoruz.

Bunu özelden ya da profilinden sorabilirdin.
Şimdi herkes yeni sanıp konuya yorum yapıyor.
Konuyu hortlattın.
Aynı şey başına gelsin istemezdin öyle değil mi?
Inan bi an düşünemedim.. ama çok büyük bi problem değil neticede.. yine de kırdıysam kusura bakma Koremanya Koremanya

Inan bi an düşünemedim.. ama çok büyük bi problem değil neticede.. yine de kırdıysam kusura bakma Koremanya Koremanya
Sana göre öyle olmayabilir.
Bunu düşünebilecek olgunlukta olduğunu düşünmüştüm, yanılmışım.
Burası bir derdim var bölümü. Açılan konu belli bir dert. Konu sahibini üzen birşey demek ki.
İnsanların çoğunlukla yorum yapıp konu tarihini sonradan farkettiğinide biliyorsun, illaki şahit olmuşsundur.

Kusura bakma ya da istersen bak umrumda değil.
Hiç samimi değilsin.

ta başta evlenmeyecektiniz. allahım daha kaç yüz bin kadın göreceğim başkasının hayatını yaşayan?

Sana göre öyle olmayabilir.
Bunu düşünebilecek olgunlukta olduğunu düşünmüştüm, yanılmışım.
Burası bir derdim var bölümü. Açılan konu belli bir dert. Konu sahibini üzen birşey demek ki.
İnsanların çoğunlukla yorum yapıp konu tarihini sonradan farkettiğinide biliyorsun, illaki şahit olmuşsundur.

Kusura bakma ya da istersen bak umrumda değil.
Hiç samimi değilsin.
Ben burda şimdiye kdr kimseye samimiyetsizlik yaptığımı düşünmüyorum.. bi an düşünmeden yazdım.. ve konulara bakarken denk geldim. Taşındığını bildiğim için merak ettim sordum.. hatam burdan sormak doğru. . Ama ister inan ister inanma konunun başa taşınacağı birden aklıma gelmedi. . Senin neden bu kadar tepki verdiğini anlamadım.. seninle ilgili bi konu yok ortada. .

Ben burda şimdiye kdr kimseye samimiyetsizlik yaptığımı düşünmüyorum.. bi an düşünmeden yazdım.. ve konulara bakarken denk geldim. Taşındığını bildiğim için merak ettim sordum.. hatam burdan sormak doğru. . Ama ister inan ister inanma konunun başa taşınacağı birden aklıma gelmedi. . Senin neden bu kadar tepki verdiğini anlamadım.. seninle ilgili bi konu yok ortada. .
Canım öyle istiyor :ssz:
Sana göre yok, bana göre var demek ki.

Koremanya Koremanya canım sen taşındın ya.. kV ile beraber otırıyordun ayrı eve mi taşındın yoksa hep beraber mi taşındınız??

Öhöm öhöm...
Bu güne kadar hic kimsenin gecmisinde actıgi konulara bakıp, sonucu merak edip, bir sene önceki konusuna mesaj yazmak aklıma gelmemişti.
Keske özelden yazıp merakini giderseydin.
Sırf bu konuyu actıgım icin uyelik iptali yaptirmıstim. Ne olduysa üyeligim birlestirilip actıgim konulara eklenmiş.
Hippo şimdi bende merak ettigim birsey icin senin onceden actıgin hos olmayan bir konuyu tekrar gundeme getirsem hoş olmazdi degil mi?

Ha merak etmişsin yazayım. Kb ile aramız gayet iyi. Aramizda mesafeli bir iliski var.
ta başta evlenmeyecektiniz. allahım daha kaç yüz bin kadın göreceğim başkasının hayatını yaşayan?

Hic kimse evlilikte yaşayacagı sorunu önceden bilemez. Kimse sorun yaşamak icin evlenmez. Baskasinin hayatını yaşiyor derken? Hangi manâ? :işsiz:

Siz eşinize sorun yaşadığınız halde kıyamıyorsunuz ama o size kıymış ayırmış madem sizin ailenizle otursaydınız evlenmek demek yeni bi aile olmak yuva kurmak demek eşim beni annesiyle oturmaya zorlayamaz birinin ailesiyle yaşayacaksam kendi ailem olur bu kendinizi sevin şu sıkıntıları reva görmeyin

Back
X