• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınbabasıyla sorunu olan var mı?

Kayinpederiniz ve kv kaç yaşında? Bende aynı durumdan muzdaripim. 2 senelik evliyim 1 seneye yakındır KP ve kV ile oturuyorum. KV ile hiç problem yok ama KP den nefret ediyorum desem az olur. Aynı evdeyim ama sürekli kavga gürültü. Bir lafını büyütür büyütür biktirir. Ben artık hiç muhattap bile almıyorum onu evet Hayır şeklinde net cevaplar veriyorum başka da yok.
Kp 60 kv 56 yasında

Kayinpederiniz ve kv kaç yaşında? Bende aynı durumdan muzdaripim. 2 senelik evliyim 1 seneye yakındır KP ve kV ile oturuyorum. KV ile hiç problem yok ama KP den nefret ediyorum desem az olur. Aynı evdeyim ama sürekli kavga gürültü. Bir lafını büyütür büyütür biktirir. Ben artık hiç muhattap bile almıyorum onu evet Hayır şeklinde net cevaplar veriyorum başka da yok.
Kp 60 kv 56 yaşında

Kp 60 kv 56 yaşında

Amin inşallah. Çok dua ediyorum bu konuda. Baştan sınırları çizmek gerekiyormuş sanırım sonradan pek düzen tutmuyor
Ben en başından sinirli davrandı hiç samimi bir ortam yaratmadim onlara karşı. Ama şimdi biliyorum KP benden nefret ediyo ama yapacak bişey yok. Eşimi sevmeseydm 1 dk durmazdim. Bide oğlum var tabi 1 yaşında onlar için katlaniyorum. Sizde benim gibi yapın hiç yokmuş gibi davranın ne diyorsa desin aldırış etmeyin işe yarıyo gerçekten alisiyor insan bi yerden sonra. Muhattap olmayın evet ya da Hayır net cvp verin. Hizmetini de karısı yapsın bi zahmet. Şahsen ben yapmıyorum karısı var yapsin

Ben en başından sinirli davrandı hiç samimi bir ortam yaratmadim onlara karşı. Ama şimdi biliyorum KP benden nefret ediyo ama yapacak bişey yok. Eşimi sevmeseydm 1 dk durmazdim. Bide oğlum var tabi 1 yaşında onlar için katlaniyorum. Sizde benim gibi yapın hiç yokmuş gibi davranın ne diyorsa desin aldırış etmeyin işe yarıyo gerçekten alisiyor insan bi yerden sonra. Muhattap olmayın evet ya da Hayır net cvp verin. Hizmetini de karısı yapsın bi zahmet. Şahsen ben yapmıyorum karısı var yapsin
Bizimkisinde gelgitler oluyo bi bakıyorsun çok iyi beş dakika sonra bagırıp çağırıyor insanı kırıp azarlıyor bahane arıyor birşeyler için. En mantıklı çözüm yolu bu ayrıl ayrı ev cik demesi kolay ama olmuyor işte

Offff ev üstünde ev ....Ne kadar zor bişey ya..devamlı büyük gelinle de aynı evde otursa ona da takardı belki.

Sizce gelin = hizmetcimidir ? Konunuzda dogru duzgun hizmet etmez diye bir cumle kullanmissiniz.. derhal ayri eve cikin.. siz o evin icerisinde yasamaya mahkum degilsiniz.. kendinize bir iyilik yapip esinizle konusun ve tasinin yahu..

Sizce gelin = hizmetcimidir ? Konunuzda dogru duzgun hizmet etmez diye bir cumle kullanmissiniz.. derhal ayri eve cikin.. siz o evin icerisinde yasamaya mahkum degilsiniz.. kendinize bir iyilik yapip esinizle konusun ve tasinin yahu..
Toplumumuzda bu böyle degilmidir? Bir ailenin bireyiysen beraber yaşıyorsan büyüklerine hizmet,hürmet edersin. Illede hizmetçilik olarak görmemelek lazım ha tamam benim kp biraz sorunlu çıktı ama eminim herkesin evinde böyledir diye düşünüyorum

Toplumumuzda bu böyle degilmidir? Bir ailenin bireyiysen beraber yaşıyorsan büyüklerine hizmet,hürmet edersin. Illede hizmetçilik olarak görmemelek lazım ha tamam benim kp biraz sorunlu çıktı ama eminim herkesin evinde böyledir diye düşünüyorum
Aynı evde olursan başına bu gelir. Ama ayrı evde yaşayan insanda durum böyle değildir. Etrafına bir bak. Kaç kişi kayınvalide kayınpeder ile birlikte yaşıyor artık.

Şimdi sizin çocuğunuz var mı çok merak ettim. Eğer çocuğunuz varsa böyle bir adamla oturmaniz çok ama çok yanlış. Annesi sürekli azarlanan bir çocuk ne hisseder. O anne ki buyuklere saygi adi altinda buna bir tepki de gosteremiyor. Cocugunuz o evde kendini güven ve huzur içinde hisseder mi? Sadece annesine değil evdeki diğer kadın olan babaanneye de kötü davranış var. Bu çocuk kız ya da erkek fark etmez kafasında kadin-erkek ilişkilerini nasıl anlamlandirir.

Ya artık höt diye elinizi masaya vurun ya da o evden çıkın gidin. Saygı saygı gösterene duyulur. Siz ezildikce adam ezmeye devam edecek. Kendinizi düşünmüyorsanız varsa çocuğunuzu yoksa da gelecekte sahip olacağınız çocukları düşünün.

Kayınvalidem bizden ayrılmak istemiyor. Onun ve eşimin hatırı için ayrı ev önerisinde bulunamıyorum. Eşimin aklına da geliyor ama oda annesine kıyamıyor.
Ne hatırı bosverin böyle yaşamak zorunda değilsiniz ki.annesi de biraz anlayışlı olsun.oglunu evlendirdi artık bunu anlasin nasıl ayrilamiyormus oğlundan çok saçma.siz esinizi bir şekilde ikna edin mutlaka ayrılın o evden

Arkadaşlar konu sahibesi ayrı eve çıkmak istemiyor
İçinde yaşadığı aileyi seviyor, sadece kp ile yaşadığı soruna çözüm arıyor
Neden bütün yorumlarda ayrı eve çık diye tutturuluyor
Kadın memnun hayatından neden kabul edemiyoruz =))

Konu sahibesi demekki kp huysuz tabiatlı biri, bazıları yaratılıştan böyledir
Çok samimi olmazsan daha az kalbin kırılır bence

Sizin kayınpeder kendisi sorunluymuş,çokta yapacak bişey yok, çok samimi olmamaya bakın.
Aynı evde yaşamak ,dünya iyisi insanlar olsalar bile zor, en sağlıklısı ayrılmak, ayrı eve geçmek.
Ev üstüne ev olmaz

Merhaba arkadaşlar. Ben sizden öneri ve tavsiyelerinizi bekliyorum. Benim sorunum kayınbabamla yedi senelik evliyim ve evlendigim ilk günden beri kayınvalidem ve kayınbabamla oturuyorum. Sorun şu ki kayınbabam bana karşı çok sert her lafımda her sözümde beni azarlıyor. Bu davranısı tek bana da degil karısına da öyle davranıyor. Elimden geldigince hürmet ediyorum saygı duyuyorum ama sonuç degişmiyor. Büyük gelini var dogru düzgün sohbet etmez hizmet etmez tabiri caizse yüzüne dahi bakmaz ama onu çok seviyor adını dilinden düsürmüyor toz kondurmuyor. Nerede yanlış yaptıgımı bilmiyorum. Tavsiyesi olan aynı durumu yaşayan varmı bilmek isterim
sen sessiz olduğun için sana yüklenmek kolayına geliyordur.
ayrı eve çıkmak istemiyormuşsun.
bu durumda yapılabilecek çok ta bişey yok ki.
bütün gün aynı evdesiniz.
nasıl bir çözümü olur bunun.?
kendini biraz çekersin,bir iki tepkini gösterirsin filan.

Back
X