• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınbabasıyla sorunu olan var mı?

Ilk zamanlar böyle degildi biraz yaşlandıkça ortaya ciktı galiba bu durum. Söyledigim gibi tek bana karşı böyle degil eşine de aynı davranıyor. Tek çare ayrılmakmıdır bu sorunun cözümü

Peki eşine olan tavrı önceden beri var mı?
Bu adamı herkes idare etmiş. Eşi çocukları. Siz bu saatten sonra ona saygıyı nasıl öğreteceksiniz ki?

Pek samimi olmayışımın işe yaradıgını düşünüyorum. O da eğer bilerek böyle yapmıyorsa,geçici birşeyse. Sonućta yaşlanıyor. Belki psikolojik birşeydir. Kendi kendine sorguluyordur belki bu kız böyle degildi neden böyle davranmaya başladı diye. Ay bu da çok polyannacılık oldu. Dediğim gibi böyle giderse tabiki sonu ayrılmaya varacak. Bu böyle devam etmez.

Şimdi sizin çocuğunuz var mı çok merak ettim. Eğer çocuğunuz varsa böyle bir adamla oturmaniz çok ama çok yanlış. Annesi sürekli azarlanan bir çocuk ne hisseder. O anne ki buyuklere saygi adi altinda buna bir tepki de gosteremiyor. Cocugunuz o evde kendini güven ve huzur içinde hisseder mi? Sadece annesine değil evdeki diğer kadın olan babaanneye de kötü davranış var. Bu çocuk kız ya da erkek fark etmez kafasında kadin-erkek ilişkilerini nasıl anlamlandirir.

Ya artık höt diye elinizi masaya vurun ya da o evden çıkın gidin. Saygı saygı gösterene duyulur. Siz ezildikce adam ezmeye devam edecek. Kendinizi düşünmüyorsanız varsa çocuğunuzu yoksa da gelecekte sahip olacağınız çocukları düşünün.
Ben sadece kendi tarafımdan bakıyordum hiç düşünmemiştim çocukların etkilenebilecegini çok teşekürler.

Bizimkisinde gelgitler oluyo bi bakıyorsun çok iyi beş dakika sonra bagırıp çağırıyor insanı kırıp azarlıyor bahane arıyor birşeyler için. En mantıklı çözüm yolu bu ayrıl ayrı ev cik demesi kolay ama olmuyor işte
Evet en iyisi evden ayrılmak. Ama yanlış anlaşılıyor sonradan yani onlar yanlis alıyorlar daha doğrusu öyle anlamak istiyorlar hesaplarına gelmiyo. Sen de en iyisi yüksek mesafe uygula ;)

DELİ DELİYİ GÖRÜNCE SOPASINI SAKLARMIŞ.

Tavrınızı sertleştirin biraz saygıyı kaybetmeden.

DELİ DELİYİ GÖRÜNCE SOPASINI SAKLARMIŞ.

Tavrınızı sertleştirin biraz saygıyı kaybetmeden.
Inanirmısiniz bu araya mesafe koyma işi gerçekten işe yaradı. Şimdi daha az üzülüyorum. Oda farketmiş olacak ki durmadan sorular soruyor bana sırf konuşmak için.
Tavrımı da pek sertleştiremiyorum çünkü yeterli dengeyi saglayamam biliyorum saygı sınırını aşarım.
Hepinize tavsiyeleriniz için teşekkür ederim :KK54::KK54:

Koremanya Koremanya canım sen taşındın ya.. kV ile beraber otırıyordun ayrı eve mi taşındın yoksa hep beraber mi taşındınız??

Hayır adam bu saatten sonra nasıl değişecek. Ya tavır alacaksınız o zamanda size saygısız diyecekler en mantiklisi ayrı ev gibi .

Dedemlere gitsem 1.ayda surat yaparlar yaşlı insanlar sonuçta ki ilerde eşimin babası da yapabilir, yalnız kalmak istiyordur ve büyük bir ihtimal ona fikir sorulmamıştır emri vaki yapmıştır kayınvalideniz hep birlikte oturalım diye. Eşinize o evde evlilik heyecanını yaşayamadığınızı bir ömür o şekilde geçirmek istemediğinizi artık yuvadan ayrılmak istediğinizi söyleyin derim. Size kasıtlı değildir diye düşünüyorum diğer geliniyle yaşasa o da görürdü ters yüzünü

Söylesem ayıp olur ama kocmın hıncını kpinden almıcam tamam.

Back
X