başta aileler market alışverişi yapıyolardı şimdi ev araba arsa yat kat çıktı ortaya...
Siz şu sorulara net cevap verir misiniz?
Kaçamak da cevaplar
Siz okurken evlendiniz peki siz okurken size kim baktı?
Kiranızı kim ödedi?
Düğünü kim yaptı?
Ya ne bursmuş arkadaş
Her şeye yetmiş
Bana inandırıcı gelmiyo neyse
Türkiye şartlarından çok uzak anlattıkların
Aramizda kultur farki oldugunu dusunmuyorum. Ama tesekkur ederim yorumunuz icin..
Eşiniz hem emlakçılık yapıyor hem burs almaya devam ediyor öyle m?
Eşinizin ailesinin durumu da sizin ailenizin durumu da çok kötü olnalı ki bu kadar çok burs bulabilmişsiniz.n
O senin düşüncen babası öyle görmemiş demek ki sana okulunla ilgili laf sokuyor.
Eşin hem emlakçılık yapıyor hem burs almaya devam ediyor öyle mi? Hımm...Şaşırdım çünkü üzerine resmi herhangi bir işletme veya sigortalı bir işinin olmaması gerekiyor burs almak için.
Burs almak için bazı şartlar vardır. Eşinin ailesinin durumu da senin ailenin durumu da çok kötü olmalı ki bu kadar çok burs bulabilmişsiniz.
Tamam atiyorum :)Bana kartvizitinizi atabilirsiniz ben merak ettim şu emlakçı ofisini
Yuklenilen dosya boyutu nedeni ile sunucu tarafindan işlenilememektedir diyor. Bikac defa denedim hep bunu dedi. Baska atabilecegim yontem varsa soyleyebilirsiniz..Bana kartvizitinizi atabilirsiniz ben merak ettim şu emlakçı ofisini
eşin uygun üslüpla söylesin baba eşimin yanında deme üzülür diye bende aslında art niyet görmedim ama çok laf yapıştırmak istiyosan de ama gereksiz ortamı gerersin
evlendikte fenamı ettik baba derdim :)
tadımız kaçmasın ali rıza bey gibi olmuş :))Sabahtan beri o kadar cok huzurunu bozma temali yorum okudum ki eşim agzini acsa sus lutfen huzurumuzu bozacaksin diyorim :)))
tadımız kaçmasın ali rıza bey gibi olmuş :))
Haklılar yani emrivaki bir evlilik olmuş sizinki
Yani bunu bildiğiniz halde hala kayın babaya nasıl laf çarpsamda morallerini bozsam diye mi düşünüyorsunuz.Hiç mi birşey demesinler hiç mi evlatlarına hakları yok. . Daha okulunuz bitmemiş.
Hiç bunalmayın hakediyorsunuz!
O eğitimin altında ailelerin maddi manevi büyük emeği var..
O senin düşüncen babası öyle görmemiş demek ki sana okulunla ilgili laf sokuyor.
Eşin hem emlakçılık yapıyor hem burs almaya devam ediyor öyle mi? Hımm...Şaşırdım çünkü üzerine resmi herhangi bir işletme veya sigortalı bir işinin olmaması gerekiyor burs almak için.
Burs almak için bazı şartlar vardır. Eşinin ailesinin durumu da senin ailenin durumu da çok kötü olmalı ki bu kadar çok burs bulabilmişsiniz.
Konu sahibi alice harikalar diyarında yaşıyor
Mevlam yapdırıyor bunlara
Bir bursla düğün yapıp iş kurdular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?