Kayinbabaya nasil cevap vermeliyim

Ya arkadaşlar iki de bir aynı soruları sorup durmayınız konu sahibinin eşi 20 yaşında düğün yapıl eşya alıp kira ödeyen iş kuran araba alan aile desteğine hiç ihtiyacı olmayan bi insan bana da tuhaf geldi ama konu sahibi inatla yardımsız bi şekilde bunlsrı yaptığını söylüyor bizede mecburen inanmak düşüyo tabi

eşin uygun üslüpla söylesin baba eşimin yanında deme üzülür diye bende aslında art niyet görmedim ama çok laf yapıştırmak istiyosan de ama gereksiz ortamı gerersin

Artı

Artı bankada 20bin de parası varmış :)

Allah bereket versin
Ama eksik olan şeyler var anlatmadığı

Eşinin ailesi seni oğullarına yakıştırmamış eğitim bakımından. Bunu da yüzüne ufaktan vuruyorlar...
Yani mesele erken evlenmiş olması değil seninle evlenmiş olması...

Artı İstanbul'da ev alacak kadar para biriktirmişler ama iş kurmayı tercih etmişler

Artı İstanbul'da ev alacak kadar para biriktirmişler ama iş kurmayı tercih etmişler

Hayir ev parasini biriktirmedik hanimefendi, dugun takilarimiz duruyor hic dokunmadik, bankadaki paramiz dugun paralarimiz.. Arabamizi da satip o paralarin uzerine ekleyip ev icin pesinat olarak verip uzerine kredi cekip ev alacaktik, burada iki arti bir bi daire bulmustuk.. Ama esim iş kurdugu icin de kendi part time işinden cikmak zorunda kaldi. Biz de bu sebeple kredi cekemedik duzenli maaş gelmezken guvenip de cekemedik kredi.. Eşim de iş kurdu, kurdugu iş de cok riskli bir iş degildi yani batsan bile dukkani kapatip cikarsin cok fazla sermaye gerektirmeyen bir iş..hadi onu da soyleyeyim emlak dukkanimiz var. Yani işi kurmak için 5 bin falan harcamisizdir o da dukkan masraflari.. Neden yalan soyleyeyim anlamadim, konuyu buralara ben getirmedim ki

Adam üniversite sınavında ilk 100 e girmiş, şu an son sınıf bir taraftan da emlakçılık yapıyor. +Burs geliri ile araba, düğün, ev eşyası vs vs. İnananlar yorum yapmaya devam etsinler, şahsen ben şizofren olduğunuzu düşünüyorum. İyi günler.

yaralı parmağa işemezler ama. bizi evlatlık alsınlar bence.

herseye cevap vermek zorunda değilsin.
evet 24yas bir erkek için olduça erken bi yas evlenmek adına,bnde atlı mı kovaladı derdim içimden yalan değil.

Benim iki bursum var yurtta kalıyorum ancak yetiyor, hadi herşey doğru bu emlakçı dükkanının kirası yok mu? Valla şaka gibi nereden baksan saçma

başta aileler market alışverişi yapıyolardı şimdi ev araba arsa yat kat çıktı ortaya...

Bu nedir bunu mu dert ettin adam seni istemio degil ki okulu bitirmeden evlebmisiniz onu dio ne alinganlik

Kirasi 600 lira dukkanin, 300unu biz 300unu ortagimiz oduyor
Siz nerde yaşıyorsunuz

600tl ye dükkan nasıl tuttunuz

Küçücük gelişmemiş bir şehirdeyim

1+1 ev bile bin tl

Dükkan fiyatlarından bahsetmeye gerek bile yok

Yahu arkadaslar neden yalan soyleyeyim ya :) yani söz insanin şerefidir, neden yalan soyleyeyim bunu anlamadim. Ben gidip gercekten kayinbabamin elini öpeyim yahu, adam en azindan oglunun hayatiyla ilgili yorum yapiyor, burada hic tanimadigim insanlar hayatimi sorgulamaya, neden erken evlendin diye hesap sormaya çalisiyor. Size ne yahu? İstedigim yaşta evlenirim, ben size burada erken evlendim şöyle oldu böyle oldu vs mi dedim? sadece bir sozden rahatsiz oldum ve rahatsizligimi nasil dile getirebilirim bunu sordum yahu. El insaf.

Siz nerde yaşıyorsunuz

600tl ye dükkan nasıl tuttunuz

Küçücük gelişmemiş bir şehirdeyim

1+1 ev bile bin tl

Dükkan fiyatlarından bahsetmeye gerek bile yok

Esenlerde yasiyoruz hanimefendi, yemin ederim size dukkan kirasi 600 lira daha ne diyeyim yahu. Neden yalan soyleyeyim hic tanimadigim insanlara?

Artı

Artı bankada 20bin de parası varmış :)

Allah bereket versin
Ama eksik olan şeyler var anlatmadığı

Hanimefendi burdaki tum kadinlarin taki dugun paralarini kv'leri ellerinden aliyor mu anlamadim ama beş kuruş takimiza dokunmadi kimse, dogal olarak da hepsi bankada duruyor.

Eşinin ailesi seni oğullarına yakıştırmamış eğitim bakımından. Bunu da yüzüne ufaktan vuruyorlar...
Yani mesele erken evlenmiş olması değil seninle evlenmiş olması...

Aramizda kultur farki oldugunu dusunmuyorum. Ama tesekkur ederim yorumunuz icin..

Hanimefendi eşimde sizinle ayni okulda okuyor, isterseniz bir gun hisarustune geleyim tum hayatimizi anlatayim size :) ama yalan soylemiyorum yahu, neden yalan soyleyeyim ki?

Siz şu sorulara net cevap verir misiniz?
Kaçamak da cevaplar

Siz okurken evlendiniz peki siz okurken size kim baktı?
Geçiminizi kim sağladı?
Kiranızı kim ödedi?

Düğünü kim yaptı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…