- 7 Mart 2010
- 28.022
- 14.077
- 498
- 47
- Konu Sahibi anaksunamoon
-
24 yaşındaki delikanlı her ne olursa olsun,bunun karşısında dimdik durabilmeli ve sonuna kadar da direnmeli ....
evlatlıktan red etsinler bakalım yiyor mu ...
bu ne saçmalık ...
anne ve babası da olsa,kimse kimsenin yaşam hakkına ve özgürlüğüne bu şekilde müdahale edemez...
ona dayatıp ,sunmaya çalıştıkları bu hayatı kayınpederin ,yerle bir etmeyi başarabilmeli ,aksi taktirde,bunun çokça devamı gelecektir...
akıl fukaralığı bu ,başka bişi değil !!!
24 yaşındaki delikanlı her ne olursa olsun,bunun karşısında dimdik durabilmeli ve sonuna kadar da direnmeli ....
evlatlıktan red etsinler bakalım yiyor mu ...
bu ne saçmalık ...
anne ve babası da olsa,kimse kimsenin yaşam hakkına ve özgürlüğüne bu şekilde müdahale edemez...
ona dayatıp ,sunmaya çalıştıkları bu hayatı kayınpederin ,yerle bir etmeyi başarabilmeli ,aksi taktirde,bunun çokça devamı gelecektir...
akıl fukaralığı bu ,başka bişi değil !!!
Kuzenlerin birbiriyle evlenmeleri kanun nezdinde yasaklanmalı
hayır bence olaylar karışmalısın. ben kesinlikle arkadaşlara katılmıyorum.teyze kızını insan nasıl o gözle görürü ben anlamışda değilim. aileleler çocuklarından sapık olmasını bekliyolar bence. ha bu arada 2 eltimde kayınlarımla teyze kızı ve ben herkese eşimde dahil bu evlilikleri onaylamadığımı söylüyorum. çünkü bizde teyz,dayı çocukları kardeş gibidir. helede bu devirde. sağlıklı çocuk dünyaya getirmek o kadar zorken bide akraba evliliğiyle dünyaya gelecek olan çocuğunuda riske at. bu nasıl cahilliktir anlamam. mantıklarıda şu oğlumuzun ekmeği, bizim malımız el kızına gideceğine kendi canımızdan birisine gitsin. ha bide ileride el kızı bize bakmaz, kendi ciğerimiz bana bakar. ya böyle bencil düşüncelere inanaın hayretle bakıyorum. ha herşeye rağmen sevseydi,yine bi bakıma tamam derdim. ama ben senin yerinde olsam sonucu ne olursa olsun,kaynıma destek olurdum,eşimin ailesinede usülünce sevmediği bi insanla evlendirdiğiniz takdirde ilerde daha büyük sorunlarla karşılaşacağını söylerdim...
şimdi soruldumu bilmiyorum hepsini okuyamadım
1.nişanlısı onu seviyor mu
2.sevdiği kız nişanlı olduğunu biliyor mu
Valla kaynanamın hep anlattığına göre teyze kızı etrafça çok popüler.İsteyeni de çok.Bana soracak olursanız o denli ahım şahım bir özelliği yok bazen kaynanam abartıyor diyorum.Güya kızın bir sürü isteyeni varmış o hepsine hayır demiş birtek benim kayınbirderim için ses çıkartmamış sonra da tamam kız istiyor demişler.Bunları iki,üç defa yanlız görüştürmüşler.Şimdi sanırım teyze kızı da seviyor bizim kayınbirderi.Üniversitede ki kızın olaylardan daha yeni haberi olmuş ancak nişanı bilmiyor sadece aile istiyor baskı yapıyor diye biliyor.Üni.deki kızı da gördüm bence teyze kızından daha iyi.Neden derseniz.Bana daha olgun geldi.Birde ben akraba evliliğine karşıyım.
Valla kaynanamın hep anlattığına göre teyze kızı etrafça çok popüler.İsteyeni de çok.Bana soracak olursanız o denli ahım şahım bir özelliği yok bazen kaynanam abartıyor diyorum.Güya kızın bir sürü isteyeni varmış o hepsine hayır demiş birtek benim kayınbirderim için ses çıkartmamış sonra da tamam kız istiyor demişler.Bunları iki,üç defa yanlız görüştürmüşler.Şimdi sanırım teyze kızı da seviyor bizim kayınbirderi.Üniversitede ki kızın olaylardan daha yeni haberi olmuş ancak nişanı bilmiyor sadece aile istiyor baskı yapıyor diye biliyor.Üni.deki kızı da gördüm bence teyze kızından daha iyi.Neden derseniz.Bana daha olgun geldi.Birde ben akraba evliliğine karşıyım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?