Kayınbiraderimin çocuğuna bizim

Şuan o yaşta olabilir büyüyünce anne bak kuzenime ne güzel parti yapmışlar neden bana yapmadınız diyip üzülmesini istemiyorum
Oooo sen na ponçik kalpli ponçirilik zoptirililik Ceyda annesin eminim tek düşündüğün şey o bebeğin yıllar sonra soracağı soru olur jshdjdksl
Annesi sayılırım

Annesi sayılırım ne demek sana ne gerçekten sizi anlamıyorum

ikiz doğurup birini eltine vermediysen annesi değilsin. Eltinin çocuğu ve eltinin kocası başka kimlikler.
Bu kadar çok elti demek çok komikmiş havshjsk keşke bu kavramlar hiç olmasa ismiyle seslenilse herkese iğrenç

Yavrucaklarin ilk yaş günü yaaa ilkkkk. O da benim çocuğum sayılır eksik kalsın istemiyorum. Her şey hazır anne baba sadece gelecek buuu
O senin çocuğun falan sayılmaz!Bu ne saçmalık ya,ilk defa bir konuya bu kadar çok yorum yazıyorum.Ben çok ifrit oldum abi yaa😅😅

YOk artikkk o kadar hazırlık yapıp supriz yapcam bı de laf mı etcek
Tabiiki laf edecek.basitleşeceksin gözünde,mesafesini geçeceksin.onun çocuğu senin değil.ne demek kendi çocuğun gibi görmek,göremezsin kan bağın bile yok.seninki resmen vıcıklık
Yahu ben mi anlatamıyorum neden empati kurmuyorsunuz? İki evlat beraber kutlasin istedim daha sonra onlar isterse kendi arasında kutlar ne var bunda?
Annesiyle konuş yapmak istediğini anlat kabul ederse yap.habersiz, sürpriz gibi mevzular senin haddin değil.dış kapının mandalısın sonuçta.hem daha sonra isterlerse kutlarlar demek ne demek.onlar önce kutlarsa kutlayacak,sen DAHA SONRA izin verirlerse kutlayacaksın.ay iyiki böyle ektim yok yapış yapış

Niye kaçırdınız kadını? Ne kaa saf ne kaa iyi niyetli düşünmüş. Siz KK'nın mutsuz kadınları yine iyiliğe enkel olmaya çalışmışsınız. Ne biçim güzel konuymuş.

8 aylık bebem var. Eltim dese ki al benim 8 aylığa da sen bak, çıldırdın mı sen derim. Ben çıldırırım gerçi ona ne?
Anne olunca, ikiz annelerine saygım sonsuzlaştı. Allah onlara daha fazla güç kuvvet versin.

Bence bu durum resmen koca ailesine iyi görünen elticilik oynamak anlamına geliyor. Bak en düşünceli benim, bebekleri bile bi tek ben düşündüm ben sürpriz yaptım diye koca ailesine karşı sükse yapacağını sanıyor kendince hatta remen eltisini kocasının ve kayınvalidesinin yaninda ezmeye çalışıyor. Yoksa burda bu kadar insan aynı şeyi söylerken ısrarla çocuğun annesine söylemek istememesinin başka bir sebebi olamaz.Herkes bunun hassas bir konu olduğunu söyledikçe sürpriz olcak diye ısrar etmek bı noktadan sonra iyi niyet iddaanizi sarsıyor maalesef. Ayrıca ne demek plan yaparlarsa iptal ederler. Resmen şok oldum iyi niyet timsali eltimize.

Back
X