Kayınbiraderimin düşüncesizliği hakkında ne yapmam gerek?

polanegri

Nefis-e
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2010
1.278
8
116
konuya nasıl başlasam bilmiyorum.benim sorunum eşimin ailesiyle.görümcem ve kaynanamla sorunlarım var evlendim günden beri.neyse son olarak eşimin erkek kardeşi olayı patlak verdi.eşimin annesi bize 1 otobus uzaklıkta oturuyor.erkek kardeşinin işide benim oturduğum yerde.haftada 2-3 kere gelir bende kalır.bazı sabahlar erken işe gitmesi gerektiği zamanlarda.sesimi çıkarmam kardeşidir kalsın derim.(not:benim kardeşim ayıp olur diye daha 1 kere bende gelip kalmamıştır.neyse)bu yine dün akşam bizde kaldı.sabah olunca kendi kalkar gider.bu sabahta uyandım eşimi uyandırdım baktım kardeşi gitmiş.benim taraklarım saç spreylerm falan doğal olarak yatak odasında durur.banyoya gittim baktm yerler ıslak duş almış.birde ne göreym spreyim tarağım banyoda.eşimi aradım sen mi girdn banyoya die yok dedi.sonra kardeşi geldi aklıma.biz uyurken yatak odama kadar girip havlu çorap tarak spreyi almış.görünce çıldırdım.sonuçta çıplak uyumuyordum ama yinede açık giyinik olarak yatıyorm.sizce bir erkek kardeşin böyle bi davranış yapması ne kadar doğru.insanın özeli yatak odasıdır ne hakla girebilir yanlışmıyım kızlar.eşimi aradım dedim kardeşini ben ararsam kalbini çok kötü kırarım ara dedim.aramış evet kardeşim girmiş odaya almış dedi.bişe demedn mi dedim ya ne diim cahil daha demez mi.yaşı 25 bu arada.sinirlendim eşimin yüzüne kapadm teli.baktm eşim geldi kavga ettk.bana hala kardeşini savunuyor.dedim senide ailenide allh bildiği gibi yapsın.dayanamıyorum artk gidicem bıktım senn ailenden dedim.ama ilk defa kavga ettk bu şekilde.gerçektende hep ailesi yusunden kavga ediyoruz.ama bu kavga en büyük olanıydı.kocam çok iyi niyetli cebinde 5 kuruş para olsn hiç düşünmez ailesine verir.yedirmeyi içirmeyi seven biri.yedirsin içirsn gözum yok.ama herkesi kendisi gibi göruyor.o öle demek istememiştr falan filan der hep.kızlar napim bana akıl verin.kocam beni çok seviyor bende onu.gidicem dedim zaman hemen sarılıo öpüo ama dayanamıyorm.kaynanam ve görumcemle yaşadm şeleri daha yazmadm yazsam ağzınız açık kalır bana fikir verin lütfen.konuşmaya sizleri dinlemeye ihtiyacm var.

Son düzenleme:
cnm belki mecbur kalmıstır ve oda utanmıstır ve sizin tarafa bakmamıstır bile.bunu bukadar büyütme.

çok büyük terbiyesizlik yaptıgı bence kaldıkı ben bu olayların daha büyüklerını yaşadıgını düşünuyorum

Allah sabır versin birbiriniizn huyuna suyuna alışıncaya kadar bıraz zorlanırsın belkı ılerde alışabılırsın ya da onlar senın kurallarına alışabılır daha yenı evlıymıssınız bıraz zaman ver herkese ve yavastanda kurallarını koymaya başla derım ben

kardeş erkek mi?
erkekse bayan tarağıyla ne işi var...
25 yaşındaki bi insanın yatakodasına girilmemesi gerektiğini bilmiyor mu?

cnm belki mecbur kalmıstır ve oda utanmıstır ve sizin tarafa bakmamıstır bile.bunu bukadar büyütme.

mecbur kalsa bile seslenmeli en azından

ya sabrediorm ailesine karşı ters cevap vermemeye gayret ediyorum yoksa ağzımı açsam tartışmalar çıkcak aramız bozulucak.eşimin ailesidir diyorum daha yeniyim diyorum saygısızlık etmiyim diyorum ama patlama noktasındaayım.dediğin gibi kurallar koymalıyım artık

Bu ne cüret?! 25 yaşında kocaman adamın aklı mı ermeyecek?Hem odaya girecek,hem de ortalığı batırıp gidecek,eşiniz de sizi haksız görüp kardeşini kollayacak,pes doğrusu!..:84:

kardeş erkek mi?
erkekse bayan tarağıyla ne işi var...
25 yaşındaki bi insanın yatakodasına girilmemesi gerektiğini bilmiyor mu?

evet canım erkek.ne bileyim kafasını tarıyo demek ki.kız kardeşi olsa belki tamam dicem ama erkek sonuçta.yemin ederm bnmde erkek kardeşim var bırak yatak odama girmeyi ayıp olur die daha 1 kere bende kalmadı

ya yaptıgını onaylamıyorum ama bazı istisna durumlarda olur diorum.ama onunda utanarak sıkılarak geçtiğini düşünüyorum.demek istedigim eşini bu konularda şimdiden huzursuz etme uygun bi şekilde anlatırsan daha iyi sonuc alırsın..kendini üzmeye degecek bi konu deil..keyfini bu yüzden bozma.

Son düzenleme:

arada birde olsa sizin ewde kalma ıhtımalı var madem bence bu olayı dıle getır ama dırek yuzune soyleme sankı tanıdıgın baska bırının basına gelmıs gıbı anlat eger anlarda bır daha yapmazsa ne ala yok üste çıkmaya çalışırsa sende susma söyle her seyı ama sakın sesını yükseltme mimiklerınle ve ses tonunla insanlar üzerinde daha etkılı olabılırsın aynı şeylerı sessız söylemek bagırmaktan daha etkılı sınırlerıne hakım ol her zaman konusrken aynı şeyı söylemene ragmen 2. kez yaparsa gece yatarken kapını kitle sabah uyandıgında hesap sormaya çalışan olursada verıcegın cevap ben yenı evlıyım ve orası benım özel hayatımı yaşadıgım yer bılmem anlatabıldım mı de eşin yanında olsun ama mutlaka söylerken bence

ben bu durumda olsam kız halimle sacımı tarafamdan giderim gene o odaya gırmem

Sorun sadece tarak mı,odaya girmesi mi?Ortalığı batırmış,yerler cılk cılk su ! Koskoca adam çıkarken yeri silemiyor mu?Yengesi hizmetçi mi?Çok ayıp ! Anneler oğullarını el bebek gül bebek yetiştiriyorlar anlaşılan !.. Ben yapmam doğrusu,eşimin kardeşi de olsa tiksinirim.:84:

yangına körükle gitmek istemem ama kesinlikle çok çirkin bi davranış bu insan yeni evlenmiş yengesının yatak odasına girer mi hiç ya? bence yüzüne direkt söyle ama bağırmadan sohbet eder gibi. akşam odamıza girmişşin kapıyı çalsaydın ben sana istediğin şeyleri verirdim izin almadan başkasının odasına girmemalisin tarzında. ben eşinde çok hata görüyorum bu konuda. aslında bunları konuşmak sana değil eşine düşer ama sen susarsan eşinde susar ve böyle gelir böyle gider. kırılacaklarsa en baştan kırılsınlar.

sorun ortalığı batırması değil.tarakta değil.sorun yatak odama kadar girebilmesi.bu rahatlığı nerden buluyor.nerden buluyor diyorum abisinin rahatlığından tabiki.hep güler yüzlü hep iyi niyet bende öle.ne olursa olsn bi erkek giremez ya.girmemeli

seyyah tşk ederim dedin gibi yazıp msj gönderdm.bakalım ne cevap vercek.sakşn bir dilde uyarıcı anlamda yazdım bakalım cvp gelirse yazarm

Brawo doğrusu diğer deiklerimi sorun etmiyorsanız...:79:

bence cok gorgusuzmus kardesı bızde esımle hep aılesı yuzunden tartıstıgımız olur ama bı ınsan neyse onu degıstıremezsın guzelım bence kardesıyle sen konus yaptıgın yanlıs de esın madem bısey dıyemıyo sen guzelce konus kazık kadar adam yanı

yazdıklarında haklısın çok büyük ayıptır yatak odasına girmek evde eşin ve senin dışında birisi varsa yatak odasının kapısını kilitle madem eşin tepki vermiyo sende bişey söyleme ilk etapta kötü olan sen olursun somut tepkiler ver o anlar odaya girecek baktı kapı kilitli birde eşinle tartışmalarında ona sakın gidicem deme gideceksen git erkekler artık bu lafa doydu tartışırken gidicem dediğinde git güle güle deseydi ne yapacaktın haklısın ama akılcı tedbirler al

ayyy şaşırdım ya eşinizde ki ne bu rahatlık
25 yaşında koskoca adam ne cüretle yatak odana giriyor yaa ayıptır
bence karşınıza alıp konuşmanız lazım eşinizden yüz buluyor ama sizden bulmasın yoksa ardı gelir...

msj yazdım kaynıma adam gibi bir dille izah ettim cevap veremedi doğal olarak.eğer yazdım üzere aynı şey tekrarlarsa sonuçları onun için kötü olur.daha evime almam.kendi bilir.annesine illaki sölicektir ayıbını cevapları ne olcak görcez ilerki günlerde inş.

daha yeni evliymişsiniz niye eve yatılı birini alıyorsunuzki. baştan hata.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…