cnm belki mecbur kalmıstır ve oda utanmıstır ve sizin tarafa bakmamıstır bile.bunu bukadar büyütme.
çok büyük terbiyesizlik yaptıgı bence kaldıkı ben bu olayların daha büyüklerını yaşadıgını düşünuyorum
Allah sabır versin birbiriniizn huyuna suyuna alışıncaya kadar bıraz zorlanırsın belkı ılerde alışabılırsın ya da onlar senın kurallarına alışabılır daha yenı evlıymıssınız bıraz zaman ver herkese ve yavastanda kurallarını koymaya başla derım ben
kardeş erkek mi?
erkekse bayan tarağıyla ne işi var...
25 yaşındaki bi insanın yatakodasına girilmemesi gerektiğini bilmiyor mu?
mecbur kalsa bile seslenmeli en azından
ya sabrediorm ailesine karşı ters cevap vermemeye gayret ediyorum yoksa ağzımı açsam tartışmalar çıkcak aramız bozulucak.eşimin ailesidir diyorum daha yeniyim diyorum saygısızlık etmiyim diyorum ama patlama noktasındaayım.dediğin gibi kurallar koymalıyım artık
ya yaptıgını onaylamıyorum ama bazı istisna durumlarda olur diorum.ama onunda utanarak sıkılarak geçtiğini düşünüyorum.demek istedigim eşini bu konularda şimdiden huzursuz etme uygun bi şekilde anlatırsan daha iyi sonuc alırsın..kendini üzmeye degecek bi konu deil..keyfini bu yüzden bozma.
Sorun sadece tarak mı,odaya girmesi mi?Ortalığı batırmış,yerler cılk cılk su ! Koskoca adam çıkarken yeri silemiyor mu?Yengesi hizmetçi mi?Çok ayıp ! Anneler oğullarını el bebek gül bebek yetiştiriyorlar anlaşılan !.. Ben yapmam doğrusu,eşimin kardeşi de olsa tiksinirim.:84:
yangına körükle gitmek istemem ama kesinlikle çok çirkin bi davranış bu insan yeni evlenmiş yengesının yatak odasına girer mi hiç ya? bence yüzüne direkt söyle ama bağırmadan sohbet eder gibi. akşam odamıza girmişşin kapıyı çalsaydın ben sana istediğin şeyleri verirdim izin almadan başkasının odasına girmemalisin tarzında. ben eşinde çok hata görüyorum bu konuda. aslında bunları konuşmak sana değil eşine düşer ama sen susarsan eşinde susar ve böyle gelir böyle gider. kırılacaklarsa en baştan kırılsınlar.
sorun ortalığı batırması değil.tarakta değil.sorun yatak odama kadar girebilmesi.bu rahatlığı nerden buluyor.nerden buluyor diyorum abisinin rahatlığından tabiki.hep güler yüzlü hep iyi niyet bende öle.ne olursa olsn bi erkek giremez ya.girmemeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?