Kayınbiraderimin düşüncesizliği hakkında ne yapmam gerek?

Kayinbiraderinizin yaptigi resmen terbiyesizlik 25 yasinda koca adam ayip yahu.adi üstünde yatak odasi sizin özeliniz uygunsuz bir durumdada olabilirdiniz ,kaldiki eviniz otel degil yeni evlisiniz herkese mesafe koymakta fayda var

yatak odanıza girmesine inanamıyorum.bunu kimse kolay kolay yapmaz çok görgüsüz bir insanmış.onun dışında senin eşyalarını izinsiz kullanması ortalığı pis bırakması da ayrı bir sorun.bence sizde böyle kalması da hiç normal değil.kendi evinde kalsın.sonuçta kendi evide aşırı uzak değilmiş.kayınvaldeniz zaten sorunluymuş.normal biri olsa o derdi zaten oğlum orada sık sık kalman uygun değil diye.bence eşine bunu söylerken daha yumuşak bir dil seçmeliydin.bunu eşin böyle konuşmaya layık anlamındasöylemiyorum.bunu söylememin sebebi eşin tartışma olduğunda daha da inatlaşıp tarafsız bakamayan biri gibi geldi bana.sen baştan,böyle böyle olmuş çok üzüldüm gibi konuşsaydın,bilemiyorum ama belki bir işe yarardı.böyle bir sonuca varamıyacağınız kesin.valla allah yardımcın olsun ne diyeyim.

Odama girdi diyince birden kız kardeş mi diye düşündüm,
kız kardeşte olsa, 3. bir şahsın yatak odasına girmesi çok ayıp.
Hele de bir erkeğin, bu kadar düşüncesizlik olur.
Ve eşinizde bu durumu savunuyor öyle mi.
Bu kadar haksız bir durum için eşini böyle kıran, kavga eden erkeğe ne denir ki.
Önce gidip kardeşi cahilse, kardeşine söylesin, öğretsin o zaman,
akıl versin , 25 yaşında ki erkek çocukmuymuş.
Eşiniz sonuna kadar hatalı size tepki vermekle.
Tavrınızdan vazgeçmeyin, ayrıca herkeste kendi evinde kalsın.
Uzak ya da yakın, bu kadar haddini bilmeyenin, benim evimde yeri yok kusura bakmasın.
Hele de 4 aylık evli bir çiftin yanında , haftanın 3 günü hiç yeri yok.

Ben sinir oldum gerçekten.
4 aylık evli insanların evinde bu kişinin ne işi var birkere.
Ben yatak odamda çoğu kez gecelikle yatarım, üstüm açık yatarım,
siz de bu şekilde yatıyorsanız eğer, yatmasanız bile,
ya da uygunsuz bir halde olma durumuda olabilir,
eşiniz bu halde sizi görmesine razı heralde, bu erkek kardeşin.
25 yaşındaki koca adamın, bu görgü kuralından haberi yoksa tam bir odunmuş o zaman.
Nasıl dayanıyorsunuz bu duruma Allah aşkına.
Bir de üstüne suçlu çıkıyorsunuz, şimdiden koyun tepkinizi.
Eşiniz de , ailesi de fazlasıyla haketmiş bunu.

valla ben mecburiyet diye birsey bilmiyorum..biz kendi anne babamizin odasina bile girerken kapiyi calisiyoruz..cok acilse bile kapiyi calip disardan konusuyoruz..mesela benm erkek kardesim üzerini nerde bulsa cikarir bikac sefer annemlern orada pijamasini cikarmis annmerde yeni yatmisti bana söyle abla dedi bu cocuk 21 yasinda ablam bosver baska giy dedm girmedi hos ne lazim olursa olsun oluruna bakiyoruz yani daha ben ailemin odasina destursuz girmedim kardesimde girmez..
belki aileden görmemistir ben hatirliyorum 6 yasindayken dalip girerdim yanlarinda yatmak icin ama bana söylemislerdi kapiyi calmadan,izin almadan girmemem gerektigini yanlarinda yatmak istiyorsam önce sormam gerektigini yani bunlar kücüklükten kazandirilir ama
25 yasindaki adamda ne demeye giriyor...benim kardesimde cocuk ruhludur hala ama sükür bunlari biliyor :))

Kazık kadar adamın nesi cahil?..
eşin kardeşinin tarafını vermemek için demiş ama, su götürür yanı yok..
eşine tavrını koy..kardeşiyle konuşsun..konuşamazsa..sen kayınvalidenle ya da kaynınla konuş..
acil önlem al..yoksa alışır gider bu rahat davranışlar..
banyoyu kirli bırakması bir yana, yeni evli çiftin odasına girmek ne demek?..

Şehir dışı olsa tamam da, bir otobüs uzaklığı mesafede oturan birinin yatıya kalmasını, üstelik sizin evinizde banyo yapmasını hiç doğru bulmuyorum. Kesin ve net tavrınızı koysanız iyi olur.

yaptıgı çok ayıp ve görgüsüzlük kadında olsa erkekte olsa farketmez sonuçta orası yatak odanız izin olmadan girilmesi çok yanlış ayrıca cahil yşatda degil hem akıl yaşta degil baştadır.tavrınızı koyun derim bende eşinizinde savunması kardeşini yanlış.sizle muhattap ettirmeyip kendisinin kenara çekip konışması lazım hem anlıyamadıgım bişeyde yahu aynı şehirdesiniz ve üstelik yeni evlisiniz bu ne düşüncesizliktirki sizde kalıyor yol uzak olsun okadar uzak işine gidenlerin canı yokmu?eşinizle düzgün bişekilde kırıcı olmadan bunun yanlış oldugunu belirtin umarım sizi anlar ve tavrını bian önce koyar

25 yaşındaki insan odanıza giriyor siz uyurken neden tarak almak için çokmu önemliymiş tarak taramasa saçını olmuyormuymuş acaba

cnm çok haklısın kızmakta uyumuyor olsanız bile izinsiz hiçkimsenin özel eşyası kullanılmaz demek öğretmemişler çocuğa veya yas 25 ama akıl yaşta değil malesef

Allah aşkına,erkek adam niyebayan tarağını kullanır ki?Eşinizden isteseymiş tarağını,fırçasını ve spreyini?Diyelim ki unuttu.Gecenin bir yarısı yatak odanıza girmek de ne demek?Sabah erken bir saat de olsa kapının arkasından seslenip isteyememiş mi?25 yaşında bir adam bekar bile olsa yatak odasının evli çiftlerin mahrem alanı olduğunu bilmesi gerekir.Bilmiyorsa ya da bilmek işine gelmiyorsa arayıp ya da yüzyüze konuşup uyarın.Kendisi evli olsa ve sizin eşiniz o hareketi yapsa memnun olur muymuş?Çok fazla geniş geldi bana kaynınız ...Bence eşinizi araya bile koymadan kendiniz konuşun.Hareketlerine çeki düzen versin.

kapıya vurup yada seslenip istemesi gerekirdi. Ben olsam eşimin kardeşi demem arayıp cevabını verirdim. O kocanada helal olsun doğrusu

bi an benmi yazdım dedim bu yazıyı eşin aynı eşim gibiymiş oda oyledir bizimde kayınımla alakalı bi sorunumuz oldu daha geçen gün benimle birlikte doktora geldi tutturdu bende giricem muayeneye kadın doğum gittiğim yer yani yarı çıplak kalıyorsun neymiş bebeğe bakıcakmış izin vermedim diye kötü ben oldumm aman boşver onlar utanmıyosa sen niye utanıyorsun çok basit biişeymiş dedmekki buarada bbenim kaynımda 25 yaşında

Son düzenleme:

Yavaş gel deseydin ne terbiyesizler var ya

yalnız git ondan iyi nasıl insanlarsınız anlamadım ki!!!!

cnm belki mecbur kalmıstır ve oda utanmıstır ve sizin tarafa bakmamıstır bile.bunu bukadar büyütme.

çok mecbur kalan yinede kapıyı tıklatır..
agabeyine seslenir
kusura bakmayın rahatsız ettim der..
ricasını dile getirir..

ayrıca ne cahili?
eşiniz cahil demiş ya.
25 yaşında eşek kadar adam olmuş..
adabı yolu yordamı bilmesi gerekir
sizin dışında birisinin de eşinize bunu izah etmesi gerekiyor
eşler söyleyince hemen otomatik savunma mekanizmasına geçerler

Yavaş gel deseydin ne terbiyesizler var ya

canım uslubüyla söyledim ama sen sonraki tartışmayı duysan
yalnız git ondan iyi nasıl insanlarsınız anlamadım ki!!!!

bende yalnız gitmeyi yeğlerdim eşim gelemediği için ama eşim yollarda sürünmiyim diye arabayı kaynıma verdi o götürsün diye ben taksiyle giderim dedim ama işte anlatabilene yada anlayabilene aşk olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…