Kayınpeder başıma kaldı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Amcasi bakimevi ayarladi devlet denetimli super bi yermis ama esim vermiyor son gunleri diye

Bnm dedemde beyin tumorunden vefat etti.
O hastaligin kurtulusu yok.
Kendinizi yiyip bitirmenin de anlani yok, adam gercekten gidici.
Esinizde adam gibi adammis, merhametli, size de pisligini temizletmiyor.sIkin disinizi.

Dr ameliyat edemem kesinlikle dedi var mi boyle 4.evre tanidiklariniz ne zmn kurtulur bu adam..ben de gunaha girmekten
tövbe tövbeeee
okb zor da Allah da kimseyi kimseye muhtaç etmesin
ne zaman ölür diye tahmin istiyorsunuz resmen
en iyisi annenizin evine gidin dayanamıyorsanız

bu arada babası ve oğlu arasında ilişkide sizi hiiiiççç ilgilendirmez

İnsanları geçmişi ile yargılamayın,eşi tarafından aldatılmış bir erkek kadına göre daha çok hasar alıyor malesef.
Eşiniz sizede iş yaptırmıyormuş,yarın birgün sizin anne,baba yada yakınınız aynı duruma düşer yüzünüz olmaz.
Apartmanda kiralık daire olsaydı orada bakılsaydı daha iyi olurmuş,sizde rahatsızsınız çünkü anlayabiliyorum.
Ama mümkün değilsede sabredin,bu dünya geçici ancak ebedi bir hayat bizi bekliyor.
Ölümü az kalmış biri için sabredin,çok geçmiş olsun.

Gecmiş olsun .

Eşinizi takdir ettim herkes yapamaz onun yaptığını .

Temizlik için haftalık gelecek birini bulabilirsiniz ya da diğer kardeşler kabul ederse dönüşümlü bakabilirsiniz .

Allah yardımcınız olsun . Bakan için de bakılan için de zor .

Ne güzel merhametli bir eşiniz var, siz de ona destek olun. Ne yapmış olursa olsun o onun babası. Size de temizletmiyormuş işte. Bırakın da babası son günlerinde yanında kalsın. Huzursuzluk çıkarmaya devam ederseniz, bunları hayat boyu başınıza kakacağı kesin.

Oruçlu halimle günaha girmek istemiyorum ama ölüm döşeğindeki bir insana bile merhametiniz yok..
Hiç boşuna adama üzülüyormuş gibi kurtulsun falan demeyin. Onu pek düşünmediğiniz aşikar..

Babasından eziyet görüp yine bakan eşinizken size nefretlik söz düşmez bence..
Aynı durumda siz veya ailenizden biri de olabilirdi..
Evden uzaklaşın o zaman görmezsiniz..

Dr ameliyat edemem kesinlikle dedi var mi boyle 4.evre tanidiklariniz ne zmn kurtulur bu adam..ben de gunaha girmekten
Resmen ölsün diye dua ediyosunuz yazdıklarınızı okudukça kalbim sızladı. Bu halinizle ne orucu tutuyosunuz ki bu kötü kalple. Kendi babanız da aynısını yaşar yarın öbür gün eşinizzde böyle yapar umarım

babasının kendi evinde baksa eşiniz? en güzeli geceli gündüzlü kalan bir bakıcı. kendisi de uğrar eksiği var mı diye kontrolünü yapar elini çekmez üstünden.
Yüksek Bi maddiyat gerekli. Sabah 7 akşam 7 bakıcı ücretleri 4 bin.
Bizim de hastamız var ondan biliyorum

Mune
Ben boyle merhametsiz ,boyle kalpsiz insanlarin varligindan rahatsiz oluyorum .
Cocugumla evde sıkılıyoruz ,onun yuzunden kapali kalicaz yazin ,yok koltugumda horul horul uyuyor ,ne zaman olecek gibi seyler okumak ,bilmek istemiyorum ...
Bu kadinin temizlik ugruna o adami itekleyip ,kaktirmadigini da bilmiyoruz
Cocugu etrafi kirletti diye dovmedigini de ..
Sonra çenemi tutamiyorum ben .
Gercekten elim ayagim bosaldi
Bir kadin bu kadar olur mu Allah askina sen soyle ..
Yoksa ben dumduz baslicam bu domestos askindan ..
Durmayacak agzim ....
Kanserli bir hastanin son evresinde yapilacak sey mi bu ?
Biz ne zaman boyle olduk ya !

Onu Biz değil Allah bilir.
Bakarsınız 6 gün bakarsınız 6 sene.
Böyle konuşmayın kimin kimden önce öleceği belli mi. Lütfen silin aklınızdan bu düşünceleri. Aklınıza geldikçe inşirah süresini okuyun.
Merhametsizliğinize devam edecekseniz de dilerim Rabbim eşinizle çocuğunuzla karşınıza çıkarmaz da (onlar günahsız) kendi Can'ınızda görürsünüz.

Son düzenleme:
siz okb değil de merhametsiz ve vicdansızsınız.
ne zaman ölür var mı başına gelen diye soru mu olur??
Allah'dan başka kimse bilemez. belki sen önce ölürsün belki ben kimbilir??
ha ben ne yapabilirim, zorlanıyorum, istemiyorum desen amenna da böyle saçma sapan konu ve soru olmamış.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…