Kayınpeder başıma kaldı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Niçin allah size cennet kapısı aralamışken illa cehennem kapısı aralamak istiyorsunuz kendinize?

Ha bir de babaannem lenf kanseriydi 70 küsür yaşında ama ölmedi Hale’n hayatta
Babam 53 yaşında öldü
Her kanserli ölmüyor

Eviniz eşyanız kirliyse ne olmuş?
Domestos temizler de
Kalbinizi ney temizler işte onu bilmiyorum

Ağır yazan arkadaşlar olmuş
Yapmayalım mübarek gün
Rabbim hatasını anlayacak bir akıl vicdan ve merhamet versin diyelim

Sen bir saat sonra yaşayacağına eminmisin ki adamin ne zaman ölecegini soruyorsun allah aşkına...
Tamam cook cook zor bir imtihandasın herkes yapamaz ama ölsün de evimi temizleyim kafasıyla olmaz bu işler

bakım parası veriliyordur alında bir bakıcı tutun.
yapacak bişey yok başa gelen çekilir.
böyle konuşupta yaptığınız hayrın anlamı kalmıyor.
sabırlı olun eşiniz ilerde size kurulmasın babamı istemedi bana hayatı zindan etti diye.

başlık ne kadar çirkin dedim içerik daha çirkin... yarınınız nasıl olur düşünmek bile istemiyorum... şu mübarek ayda biraz nefsinizi terbiye edin...
bi kadın vardı yıllarca yatalak bir gence baktı kendi canı kanı değildi ... altını aldı ağzının sularını sildi hep o kadını örnek alırım kendime merhametini insan sevgisini...
ha bide eşime cocukken yaptıkları yüzünden falan diyip kendinizi kandırmayın sizinki sadece vicdansızlık kendi babanız annenizdr o hale gelse size yine zor gelir bakmak...
aman evlerimiz kirlenmesin, dağılmasın, kokmasın tertemiz kalsın ...kalpler kurum bağlasın kokuşsun

İnsaf.. kardeşim insaf. Sen ne olacağını biliyomusun? Allah büyük, benim babaannem anneme türlü türlü eziyet etti ama annem o kapıyı birdaha araladı niçin? Merhamet, Eşimin annesi diye. Yarın ne olacağımız belli değil. Sinirlendim yazını okuyunca cevap daha vermeyeceğim.

Kul kendinden sorumludur. Zamanında babası çocuklarını başından atmış olabilir ama eşiniz babası gibi vicdansız, vefasız davranmayarak evinin kapısını açmış. Şimdi bakıma muhtaç.. Yarın sizde yaşlanacaksınız ne durumda olacağınız konusunda bir fikriniz var mı ? Şimdi gözünün içine bakmaya kıyamadığınız çocuğunuz yarın birgün belki sizden tiksinecek, iğrenecek.. Hiç düşündünüz mü ? Her kul ektiğini biçer.Ben sizin yeriniz de değilim ama sizin yerinizde olsaydım Allah'ın bu sınavını en iyi şekilde geçmek için zorlardım. Şu mübarek günler de o yaşlının hayır duasını alabiliyorsanız ne mutlu..

Oğlu kendine yapılanı unutmuş,affetmiş babasını evine almışsa siz hala neyi dert ediyorsunuz anlamadım?
Ha siz temizleseniz cişini,kakasını derim ki yapmak istemeyebilir amenna ama eşiniz hallediyormuş. Buna rağmen rahatsızsanız alırsınız evinize temizlik için birini,haftalık,temizletirsiniz.
Bakın babası ölürse eşiniz size bilenir. Yapmayın böyle. Tamam anlıyorum sizi takıntılısınız,istemiyorsunuz ama idare etmelisiniz.

Herkesin başına gelebilir, sizin de onun da benim de. O yüzden böyle konuşmamanızı öneririm Allahın işi belli olmaz.

Amcasi bakimevi ayarladi devlet denetimli super bi yermis ama esim vermiyor son gunleri diye
Valla bu gidişle senin son günlerin olacak. 8 ay demiş doktorlar dayanın dicem de diyemiyorum. Kimin ne zaman öleceği belli mi olur. Bana kızanlar olabilir ama ben gerçekçi bir insanım 5 ay sonra bi trafik kazası geçirip bu hayattan ayrılsanız. Hayatınızın son günlerini görmeye bile tahammül edemediğiniz bir adamın pisliğini temizleyerek mi geçirmiş olacaksınız?

Bence birazcık sabredin eşinize bravo merhametine şaştım ne güzel adam
KP size direk yaptığı saygısızlık zulüm yokken bu kadar kinlenmeniz boşa
Bakıcı , temizlikçi şimdilik işiniz görür temizler yada ona emanet edip istediğiniz yere çıkarsınız 8 aylık ömrü olan yaşlı bir adam sonuçta yazık cidden

Bence Allah rızası icin bakılmalı..

Doktorlar 8 ay diyor ve sen 2 gün katlanamayorun diyorsun, Bu hayır mübarek günde merhamet versin Rabbim sana ,bi tarafta *can* diğer tarafta evi kirleniyomuss sözün bittiği yer!!

Bütün düşüncelerimi aktardığın için gerçekten teşekkür ederim

Valla cani isterse

EŞİNİZLE KONUSUN YAZ BÖYLE GEÇMEZ DİYİN ÇOCUK EVDE SIKILIYO ,ÇOCUGU BİRAZ BAHANE EDİN. SEN İŞE BEN BÜTÜN GÜN ADAMLA BEN KALIYORUM DE ARTI KAN BAGIM YOK BABAN DİE SAYGI DUYUYORUM DE KARDEŞLERINE SÖYLE DÖNÜŞÜMLÜ BAKALIM DURUMUNUZ VARSA BAKICI TUTUN ALLAH KİMSEİ KİMSEYE DÜŞÜRMESİN İŞİN SEVABIDA VAR İNSANLAR HATA YAPAR GEÇMİŞLERİNDE DÜŞÜRMESİN KİMSEYİ VALA ZOR AMA TATLI DİLLE ÇÖZUN OLAYI

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…