Kizlar kayınpeder laf sokmayı gülerek bişeyler söylemeyi şaka yollu diyeceğini demeyi çok iyi biliyor bende bunu yapamyrm cevap veirrisem ya kavga ederim yada sinirlendiğmi belli ederim o yüzden susuyorum yapımda gülerek rahatsız etmek iğnelemk yok eltimde ne zaman kayınpeder böyle yapacak olsa hemen onla bir olup bana bişeyler sokmaya kalkıyor onla ağız birliği yapıyor güle güle bişeyler diyor kayınpeder böyle yapmaya başlayınca acayip keyifleniyor bu her halinden belli görmek bile istemiyorum artik ne yapaym sizce ne tepki vereym bilemiyrm
Yani bunun çözümü gitmemek ya da aynı şekilde laf sokmak. Yapın gereği yapamıyorum diyorsanız en sonunda patlar kavga edersiniz ve siz haksız konuma düşersinizKizlar kayınpeder laf sokmayı gülerek bişeyler söylemeyi şaka yollu diyeceğini demeyi çok iyi biliyor bende bunu yapamyrm cevap veirrisem ya kavga ederim yada sinirlendiğmi belli ederim o yüzden susuyorum yapımda gülerek rahatsız etmek iğnelemk yok eltimde ne zaman kayınpeder böyle yapacak olsa hemen onla bir olup bana bişeyler sokmaya kalkıyor onla ağız birliği yapıyor güle güle bişeyler diyor kayınpeder böyle yapmaya başlayınca acayip keyifleniyor bu her halinden belli görmek bile istemiyorum artik ne yapaym sizce ne tepki vereym bilemiyrm
Evine geldiklerinde yilan belgrseli ac izlesinler yabancilik cekmesinler...Kizlar kayınpeder laf sokmayı gülerek bişeyler söylemeyi şaka yollu diyeceğini demeyi çok iyi biliyor bende bunu yapamyrm cevap veirrisem ya kavga ederim yada sinirlendiğmi belli ederim o yüzden susuyorum yapımda gülerek rahatsız etmek iğnelemk yok eltimde ne zaman kayınpeder böyle yapacak olsa hemen onla bir olup bana bişeyler sokmaya kalkıyor onla ağız birliği yapıyor güle güle bişeyler diyor kayınpeder böyle yapmaya başlayınca acayip keyifleniyor bu her halinden belli görmek bile istemiyorum artik ne yapaym sizce ne tepki vereym bilemiyrm
Kız bu ne hzgxndjduxysnksdjBaba sana hangi gelinin bakacaga belli oldu" ahahahahahaha yap.
Kız bu ne hzgxndjduxysnksdj
Müthiş yaklaşım ya asla aklıma gelmezdi. Soruna tek hamlede pürüzsüz bir çözüm ve hem de eglenceli
Hahaaha güzel fikir fakat genellikle konu sahibi gibi gelinlere kendilerini baktırıyorlar."Ahajaja eltim. Ikinizde ne muhtesem bir ikilisiniz böyle. Beraber kahveye veya cumaya da gidiyormusunuz? Baba sana hangi gelinin bakacaga belli oldu" ahahahahahaha yap. Bak elti bi daha yapiyor mu
Hahaaha güzel fikir fakat genellikle konu sahibi gibi gelinlere kendilerini baktırıyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?