- 13 Haziran 2022
- 62
- 15
- 3
- 24
- Konu Sahibi Gurbetgeliniii37
-
Aradım onları dedim ki benim neyim var böyle dediniz hiç seslerini çıkarmıyor yüzume gülüp arkamdan konusuyorlar ben bidaha evlerine gitmek istemiyorum eşimde diyor ben senin ailene nasıl gidiyosam sende geliceksin benim aileme onlar büyük alttan alıcaksın diyorlarHayır haklısın. Sen paşa paşa gideceksen onlar da paşa paşa senin masrafını düğününü karşılamış işte. Bu muhabbeti de anlamıyorum sanki sokaktaki insana yapıyorlar kendi oğlunun evini yapmışsın işte Allah Allah... Ne özgüvenliler bir de bu adam yarın hasta olsa senin bakman için sana yalvaracak hala işi gücü düşmanlık.
Hadsiz ya, eşinizle kayinpederin birbirinden pek farkı yokmuş, al birini vur ötekine, eşiniz cevap veremedi mi babası böyle söyleyince
O zaman ailenizle konuşun, kayinpederiniz size nasil davranıyorsa, sizin aileniz de eşinize aynı muameleyi yapsınlar, bakalım o zaman hala sizin ailenize gitmek isteyecek miAradım onları dedim ki benim neyim var böyle dediniz hiç seslerini çıkarmıyor yüzume gülüp arkamdan konusuyorlar ben bidaha evlerine gitmek istemiyorum eşimde diyor ben senin ailene nasıl gidiyosam sende geliceksin benim aileme onlar büyük alttan alıcaksın diyorlar
Aradım onları dedim ki benim neyim var böyle dediniz hiç seslerini çıkarmıyor yüzume gülüp arkamdan konusuyorlar ben bidaha evlerine gitmek istemiyorum eşimde diyor ben senin ailene nasıl gidiyosam sende geliceksin benim aileme onlar büyük alttan alıcaksın diyorlar
Paşa paşa geliceksin ne demek çok çirkin bi üslup zaten kayınpederiniz eşinize böyle şeyler söyleyebiliyorsa eşiniz aradaki dengeyi kuramıyor, ailesi ile arasındaki mesafeyi ayarlayamıyor demektir. Kayınpeder, eşinizin size böyle şeyler söylenmesine müsade etmeyeceğini bilse zaten söylemez.Kızlar hayırlı akşamlar. Bugün kayinpederimle eşimin konuşmasına şahit oldum ben eşimle kendim tanışarak evlendim sevgili olarak yani . Eşimin o sıralar evlenmeye niyeti yokmuş beni görünce evliliğe yöneldi kayınpeder beni günde 2 defa arar hiçbir sorunumuz yoktur ama sürekli laf sokar bedavaya evlendin herşeyini biz yaptık vesaire burda yanımda 2 ay kaldı kusursuz sekild hizmet ettim birkere bile Allah razı olsun demedi bana bgun telefonda konuşurken senin evlenmeye niyetin yoktu oğlum ben yaktım seni zorladım evlen evlen diye ben yaktım senin basini dedi ben ağladım sinirlendim ben onlara naptim onlar benim için böyle diyo diye bende sinirlendim eşime dedim bidaha asla onlara gidip hizmet etmem paşa paşa geliceksin benimle diyor ne düşünüyorsunuz bu konuda benmi abartiyorum ??
Kızlar hayırlı akşamlar. Bugün kayinpederimle eşimin konuşmasına şahit oldum ben eşimle kendim tanışarak evlendim sevgili olarak yani . Eşimin o sıralar evlenmeye niyeti yokmuş beni görünce evliliğe yöneldi kayınpeder beni günde 2 defa arar hiçbir sorunumuz yoktur ama sürekli laf sokar bedavaya evlendin herşeyini biz yaptık vesaire burda yanımda 2 ay kaldı kusursuz sekild hizmet ettim birkere bile Allah razı olsun demedi bana bgun telefonda konuşurken senin evlenmeye niyetin yoktu oğlum ben yaktım seni zorladım evlen evlen diye ben yaktım senin basini dedi ben ağladım sinirlendim ben onlara naptim onlar benim için böyle diyo diye bende sinirlendim eşime dedim bidaha asla onlara gidip hizmet etmem paşa paşa geliceksin benimle diyor ne düşünüyorsunuz bu konuda benmi abartiyorum ??
HayEşiniz sürekli yakınıyor demek ki.
Onu sordum beni kotuluyomusun sen dedim saçmalama senin gibi eşim var niye kotuleyim dedi onlar yaşlı huysuz canları sıkılıyor laf çıkartıyor diyor biz evlat olarak alttan alıp duymamazlıktan gelicez gidicez evlerine diyor bende diyorum bana bunları diyenin evine gitmem ben onlara ne yaptım saygıda kusur etmekten baskaEşine söyle "istersen seni azad edebilirim " de.Eşin ve kayınpederin arasında bence abuk subuk muhabbetler dönüyor.Eşin sürekli seni kötülüyor bile olabilir.Kayınpeder sizi aradığında artık telefonuna cevap dahi vermeyin gitsin oğlunu arasın
Siz sinirle söylemişsiniz. Bence söyleyen insan yapar. Yoksa kolayı var söyleme ve yapmaKızlar hayırlı akşamlar. Bugün kayinpederimle eşimin konuşmasına şahit oldum ben eşimle kendim tanışarak evlendim sevgili olarak yani . Eşimin o sıralar evlenmeye niyeti yokmuş beni görünce evliliğe yöneldi kayınpeder beni günde 2 defa arar hiçbir sorunumuz yoktur ama sürekli laf sokar bedavaya evlendin herşeyini biz yaptık vesaire burda yanımda 2 ay kaldı kusursuz sekild hizmet ettim birkere bile Allah razı olsun demedi bana bgun telefonda konuşurken senin evlenmeye niyetin yoktu oğlum ben yaktım seni zorladım evlen evlen diye ben yaktım senin basini dedi ben ağladım sinirlendim ben onlara naptim onlar benim için böyle diyo diye bende sinirlendim eşime dedim bidaha asla onlara gidip hizmet etmem paşa paşa geliceksin benimle diyor ne düşünüyorsunuz bu konuda benmi abartiyorum ??
Yaşlı insanların evlatlarının hatalarını düzeltmeleri gerekir asıl baba oğluna demeli evinin eşinin kıymetini bil diye ne demek yaşlı canı sıkılıyor kim ister evladının eşiyle arasının bozulmasınıHay
Onu sordum beni kotuluyomusun sen dedim saçmalama senin gibi eşim var niye kotuleyim dedi onlar yaşlı huysuz canları sıkılıyor laf çıkartıyor diyor biz evlat olarak alttan alıp duymamazlıktan gelicez gidicez evlerine diyor bende diyorum bana bunları diyenin evine gitmem ben onlara ne yaptım saygıda kusur etmekten baska
Hizmet etme konusunda yanlış anladınız sanırım kimse kimsenin hizmetçisi değil hele ben hiç değilim sadece onlara saygımdan her gittigimde tüm evi baştan asagi temizleyip misafirlerini agirliyodum ama bu saatten sonra aslaa.Onlar bu kadar rahat, saygısız konuşuyorsa tüm suç eşinizin . Üzgünüm bu adam böyle oldukça daha çok üzülür,paşa paşa sizi sevmeyenlere hizmet edersiniz.
Kayınvalidem yaşlı dizleri tutmuyor eşimle konusunca diyor ki sonuna kadar haklısın ama onlarda huysuz senin iyi olduğunu biliyorlar ama huysuzluk yapmak için yer ariyolar alttan al duymamazliga ver biz onların hayır duasını alalım gidelim işlerini görelim o beni okuttu büyüttü tarzı şeyler ama o cümle çok zoruma gitti baş yakmak nedir ya ben kötü müyüm nasıl cümle bu onlara duydugum sevginin saygininda mi hiç önemi yoktu .. kendi annem babam nasılsa onları öyle gördüm hayır dualarını almaya çalıştım ama nankörlük çok farklı cokkko cümleden sonra eşiniz babasına ne dedi onu merak ettim? yani madem şikayet etmiyor ne alaka baba niye başım yansın ben memnunum halimden diyemiyor mu? böyle cümlelerin genci yaşlısı yok, patavatsız konuşan kimseye saygı göstermem. bu yaşına kadar insanlarla muhatap olan biri nerede ne söylemesi gerektiğini bilir bence.
ayrıca siz neden tüm evi baştan aşağı temizliyordunuz kayınvalideniz yok mu?
alttan al duymamazliga ver biz onların hayır duasını alalım gidelim işlerini görelim o beni okuttu büyüttü tarzı şeyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?