- 21 Ağustos 2015
- 32.050
- 97.305
- 598
- 38
- Konu Sahibi Gurbetgeliniii37
-
Evlenmıssınız artık neden pismanlıgını hala dıle getiriyor kpder.Es kısısı boyle oldukca daha cok duyarsınız bu lafları.Kpder benı 2 gunde 1 neden arasın?Acmayın.Cok yuz vermıssınız.Kızlar hayırlı akşamlar. Bugün kayinpederimle eşimin konuşmasına şahit oldum ben eşimle kendim tanışarak evlendim sevgili olarak yani . Eşimin o sıralar evlenmeye niyeti yokmuş beni görünce evliliğe yöneldi kayınpeder beni günde 2 defa arar hiçbir sorunumuz yoktur ama sürekli laf sokar bedavaya evlendin herşeyini biz yaptık vesaire burda yanımda 2 ay kaldı kusursuz sekild hizmet ettim birkere bile Allah razı olsun demedi bana bgun telefonda konuşurken senin evlenmeye niyetin yoktu oğlum ben yaktım seni zorladım evlen evlen diye ben yaktım senin basini dedi ben ağladım sinirlendim ben onlara naptim onlar benim için böyle diyo diye bende sinirlendim eşime dedim bidaha asla onlara gidip hizmet etmem paşa paşa geliceksin benimle diyor ne düşünüyorsunuz bu konuda benmi abartiyorum ??
Valla bu saatten sonra içimden gelmezBi citlak bakalim bosanmak
Istemez miymis? Zorla hizmet etmek
Ne yaadam olsunlarda icinden gelerek yaparsin
Ama kocan sana baski yapacak.. iyi olc tart valla bir omur herseyde kocana, ben sana demistim vs diyecek kp. Ohhf cekilir dert degil vallahiValla bu saatten sonra içimden gelmezbende yapmam kötü gelin desinler varsın iyiyken de kötü diyorlar sonuçta
Sorma ya öyle cikmazdayim birine boyun eğecek tipde insan asla değilim evde bir bardak suyumu bile kalkıp almazdım o derece okuyorum diye öyle prenses gibi büyüdükten sonra bu kadar laf işitmek insana koyuyor boşanmak da inan dert etmiyorum ama ailemin elalem kavramı yüzünden asla izin vermezler ..Ama kocan sana baski yapacak.. iyi olc tart valla bir omur herseyde kocana, ben sana demistim vs diyecek kp. Ohhf cekilir dert degil vallahi
Eşim polisEşiniz çalışıyor muydu evlenmeden önce? Herhalde kayınpeder oğlunun paradını özlemişbana öyle geldi.
Meslegin var mi? Calisiyor musun? Yani neden bedavaya evlendin diyor kp? Ailen hic birsey yapmadi mi maddi anlamda evlenirken de suan seni burdan vuruyolar?Sorma ya öyle cikmazdayim birine boyun eğecek tipde insan asla değilim evde bir bardak suyumu bile kalkıp almazdım o derece okuyorum diye öyle prenses gibi büyüdükten sonra bu kadar laf işitmek insana koyuyor boşanmak da inan dert etmiyorum ama ailemin elalem kavramı yüzünden asla izin vermezler ..
İşte siz olmasaydınız oğlu evlenmeyecekti, güzel güzel yiyecektiEşim polis
Bazı sorunlar sizle ilgili değildir. Karşınızdaki kişiyle ilgilidir. Çok sallamayın. Çok muhatap olmayın. Gidin gelin. Mecbur kalmadıkça sohbet edip sokulmayın. Gelsin gitsin umursamayın. Eşinizle siz bi ailesiniz kimsenin sizi ayırmasına fırsat vermeyin. Eşinizle gidip onunla gelinKızlar hayırlı akşamlar. Bugün kayinpederimle eşimin konuşmasına şahit oldum ben eşimle kendim tanışarak evlendim sevgili olarak yani . Eşimin o sıralar evlenmeye niyeti yokmuş beni görünce evliliğe yöneldi kayınpeder beni günde 2 defa arar hiçbir sorunumuz yoktur ama sürekli laf sokar bedavaya evlendin herşeyini biz yaptık vesaire burda yanımda 2 ay kaldı kusursuz sekild hizmet ettim birkere bile Allah razı olsun demedi bana bgun telefonda konuşurken senin evlenmeye niyetin yoktu oğlum ben yaktım seni zorladım evlen evlen diye ben yaktım senin basini dedi ben ağladım sinirlendim ben onlara naptim onlar benim için böyle diyo diye bende sinirlendim eşime dedim bidaha asla onlara gidip hizmet etmem paşa paşa geliceksin benimle diyor ne düşünüyorsunuz bu konuda benmi abartiyorum ??
Siz asil detayi kaciriyorsunuz. Kayinpeder denilen adam bunlari soyluyorsa esiniz sikayetlerde bulunmus demekki. Bunu sormadinizmi? Kaldinki esinizin sizin ailenize gitmemesi icin bi sebep yok ama siz benim gozumde haklisiniz. 8-9 senedir yalnizim. Bosandim ve ayni bu tarz bi evlilik yasadm. Bunca yildir yalnizligima ve artik evlilik istememe ragmen burada okudugum bu tarz olaylar beni yine geri cekiyor. Su bizim milletteki gelin dusmanligini anlamiyorum. Hepsi Allah a havale. Yaptiklarini ceksinler. Rabbim de size en hayirli sekilde bi yol cizsin evliliginizde.Kızlar hayırlı akşamlar. Bugün kayinpederimle eşimin konuşmasına şahit oldum ben eşimle kendim tanışarak evlendim sevgili olarak yani . Eşimin o sıralar evlenmeye niyeti yokmuş beni görünce evliliğe yöneldi kayınpeder beni günde 2 defa arar hiçbir sorunumuz yoktur ama sürekli laf sokar bedavaya evlendin herşeyini biz yaptık vesaire burda yanımda 2 ay kaldı kusursuz sekild hizmet ettim birkere bile Allah razı olsun demedi bana bgun telefonda konuşurken senin evlenmeye niyetin yoktu oğlum ben yaktım seni zorladım evlen evlen diye ben yaktım senin basini dedi ben ağladım sinirlendim ben onlara naptim onlar benim için böyle diyo diye bende sinirlendim eşime dedim bidaha asla onlara gidip hizmet etmem paşa paşa geliceksin benimle diyor ne düşünüyorsunuz bu konuda benmi abartiyorum ??
Ailemin durumu yok ama ben herşeyimi dört dörtlük yaptım evlenmeden önce çalışıyordum evlenince çalışmami istemedi eşim bıraktım ama tekrar çalışmayı düşünüyorum ve uzun süre çocuk düşünmüyorumMeslegin var mi? Calisiyor musun? Yani neden bedavaya evlendin diyor kp? Ailen hic birsey yapmadi mi maddi anlamda evlenirken de suan seni burdan vuruyolar?
Ee neye o zaman bedavadan evlendin diyor bu kp? Bende sandim maddi olarak herseyi o yapti simdi basina kakiyor.. esin boyle devam ederse isin zor.. cocuk zaten dusunme bunlari gore gore..Ailemin durumu yok ama ben herşeyimi dört dörtlük yaptım evlenmeden önce çalışıyordum evlenince çalışmami istemedi eşim bıraktım ama tekrar çalışmayı düşünüyorum ve uzun süre çocuk düşünmüyorum
Ailem yapmadı ya ben kendim yaptım kendi yaptigimi saymıyor heraldeEe neye o zaman bedavadan evlendin diyor bu kp? Bende sandim maddi olarak herseyi o yapti simdi basina kakiyor.. esin boyle devam ederse isin zor.. cocuk zaten dusunme bunlari gore gore..
Yaptiysa kizimAilem yapmadı ya ben kendim yaptım kendi yaptigimi saymıyor heralde
Size kızmayim kızmayim diyorum da evde prenses gibiyken okumuşken sırf bir erkek istiyor diye işi birakmissiniz elalemin adamını iki ay evde ağırlamışsiniz. Daha günde iki kere saçma sapan konuşuyorsunuz . Sizin kölelik yapmanızı bekliyor eşiniz hala da . Neden bir erkek için bu kadar çok verici oldunuz ?Ailemin durumu yok ama ben herşeyimi dört dörtlük yaptım evlenmeden önce çalışıyordum evlenince çalışmami istemedi eşim bıraktım ama tekrar çalışmayı düşünüyorum ve uzun süre çocuk düşünmüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?