Kayınpeder ile eşim arasındaki konuşma

Kızlar hayırlı akşamlar. Bugün kayinpederimle eşimin konuşmasına şahit oldum ben eşimle kendim tanışarak evlendim sevgili olarak yani . Eşimin o sıralar evlenmeye niyeti yokmuş beni görünce evliliğe yöneldi kayınpeder beni günde 2 defa arar hiçbir sorunumuz yoktur ama sürekli laf sokar bedavaya evlendin herşeyini biz yaptık vesaire burda yanımda 2 ay kaldı kusursuz sekild hizmet ettim birkere bile Allah razı olsun demedi bana bgun telefonda konuşurken senin evlenmeye niyetin yoktu oğlum ben yaktım seni zorladım evlen evlen diye ben yaktım senin basini dedi ben ağladım sinirlendim ben onlara naptim onlar benim için böyle diyo diye bende sinirlendim eşime dedim bidaha asla onlara gidip hizmet etmem paşa paşa geliceksin benimle diyor ne düşünüyorsunuz bu konuda benmi abartiyorum ??
Evlenmıssınız artık neden pismanlıgını hala dıle getiriyor kpder.Es kısısı boyle oldukca daha cok duyarsınız bu lafları.Kpder benı 2 gunde 1 neden arasın?Acmayın.Cok yuz vermıssınız.

Niçin ağlıyorsun sana yazık değil mi? tabiki karşılayacaksınız babacım benim gibi gelin almışsın az bile diyeceksin şakayla karışık gülümseyerek. Hatta şunu şunu da eksik aldınız vs tarzı yaptıklarını da azımsa. O alttn vuruyorsa sende tatlı tatlı cevap ver. Neden duygusal olarak bu kadar eziklettriyorsunuz kendinizi ahh biz kadınlar.:işsiz: Güzel psikolojine yazık. Kendine laf getirecek şekilde alenen yapma bunları şakayla gülümseyerek ve tatlı tatlı:)

Ama kocan sana baski yapacak.. iyi olc tart valla bir omur herseyde kocana, ben sana demistim vs diyecek kp. Ohhf cekilir dert degil vallahi
Sorma ya öyle cikmazdayim birine boyun eğecek tipde insan asla değilim evde bir bardak suyumu bile kalkıp almazdım o derece okuyorum diye öyle prenses gibi büyüdükten sonra bu kadar laf işitmek insana koyuyor boşanmak da inan dert etmiyorum ama ailemin elalem kavramı yüzünden asla izin vermezler ..

Sorma ya öyle cikmazdayim birine boyun eğecek tipde insan asla değilim evde bir bardak suyumu bile kalkıp almazdım o derece okuyorum diye öyle prenses gibi büyüdükten sonra bu kadar laf işitmek insana koyuyor boşanmak da inan dert etmiyorum ama ailemin elalem kavramı yüzünden asla izin vermezler ..
Meslegin var mi? Calisiyor musun? Yani neden bedavaya evlendin diyor kp? Ailen hic birsey yapmadi mi maddi anlamda evlenirken de suan seni burdan vuruyolar?

İşte siz olmasaydınız oğlu evlenmeyecekti, güzel güzel yiyecekti😂 memur hem de. Acı ama gerçek. Hiç üstünüze alınmayın. Oğlunu sevseydi mutlu evliliği olsun, ne güzel oğlum da evlendi barklandı diye sevinirdi. Böyle insanların dediklerini umursamayın. Sadece kendini düşünen benciller.
Ama sorununuz eş tabi. Boşanmayı düşünmüyorsanız yapılacak çok az şey var.

Kızlar hayırlı akşamlar. Bugün kayinpederimle eşimin konuşmasına şahit oldum ben eşimle kendim tanışarak evlendim sevgili olarak yani . Eşimin o sıralar evlenmeye niyeti yokmuş beni görünce evliliğe yöneldi kayınpeder beni günde 2 defa arar hiçbir sorunumuz yoktur ama sürekli laf sokar bedavaya evlendin herşeyini biz yaptık vesaire burda yanımda 2 ay kaldı kusursuz sekild hizmet ettim birkere bile Allah razı olsun demedi bana bgun telefonda konuşurken senin evlenmeye niyetin yoktu oğlum ben yaktım seni zorladım evlen evlen diye ben yaktım senin basini dedi ben ağladım sinirlendim ben onlara naptim onlar benim için böyle diyo diye bende sinirlendim eşime dedim bidaha asla onlara gidip hizmet etmem paşa paşa geliceksin benimle diyor ne düşünüyorsunuz bu konuda benmi abartiyorum ??
Bazı sorunlar sizle ilgili değildir. Karşınızdaki kişiyle ilgilidir. Çok sallamayın. Çok muhatap olmayın. Gidin gelin. Mecbur kalmadıkça sohbet edip sokulmayın. Gelsin gitsin umursamayın. Eşinizle siz bi ailesiniz kimsenin sizi ayırmasına fırsat vermeyin. Eşinizle gidip onunla gelin

Siz asil detayi kaciriyorsunuz. Kayinpeder denilen adam bunlari soyluyorsa esiniz sikayetlerde bulunmus demekki. Bunu sormadinizmi? Kaldinki esinizin sizin ailenize gitmemesi icin bi sebep yok ama siz benim gozumde haklisiniz. 8-9 senedir yalnizim. Bosandim ve ayni bu tarz bi evlilik yasadm. Bunca yildir yalnizligima ve artik evlilik istememe ragmen burada okudugum bu tarz olaylar beni yine geri cekiyor. Su bizim milletteki gelin dusmanligini anlamiyorum. Hepsi Allah a havale. Yaptiklarini ceksinler. Rabbim de size en hayirli sekilde bi yol cizsin evliliginizde.

Meslegin var mi? Calisiyor musun? Yani neden bedavaya evlendin diyor kp? Ailen hic birsey yapmadi mi maddi anlamda evlenirken de suan seni burdan vuruyolar?
Ailemin durumu yok ama ben herşeyimi dört dörtlük yaptım evlenmeden önce çalışıyordum evlenince çalışmami istemedi eşim bıraktım ama tekrar çalışmayı düşünüyorum ve uzun süre çocuk düşünmüyorum

Ailemin durumu yok ama ben herşeyimi dört dörtlük yaptım evlenmeden önce çalışıyordum evlenince çalışmami istemedi eşim bıraktım ama tekrar çalışmayı düşünüyorum ve uzun süre çocuk düşünmüyorum
Ee neye o zaman bedavadan evlendin diyor bu kp? Bende sandim maddi olarak herseyi o yapti simdi basina kakiyor.. esin boyle devam ederse isin zor.. cocuk zaten dusunme bunlari gore gore..

Belki tamamen gitmemek değil ama gelip sizden özür dileyene kadar, açıklama yapana kadar ben de görüşmek istemezdim.
Size bir açıklama borçlular. Eşinizle de boyle konuşun. Kendi ailem de bana böyle birsey söyleseydi onlardan da açıklama beklerdim deyin. Bağları koparıp atmak ister gibi konuşmayın politika izleyin

Ne garip yahu , neden eşinizin babası sizi günde iki kere arıyor ki . Gitmek zorunda falan da değilsiniz , gitsin görsün tek başına . Nedense hep büyüklere saygı duymak zorundayız , onların da bizlere (gelin-damat) duyması gerekiyor ama bu neden hep atlanıyor , evlendiğinize göre koskoca insansınız .

Size kızmayim kızmayim diyorum da evde prenses gibiyken okumuşken sırf bir erkek istiyor diye işi birakmissiniz elalemin adamını iki ay evde ağırlamışsiniz. Daha günde iki kere saçma sapan konuşuyorsunuz . Sizin kölelik yapmanızı bekliyor eşiniz hala da . Neden bir erkek için bu kadar çok verici oldunuz ?

Back
X