- Konu Sahibi Gurbetgeliniii37
Sonuna kadar haklısınız eşinizde babası kadar terbiyesiz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben mi abartıyorum mu? Hayır tabi ki. Görgüsüz ailenin hödük evladıyla evlenmişsiniz maalesef. Sanki silah zoruyla evlendiriyorlarmış gibi konuşmaları yok mu...Kızlar hayırlı akşamlar. Bugün kayinpederimle eşimin konuşmasına şahit oldum ben eşimle kendim tanışarak evlendim sevgili olarak yani . Eşimin o sıralar evlenmeye niyeti yokmuş beni görünce evliliğe yöneldi kayınpeder beni günde 2 defa arar hiçbir sorunumuz yoktur ama sürekli laf sokar bedavaya evlendin herşeyini biz yaptık vesaire burda yanımda 2 ay kaldı kusursuz sekild hizmet ettim birkere bile Allah razı olsun demedi bana bgun telefonda konuşurken senin evlenmeye niyetin yoktu oğlum ben yaktım seni zorladım evlen evlen diye ben yaktım senin basini dedi ben ağladım sinirlendim ben onlara naptim onlar benim için böyle diyo diye bende sinirlendim eşime dedim bidaha asla onlara gidip hizmet etmem paşa paşa geliceksin benimle diyor ne düşünüyorsunuz bu konuda benmi abartiyorum ??
Siz Altan alırsanız, her dediğini yapar , gider anasının evini baştan aşağıya temizlerseniz sorun çıkmaz tabi. Bu zamana kadar hiç başınızı kaldırıp bisey demediniz , hakaret gördünüz, aşağılama gördünüz ona ses çıkarınca sorun oldu. Asıl zaten gerçek yüz sorun çıkınca ortaya çıkar. İşte kocanizin gerçek yüzü bu , size eşyalarını topla git, bosanalim diyen adam aslında sizin gerçek kocanız.Hiçbir sorunumuz yokki iğne ucu kadar bile yok
Bakın kesin kocanız gidip sizi şikayet ediyor ama kesin yani. Başımı yaktım, pişmanım diye konuşuyor.Şuan gayet sakin ve bana diyor sen beni cildirttin dedim öyle onlar yaşlı artık takmamayi ne zaman öğreneceksin sen diyor . Aldırmayacakmisim kötü laflarina![]()
Pişman olacak hicbirseyi yok asla konuşmuyor eminim kendi jendilerine laf çıkarıp iki gün sonra hiç olmamış gibi arıyorlarBakın kesin kocanız gidip sizi şikayet ediyor ama kesin yani. Başımı yaktım, pişmanım diye konuşuyor.
Ateş olmayan yerden duman çıkmaz, bal gibi de kocaniz şikayet ediyor sizi. Oğlu ben çok mutluyum eşimle diyor ama kayinpeder biz yaktık başını mi diyor. Bu kadar da saf olmayın.Pişman olacak hicbirseyi yok asla konuşmuyor eminim kendi jendilerine laf çıkarıp iki gün sonra hiç olmamış gibi arıyorlar
Bence de erkek milleti yalakaysa anasına babasına yaranmak için eşini çok rahat harcayabiliyorEşine söyle "istersen seni azad edebilirim " de.Eşin ve kayınpederin arasında bence abuk subuk muhabbetler dönüyor.Eşin sürekli seni kötülüyor bile olabilir.Kayınpeder sizi aradığında artık telefonuna cevap dahi vermeyin gitsin oğlunu arasın
Hizmet etme uzak dur, yahu neden paspas ediyorsun kendini, bir zahmet saygıda kusur et Artık...Kızlar hayırlı akşamlar. Bugün kayinpederimle eşimin konuşmasına şahit oldum ben eşimle kendim tanışarak evlendim sevgili olarak yani . Eşimin o sıralar evlenmeye niyeti yokmuş beni görünce evliliğe yöneldi kayınpeder beni günde 2 defa arar hiçbir sorunumuz yoktur ama sürekli laf sokar bedavaya evlendin herşeyini biz yaptık vesaire burda yanımda 2 ay kaldı kusursuz sekild hizmet ettim birkere bile Allah razı olsun demedi bana bgun telefonda konuşurken senin evlenmeye niyetin yoktu oğlum ben yaktım seni zorladım evlen evlen diye ben yaktım senin basini dedi ben ağladım sinirlendim ben onlara naptim onlar benim için böyle diyo diye bende sinirlendim eşime dedim bidaha asla onlara gidip hizmet etmem paşa paşa geliceksin benimle diyor ne düşünüyorsunuz bu konuda benmi abartiyorum ??
10 günlüğüne yanlarına gidicek eşim ben gitmek istemiyorum zorluyor gelmezsen annenin evine git diyor..Hizmet etme uzak dur, yahu neden paspas ediyorsun kendini, bir zahmet saygıda kusur et Artık...
Bence siz ki bu adam için işinizi bıraktınız evde yapmadığınız işi ailesine yaptınız . Şu an isterse o kayınbaba üstünüzde tepinsin mecbursunuz o aileye hizmet etmeye . Malesef kendi özgürlüğünüzu kendi elinizle teslim etmişsiniz . Adam zaten bunu istiyordu10 günlüğüne yanlarına gidicek eşim ben gitmek istemiyorum zorluyor gelmezsen annenin evine git diyor..
Bazı anne babalarin kaç yaşına gelirse gelsin buyumedigini düşünüyorum. Ya da evlendirdikleri çocuklarının. Oğlu bı düşünsün bu insanlar benim mutluluğumu istiyor benimle yariş mi yapıyor.boyle kaynataya da hizmet filan etmem begenemediyse hizmetci tutsun ya da ağzını tutsun.Kızlar hayırlı akşamlar. Bugün kayinpederimle eşimin konuşmasına şahit oldum ben eşimle kendim tanışarak evlendim sevgili olarak yani . Eşimin o sıralar evlenmeye niyeti yokmuş beni görünce evliliğe yöneldi kayınpeder beni günde 2 defa arar hiçbir sorunumuz yoktur ama sürekli laf sokar bedavaya evlendin herşeyini biz yaptık vesaire burda yanımda 2 ay kaldı kusursuz sekild hizmet ettim birkere bile Allah razı olsun demedi bana bgun telefonda konuşurken senin evlenmeye niyetin yoktu oğlum ben yaktım seni zorladım evlen evlen diye ben yaktım senin basini dedi ben ağladım sinirlendim ben onlara naptim onlar benim için böyle diyo diye bende sinirlendim eşime dedim bidaha asla onlara gidip hizmet etmem paşa paşa geliceksin benimle diyor ne düşünüyorsunuz bu konuda benmi abartiyorum ??
Sende annenin evine git , korkma eğer korkarsan hep aynı şeyle tehtit edilirsin, bak benim annem babam yok yeni evliyken eşim bir konuda seni teyzene şikayet edeceğim, teyzeni arayacağım dedi bende telefonu elime alıp kendim arayıp eşimin eline verdim , ama eşim naptı teli kapattı ve bir daha asla beni ailemle tehtit etmedi, sakın susma ve sinme, al çantanı annene tatile git ne ara ne de sor , umursama...10 günlüğüne yanlarına gidicek eşim ben gitmek istemiyorum zorluyor gelmezsen annenin evine git diyor..
saygıyla evi temizlemenin ne alakası var ...kavramlar birbirine karışmış, saygıdan anladığınız şey epey epey gündelikçi abla dediğimiz kişilerce ücret karşılığı verilen bir hizmetHizmet etme konusunda yanlış anladınız sanırım kimse kimsenin hizmetçisi değil hele ben hiç değilim sadece onlara saygımdan her gittigimde tüm evi baştan asagi temizleyip misafirlerini agirliyodum ama bu saatten sonra aslaa.Çünkü iyilerin kıymeti bilinmiyor
Saygı kavramınız oldukça ilginç. Bu yaptığınız gerçekten hizmetçilik. Çok tepenize çıkartmışsınız nasıl indireceksiniz bilmem.Hizmet etme konusunda yanlış anladınız sanırım kimse kimsenin hizmetçisi değil hele ben hiç değilim sadece onlara saygımdan her gittigimde tüm evi baştan asagi temizleyip misafirlerini agirliyodum ama bu saatten sonra aslaa.Çünkü iyilerin kıymeti bilinmiyor