kayinpeder ile tatsiz tartismam:((

Dolunay2018

Nirvana
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2016
7.509
26.532
548
Slm hanimlar aranizda yeniyim. Direk konuya gireyim uzatmadan Annem rahatsiz beyninde kist var ameliyat olucak be oturdugumuz sehire cagirdik esimin de istegi uzerine keske cagirmasaydim hastaneye yatirdik buraya kadar iyi guzel.
Annemin benden baska kimsesi yok burada haliyle Ben gidip ilgileniyorum dun aksmda 7 gibi geldim kayinpeder esime biseyler soyluyo kimseye sormadan gidiyo ediyo kisaca sikayet ediyor beni.
Kaldiki haber de veriyorum gittim aciklama yapmaya bi basladi bagirmaya bana etmedigi hakaret kalmadi esim arada olmasa beni dovecek , ve suan kendisi ile konusmuyorum acikcasi moralim bozuk sizce be yaomaliyim nasil davraniyim '

Kayınpedere açıklama yapmak zorunda değilsinizki.
Eşinize karşı sorumluluklarınız var sadece, bunu o kafasına soksun bir zahmet.

Size karşı hakaret savururken siz saygınızı bozmayıp sonrasında da konuşmayarak en doğru şeyi yapmışsınız.
Peki eşiniz ne yaptı, savundu mu, susturdu mu?

Ben olsam konuşmamaya devam eder, bilidğimi okurdum, ona ne, kim oluyor yani?

Onun istegi o AMA yapamam zaten tamam gittigim yeri haber ediyorum kayinvalidem biliyor kendisinde haberi olmasina ragmen benim annemle ilgilenmemden rahatsiz oldu demekki . Esim dediki izin almasi gereken bir durummu var beni korudukca daha cok cildirdi. Kayinvalidemin kolundan tutmustum Anne Allah askina Doyle haber vermiyormuyum dedim, kadin veriyosun dedgi halde cekti karisni kolunun altina bana Sen kimsin benim karimin kolundan tutuyosun dedi.
Eve hirsiz gibi girip cikiyormusum esim dedi neyini soracak dedi oda s.ktirin gidin sormayin dedi

Evet bu aksam misafir vardi mecbur indim yuzune bile bakmadim bakmicamda ben o laflari haketmedim annem yalniz suan tek badina hastanede yatiyor kimsesi yok mecbur ben gidip ilgilrniyorum

Degilim ama bastan beri boyle alistirdik hata bizde esimde beni savundu zaten beni zorla eve cikardi agladim sinirden ne agliyosun bosuna dedi hersey onlarin istegine gore degil dedi tabiki giidceksin annen ilgileniceksin dedi esimde
Olması gerekeni yapmış, helal olsun. Dogru söylüyor, densizin biri için ağlama sakın sonra kendine kizarsin bunun için mi kendimi yipratmisim diye.

Madem eşin arkanda.. boşver. . Madem ilerde siz hastalanınca sizinle ilgilenmem hastanede başınızda beklemem dersin bi dahakine.. Allah annenize acil şifalar versin. Sakın ona çaktırmayın bu durumları..

Degilim ama bastan beri boyle alistirdik hata bizde esimde beni savundu zaten beni zorla eve cikardi agladim sinirden ne agliyosun bosuna dedi hersey onlarin istegine gore degil dedi tabiki giidceksin annen ilgileniceksin dedi esimde
Eşin arkanda şükür canım.Takma hiç.Konuşma hatta gerekmedikçe

Aaa terbiyesize bak, sen niye ona açıklama yapıyorsun ki. Keşke hiç direkt muhatap olmasaydın.

Adama bak yahu
Onane senin nereye gidip gitmemenden onami kalmis
Kesinlikle taviz verme hatta Ben olsam asla yüzlerine bakmazdim

evet esim sagolsun destekledi beni cunku bende hata yok hatali olsam sesimi dahi cikarmam yarinda ziyarete gidicez daha cok sinirlenicek icten ice umrumda degil Ben saygisizlik yaomadgim halde bans demedgini birakmadi.
Keske annemi buraya cagirmasaydim dememdeki neden de Ben biliyordum bi problem cikacagini Ben annemin yasadgi sehire gidip orda ilgilenicektim. Esim kendjsi dedi buraya gelsin burda daha guzel bakarsin ameliyatinida burda yaptiririz demisti bende ona uydum.Oglumda var Ben hastaneye gittikce kayinvalide bakiyo sagolsun orda birakicam kimsede yok Bu yuzden yoksa Annem bas tacimdir

Aciklama yaptim hani guzelce konusup anlatmak icin ama anlamadi bagirdi cagirdi sokaktan biriymisim gibi davrandi hata bende gidip konusmamak varmis ama biliyorumki beyninde kuracak kuracak ya esime patlicakti bigun ya bana ben sakince konusmaya gittim onun karsiligi farkli oldu

Ah Can'ım ! İşte geldiği Zaman bazen böyle üst üste gelir. Eşinden allah razı olsun. Sen anneciğinle layıkıyla ilgilen. Hiçbir şeyini eksik etme. Şu anda gündeminde bir tek o olsun. Kayınpeder konusu sonraki iş. Orda senden başka kimsesi olmayan yalnız bir kadın var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…