kayinpeder ile tatsiz tartismam:((

Eğer ki eşin senin yanındaysa , hiç dert etme , haşa huzurdan it ürür kervan yürür , boşverin .
Allah annene acil şifalar versin , gelmiş geçmiş olsun .

Kayinpederin malin onde gideniymis ailedeki kadinlarin uzerinde hakimiyet kurmaya çalışan bir asalak olarak algiladim bundan sonra resmi ol kendisiyle muhatab olma derim bayramdan bayrama elini opersin ona bile degmez ama esinin hatrina yapiverirsin

Allahin mendeburu sakin konuşma ona ne pardon? Kayinvalide olacakmış mübarek konuşma baba deme ya bana hakaret edecekti onun o kafasini biyerine montolardim esimde arkamda demissin bana yapılacaktı kan çıkardı ordan...

Herşey eşinde bitiyor.Karısını şikayet etmelerine izin vermeyecek.Ne demek yani.Sen nereye gittiğini ne yaptığını bilecek insansındır herhalde.Çocuk değilsin.Emir kulu değilsin.NETİCEDE ANNEN RAHASTIZ BİR DE.mESAFE KOY

Hatanın büyüğü de sende.Kimseye haber vermek izin almak zorunda değilsin.Yüz veriyorsunuz astar istiyorlar.Eşin bilsin yeter.

kayınbaba kaynana dendimi psikolojik olarak midem bulanıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…