kayinpeder ile tatsiz tartismam:((

Biz 4.5 til beraber oturdgumuz icin en basta biraz onalrin da baski be aliskanliklarindan dolayi evide ayirinca onlarda Bu beklenti icine girdiler kayinpederde acayip bir kiskanclik var gordugum kadari ile bende bi yere gidiyosam hep soyledim soylememk varmis cunku bunu daha oncede sorun etti AMA olay Bu kadar buyumedi.

Evet kayinvalidenin oyle huylari cok vardir birbirleirni baya doldururlar kzilarida var yanlarinda bizi istemediklerinin farkindayim zaten esime dun aksam da dedim burdan tasinalim kirami vericem diyor tasinamicamiza gore en iyisi gormemezlikten gelmek aksi gibi onumuzde bayram esimede dedim bayramda gitmicem diye bisey demedi ama insallah burada olmicaklar bayramda gidicekler insallah iki gunde olsa

Ey Allahım yaa benim kayınpederde de biraz gıcıklık var ama seninki çok başka. Yaşlı başlı adamlar nelerle uğraşıyorlar.

Boşver üzme kendini. Allah annene bir an önce şifa versin, sakın ona yansıtma çok üzülür...

Annem beyninden ameliyat olucak olsa değil kayınpeder kocayi görmez gözüm, sabah akşam yanından ayrılmam. Suçlu gibi açıklama yapma izin aldım diye. Kadın orda tek başına vicdansiz adam. Demiyor gelin Üzgün annesi ameliyat olucak, geliyor gidiyor yoruluyor vs bide senin ustune yürüyor. Kendileri de ana baba bide. Valla bi cinnet herşeyi çözer yanıma yaklaşamazdi bi daha

Degilim ama bastan beri boyle alistirdik hata bizde esimde beni savundu zaten beni zorla eve cikardi agladim sinirden ne agliyosun bosuna dedi hersey onlarin istegine gore degil dedi tabiki giidceksin annen ilgileniceksin dedi esimde
Oh cok sukur.. Cidden sevindim esinin arka cikmasina

7 defa ameliyat oldum diyo bi kere geldinmi diye bagiriyo bugun yattiysa yarin cikti hrp aradim hatta yaninda kalmayi bile teklif ettim kayinvalideye yok dedi kizi kaldi defalrca aradim telefonla durumunu sordum. Annemle kendisini bir tutuyor annem bir haftadir hastanede yatiyo ve ben yaninda degilim yapayalniz benim stresim zaten bana fazlasiyla yetiyo ama karsimdaki insanlar anlayissiz.

Slm hanimlar aranizda yeniyim. Direk konuya gireyim uzatmadan Annem rahatsiz beyninde kist var ameliyat olucak be oturdugumuz sehire cagirdik esimin de istegi uzerine keske cagirmasaydim hastaneye yatirdik buraya kadar iyi guzel.
Annemin benden baska kimsesi yok burada haliyle Ben gidip ilgileniyorum dun aksmda 7 gibi geldim kayinpeder esime biseyler soyluyo kimseye sormadan gidiyo ediyo kisaca sikayet ediyor beni.
Kaldiki haber de veriyorum gittim aciklama yapmaya bi basladi bagirmaya bana etmedigi hakaret kalmadi esim arada olmasa beni dovecek , ve suan kendisi ile konusmuyorum acikcasi moralim bozuk sizce be yaomaliyim nasil davraniyim '
Ay yani gerçekten ona ne? Eşinin bu durumda müdahele etmesi lazım.
Aranızda sorun yaratabilir dikkatli olun.

inanin oyle bende yaninda hep kalmak istiyorum ama esim ben olmayinca tek kaliyo kisacasi onlarla rahat edemez oglum bi yerde bizde perisan oluyoruz diyo suan ameliyatli degil zaten tahlilleri yapiliyor ameliyat oldgu zaman zaten 24 saat ayrilamam yanindan ben iki gece kaldim gunduz gidiyorum sabahtan aksama kadar duruyorum

Degilim ama bastan beri boyle alistirdik hata bizde esimde beni savundu zaten beni zorla eve cikardi agladim sinirden ne agliyosun bosuna dedi hersey onlarin istegine gore degil dedi tabiki giidceksin annen ilgileniceksin dedi esimde
Eşiniz yanınızda olduysa hiç umursamayın o hadsizi.. Anneniz o sizin tabi bakacaksınız.

zaten dedim gidiyosam annemin yanina gidiyorum neyini soracam yada izin isticem o benim karsulik vermemi beklemiyordu icimde kendi kendime kuracagima o dusunsun birazda .
Ever hata bende bastan yaptim yanlisi her here giderken soylersem simdi Boyle beklenti icine girerler.

Amnenize çok geçmiş olsun. Siz yinede şu sıralar çok doldurmayın kendinizi. İstediklerini onlara vermeyin. Anneniz bir iyilessin daha düzgün hamleler yaparsınız.

Anneme giderken size soracak değilim diceksin bu kadar bak bakayım bidaha artislenebiliyor mu mesafe soğukluk iyidir iyi

Allah şifa versin canım annene, düşmez kalkmaz bir Allah, kayın pederinin başına gelirse birgün oda anlar.Eşinin seni savunması çok güzel, birbirinize sahip çıkın.

Allah razi olsun cok tsk ederim hepinize tek tek konusmak cok iyu geldi dunden beri kuruo duruyorum.
Insallah annemde iyi olsunda baska bisey istemiyorum

Back
X