- 13 Mart 2016
- 3.897
- 8.660
- 78
- Konu Sahibi Dolunay2018
Anneniz ister hasta olsun ister turp gibi olsun kimseden izin almak zorunda da degilsiniz kimseye haber vermek zorunda da degilsiniz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oh cok sukur.. Cidden sevindim esinin arka cikmasinaDegilim ama bastan beri boyle alistirdik hata bizde esimde beni savundu zaten beni zorla eve cikardi agladim sinirden ne agliyosun bosuna dedi hersey onlarin istegine gore degil dedi tabiki giidceksin annen ilgileniceksin dedi esimde
Ay yani gerçekten ona ne? Eşinin bu durumda müdahele etmesi lazım.Slm hanimlar aranizda yeniyim. Direk konuya gireyim uzatmadan Annem rahatsiz beyninde kist var ameliyat olucak be oturdugumuz sehire cagirdik esimin de istegi uzerine keske cagirmasaydim hastaneye yatirdik buraya kadar iyi guzel.
Annemin benden baska kimsesi yok burada haliyle Ben gidip ilgileniyorum dun aksmda 7 gibi geldim kayinpeder esime biseyler soyluyo kimseye sormadan gidiyo ediyo kisaca sikayet ediyor beni.
Kaldiki haber de veriyorum gittim aciklama yapmaya bi basladi bagirmaya bana etmedigi hakaret kalmadi esim arada olmasa beni dovecek , ve suan kendisi ile konusmuyorum acikcasi moralim bozuk sizce be yaomaliyim nasil davraniyim '
Eşiniz yanınızda olduysa hiç umursamayın o hadsizi.. Anneniz o sizin tabi bakacaksınız.Degilim ama bastan beri boyle alistirdik hata bizde esimde beni savundu zaten beni zorla eve cikardi agladim sinirden ne agliyosun bosuna dedi hersey onlarin istegine gore degil dedi tabiki giidceksin annen ilgileniceksin dedi esimde