kayinpeder ile tatsiz tartismam:((

Evet ben Allaha havale ettim onu bu kadae vijdansizlik olmaz cunku insanin kalbi tas olmali boyle seyler yapiyorsa ben o insanin insanligindan suphe ediyorum. Anneme asla evliligimle ilgili bisey anlatmam zaten sinir stresten hasta oldu ben elimden gekdigince yaninda oluyorum bazen esimin onlarin cocugu olduguna bile sasiriyorum.

Yabancı yere gitmemişsin ki annene gitmişsin. Kayınpederine aynısı başına gelse eşin onun yanında olmayacak mı? Evlenmeden önce veya evlilikte ilişkileriniz nasıldı bilemeyiz ama K.pedere dikkat derim. Erkeğin bir şey demiyorsa babasına ne? Sende gözü vrmış gibime geldi. Kocanla bilerek aranıza nifak sokuyor. Dikkatli ol o adama, bu devirde öz babalar kızlarına neler yapıyor kardeşim.

Onlar hep öyle bizi çekemiyorlar ama sizin düşündüğünüz gibi bisey olmaz Allah korusun dusuncesi bile kötü yanı benim anlamadığım eşimin karışmadığı konulara onun karışmasi

Slm hanimlar aranizda yeniyim. Direk konuya gireyim uzatmadan Annem rahatsiz beyninde kist var ameliyat olucak be oturdugumuz sehire cagirdik esimin de istegi uzerine keske cagirmasaydim hastaneye yatirdik buraya kadar iyi guzel.
Annemin benden baska kimsesi yok burada haliyle Ben gidip ilgileniyorum dun aksmda 7 gibi geldim kayinpeder esime biseyler soyluyo kimseye sormadan gidiyo ediyo kisaca sikayet ediyor beni.
Kaldiki haber de veriyorum gittim aciklama yapmaya bi basladi bagirmaya bana etmedigi hakaret kalmadi esim arada olmasa beni dovecek , ve suan kendisi ile konusmuyorum acikcasi moralim bozuk sizce be yaomaliyim nasil davraniyim '

Birdaha yokmus gibi davran adam yerine bile koyma, gorende sanki kocan evden cikinca pesine elinden canta carsiya pazara gezmeye gidiyorsun sanar, vicdansiz insan ne olacak annen caniyla ugrasirken sen annenin derdindeyken kocanla arani bozmaya seni kotu lanse etmeye calisiyor. Su mubarek ayda Allah tanda korkmuyorlar cidden.
Allah akil fikir versin cidden.
Konusma bundan sonra yokmus gibi davran ve hatta inadina adam yerine koyma konusma bile.

Onlar hep öyle bizi çekemiyorlar ama sizin düşündüğünüz gibi bisey olmaz Allah korusun dusuncesi bile kötü yanı benim anlamadığım eşimin karışmadığı konulara onun karışmasi
Yani aklını karıştırmak istemem ama o kayınpeder kıskanıyor gibi seni,uzak dur o adamdan nacizane fikrim

Anlıyorum da beni neden kiskansinki eşi var bana bu tur şeyleri düşünmek bile çok itici geliyor Allah korusun ama bu adamın huyu 70 yaşında yengesi var bunun abisinin hanımı eşi vefat etmis kadın köyde yaşıyor ona bile o yaşta kızıp gelip burda yok onla konustu bununla sohbet etti hatta bi gün deidmki baba sen ne kadar kiskaniyosun böyle kiskaniirm tabi dedi halbuki o kadının da 3 tane oğlu var herşeye muhalefet olucak ya illa

Bu ilk degilki kaç defa yapti farklı konular buldu en basiti arkdasima geçen ramazan Kurana gitmistim oglum.dustu yuzundr çizikler oldu cocuk bu duse kalka buyur eve geldik gordu herkez ertesi gun arayip beni esime şikayet etti bu cocugun halı ne diye zaten aksâm gordu söyledim dustu diye hosunami gidiyor ben anlamıyorum

Kp olacak şahıs andropoza girdi galiba .Esip gürlediğine göre. Durduk yere olay çıkarmaya çalışıyor.
Hiç taviz vermeyiniz Hayatınıza 3. kişileri dahil etmeyin anneniz ile ilgilenin annenize şifalar diliyorum.

Ona neymiş efendim. .
Kocan olacak adam müdahale etmedi mi?
K.peder ile mi yaşıyorsunuz?
Esir misiniz efendim?
:KK12:

Slm hanimlar aranizda yeniyim. Direk konuya gireyim uzatmadan Annem rahatsiz beyninde kist var ameliyat olucak be oturdugumuz sehire cagirdik esimin de istegi uzerine keske cagirmasaydim hastaneye yatirdik buraya kadar iyi guzel.
Annemin benden baska kimsesi yok burada haliyle Ben gidip ilgileniyorum dun aksmda 7 gibi geldim kayinpeder esime biseyler soyluyo kimseye sormadan gidiyo ediyo kisaca sikayet ediyor beni.
Kaldiki haber de veriyorum gittim aciklama yapmaya bi basladi bagirmaya bana etmedigi hakaret kalmadi esim arada olmasa beni dovecek , ve suan kendisi ile konusmuyorum acikcasi moralim bozuk sizce be yaomaliyim nasil davraniyim '
Yüzüne bile bakmamalı. Bencil adam. Kendisi bu durumda olsa oğlu ilgilenmeyecek miydi? Terbiyesiz, anlayışsız, kötü ya basbayağı kötü biri!

Buyuk konusmak istemiyorum. Sadece cizecegim yolu soyluyorum. ALLAHIM buyuk konusmak icin demiyorum. Ne omur buyuk konusuyor gibi gorunup basima gelmesin.
Annem icin ailem icin dunyayi yakarım. Annem o halde olacak. Kv yada kp bagiracak bana dovmeye kalkacak. Benim kocam eger orda beni savunmazsa. Esimide kp uzerine ekler bin ton saydirir terk ederim.

Esim sahip cikiyorsa kp ile asla ama asla konusmam.
Benim annem ve sagligi soz konusu olacak. Benden baskasida olmayacak.

Kendisi o hale dussun bakalim. Oglundan ilgi beklemicekmi
Oglu sana soruotami gidip gelecek hastaneye.
Nekadar kansiz insanlar var. Damarlarinda insanlarin artik kan degil nefret kin dasiyor. Bazen gercektnede lanet omsun bazi insa lara demek gemiyor icimden.
Inan bana bana yapilmis kadar sinirliyim suan kp gorsem yuzune tukururum herhalde ama tukurugume yazik olur o derece yani. Pis kansiz.
Asla gorusmede konusmada. Bu ne saygisizlik ya.

Zaten eşim müdahale ettiği için daha çok hakaret ettiya altlı üstlü oturuyoruz.Ona Gore esiriz ama eşim kendisi diyor sorman gereken bisey yok diye herşeyi onların isteğine gore yapamayız diyor.

Degilim ama bastan beri boyle alistirdik hata bizde esimde beni savundu zaten beni zorla eve cikardi agladim sinirden ne agliyosun bosuna dedi hersey onlarin istegine gore degil dedi tabiki giidceksin annen ilgileniceksin dedi esimde
esin bence cok iyi insan ve eşinin ağzına saglik

Zaten eşim müdahale ettiği için daha çok hakaret ettiya altlı üstlü oturuyoruz.Ona Gore esiriz ama eşim kendisi diyor sorman gereken bisey yok diye herşeyi onların isteğine gore yapamayız diyor.
Ozaman hic tinlama. Uzmede kendini. Sen olabildigin kadar annenin yaninda ol.
Onemli olan esinin destegi.

Ben bu yuzden nefeet ediyorum altli ustlu falan.
Bende gidecegim yakinda maalesef. Cok korkuyorum huzurum bozulacak.

İçim o kadar soguduki zaten konuşmayı dusunmuyorum her seferinde aynısını yapıp hiç bisey yokmuş gibi devam etmesinden sıkíldım ben kendimi ezdirmiyorum.gidip yüzüne karşı söylediğim için yanlışlarını ben kötüyüm saygısız onların gözünde hiçte imrumda degil

Degilim ama bastan beri boyle alistirdik hata bizde esimde beni savundu zaten beni zorla eve cikardi agladim sinirden ne agliyosun bosuna dedi hersey onlarin istegine gore degil dedi tabiki giidceksin annen ilgileniceksin dedi esimde
Cooook sanslisin. Keske benim de tek derdim bu olsaydi da esimle bosanmazdik. Hic canini sikma. Kime ne?

Back
X