- 24 Aralık 2014
- 10.840
- 10.203
- 298
- 31
- Konu Sahibi Dolunay2018
-
Geri zekalı adamSlm hanimlar aranizda yeniyim. Direk konuya gireyim uzatmadan Annem rahatsiz beyninde kist var ameliyat olucak be oturdugumuz sehire cagirdik esimin de istegi uzerine keske cagirmasaydim hastaneye yatirdik buraya kadar iyi guzel.
Annemin benden baska kimsesi yok burada haliyle Ben gidip ilgileniyorum dun aksmda 7 gibi geldim kayinpeder esime biseyler soyluyo kimseye sormadan gidiyo ediyo kisaca sikayet ediyor beni.
Kaldiki haber de veriyorum gittim aciklama yapmaya bi basladi bagirmaya bana etmedigi hakaret kalmadi esim arada olmasa beni dovecek , ve suan kendisi ile konusmuyorum acikcasi moralim bozuk sizce be yaomaliyim nasil davraniyim '
Pardon ama eşiniz babasını susturamadı mi? Bu nasıl örf nasıl adet yemin ederim anlamıyorum aynı durumun farklı versiyonunu da ben yaşadım sanki gelinler parayla alınan bir mal istedikleri gibi kayinpeder kayinvalideler hatta kayın görümce herkesin üstünde söz hakkı var! Ne dinde ne ahlakta böyle bir şey yok ben bunları uygulayan insanları bunaltanlari Allah a havale ediyorum. GELİNLER KİMSENİN MALİ YA DA ÜSTÜNDE HÜKÜM SÜRÜP EGO TATMİNİ YAPACAĞI YARATIKLAR DEĞİLDIR!Slm hanimlar aranizda yeniyim. Direk konuya gireyim uzatmadan Annem rahatsiz beyninde kist var ameliyat olucak be oturdugumuz sehire cagirdik esimin de istegi uzerine keske cagirmasaydim hastaneye yatirdik buraya kadar iyi guzel.
Annemin benden baska kimsesi yok burada haliyle Ben gidip ilgileniyorum dun aksmda 7 gibi geldim kayinpeder esime biseyler soyluyo kimseye sormadan gidiyo ediyo kisaca sikayet ediyor beni.
Kaldiki haber de veriyorum gittim aciklama yapmaya bi basladi bagirmaya bana etmedigi hakaret kalmadi esim arada olmasa beni dovecek , ve suan kendisi ile konusmuyorum acikcasi moralim bozuk sizce be yaomaliyim nasil davraniyim '
Dediğim gibi eşim beni savundu izin alması gereken bir durum mu var dedi babasına babası daha çok.hiddetlendi bende dedim annemin yanına giderken sanami sorucamda gidiyosam hastaneye anneme gidiyorum dedim.
Ya aslinda eşim karıştırması o kendisi herşeye karışmakta kendisinde hak gordugu için eşime kapidayken direk sordu o zaten cevabını verdi eve çıktığında eşim hayırdır dedim benden mi bahsediyorum yok falan dedi. Bende aşağı inip söyliyim dedim orda hatabende insan yerine koydum adam bi başladı bağırmaya hakarete bende susmadim terbiyesizliktir yapmadım ama gerekeni soyledimEşinde hata onu niye karıştırıyor bu duruma
Esimde zaten gerekeni söyledi kendisine benim.haberim var sana niye soracak dedi.Aynı benim kp.
Allah yardımcın olsun.
Valla böyle kp en beter kaynanadan beter olur iyi bilirim.
Karışmadığı yer yok, her şeyi hak görür kendine.
Eşinin bir şeyler yapması lazım.
Benden izin alıyor eşim bu bana yeter, kimseyi ilgilendirmez başka demeli.
Esimde zaten gerekeni söyledi kendisine benim.haberim var sana niye soracak dedi.
Tsk ederim sanırım oluyor zaten bu hafta boyunca hep yanında kaldım hafta sonu diye eve geldim bugünde ziyarete gidicez asla misafir yada başka bisey için annemi yalnız bırakmak.Tabikide annene gidiceksin kim ne derse desin. Ayrica misafir vardi asagi indim yardim ettim demissin. Simdilik tahliller var evet pek lazim degilsin. Ama amac sadece destek. Ben istedgim an annemin bana ihtiyacu oldugunu dusundugum an yatardim o gun orda. Simdi neysede ameliyattan snra misafir var aman yardima gitmeliyim felan deme sakin. Annen ya, gerisi varmi. " gelinin annesi beyninden ameliyat oldu simdi orda ona bakiyor" deseler misafirlerden kim ne diyebilir??
Ayrica alinti yapmak istiyosan " cevapla'ya bas her yorumun altinda alt kosede yazan. Bi kac tane kisiye ayni anda cevap vermk istyosan " coklu alinti " ya bas, sonrada sayfanin alt tarafta yazi kutucugunda "alintilari ekle" yap.
Eşim benim.tarafimda ona göre biz koleyiz esimde onun bu huyuna çok kızıyor yeri geliyor konuşmuyor ama adam bi kaç gün sonra ya yaptığıni hatırlamıyor yada dediysem ne olmuş kafasindaÜzerine yürümek ne demek bir hastaneye gittim diye bende annen için ışte ben bunu anlamıyorum ya kölemisin gelinmisin sen o evde bence de çok sinir bozucu eşiniz kimin tarafında
7 değil 77 kere ameliyat olsa da siz gelin olarak gitmek zorunda değilsiniz oğlu gidecek. Oğlu ile kendi arasında. Sizin anneniz ameliyat olunca da siz gideceksiniz anneniz damada mı bağırsın gelmedi diye.7 defa ameliyat oldum diyo bi kere geldinmi diye bagiriyo bugun yattiysa yarin cikti hrp aradim hatta yaninda kalmayi bile teklif ettim kayinvalideye yok dedi kizi kaldi defalrca aradim telefonla durumunu sordum. Annemle kendisini bir tutuyor annem bir haftadir hastanede yatiyo ve ben yaninda degilim yapayalniz benim stresim zaten bana fazlasiyla yetiyo ama karsimdaki insanlar anlayissiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?