- 20 Eylül 2010
- 1.278
- 8
- 116
- Konu Sahibi for_eternity
-
bence normal bi aile
buna tepki gostermemeli sonucta sen o eve gelin gittin o kisilerin soyisimlerini tasiyosun bunu unutma canimm
onlarin oncelikli hakki var
kayinpederin hakli
benim ailemm oglun olursa kayinbabanin adini koy diyorlar cunki biliyorlarki geleneklerimiz boyle surulmus gelmis
esin ic guveyiyse bilememm yaniii
ikinci bi oglun olursa da babanin adini yahut kizin olursa kendi annenin adini koyarsinn
bunu tatli bir dille ailene soylemelisin
bende aklini celmelerine bi anlam veremedim
sonucta kizinizz kimin soy ismini tasiyorr yada gelecek olan bebek kimin soy ismini aliyor o unutulmamali
ne alaka öncelik onların.kimse kimseden üstün değil soyadını verdikleri için adınıda mı vermek zorundalar.onlar babada kız babaları baba değil mi.kusura bakmayın çok saçma bir düşünce bnce.
ORKDM her türlü fikre saygım var ama eşim ve ailesi de bu şekilde düşündüğü için bu durumdayım maalesef
bence normal bi aile
buna tepki gostermemeli sonucta sen o eve gelin gittin o kisilerin soyisimlerini tasiyosun bunu unutma canimm
kayinpederin hakli
benim ailemm oglun olursa kayinbabanin adini koy diyorlar cunki biliyorlarki geleneklerimiz boyle surulmus gelmis
ikinci bi oglun olursa da babanin adini yahut kizin olursa kendi annenin adini koyarsinn
sonucta kizinizz kimin soy ismini tasiyorr yada gelecek olan bebek kimin soy ismini aliyor o unutulmamali
bence normal bi aile
kayinpederin hakli
böyle baskilardan nefret ediyorum sen en iyisi rüyamda gördüm su ismi koymustum de istedigin ismi koy gerisinide bosver gitsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?