- 23 Haziran 2009
- 5.808
- 78
- 358
- Konu Sahibi for_eternity
-
canim ben beddua etmedimmm kusura bakmaaburası fikir paylaşım yeri,siz nasıl fikrinizi yazdıysanız herkes aynı şekilde fikrini yazmış,beddua etmeyiniz,zamane insanlarına kin kusmayınız,evet insanda biraz saygı hürmet olur ama herkese karşı.
canim ben beddua etmedimmm kusura bakmaa
kirdiysamm ozur dilerim
hakkini helal ett
Canım ben haksızlığa tahammül edemem şimdi seni savunuyorum sen kimseye beddua etmedinki özür dilemene gerek yok.gerçi benim mesajlarıma cevap vermemişsin ben önce ilk mesajına kıl oldum ama sonra seni anladım.sanırım yaşın ufak ben senden bayağı büyük olmalıyım 34 yaşındayım beni bir ablan gibi gör ve bebişine istediğin ismi koy...ayyy bu isim olayı beni amma da gerdi yavvvv önemli olan bebeişlerimizin sağlıklı doğması yaaa
iccim rahatladi cok tesekkur ederim evt henuz 22 yimm :))) insallah saglikla gelsin bebislerimizzzzzaralik annesisin sanirim bekleriz senide
Sağol tatlım evet ben de hamileyim yeni öğrendim ama daha doktora gidip keseyi görmedim gelecek çarşamba gidicem.bu arada nereye beklersiniz beni anlamadım topik mi var?
Canım ben haksızlığa tahammül edemem şimdi seni savunuyorum sen kimseye beddua etmedinki özür dilemene gerek yok.gerçi benim mesajlarıma cevap vermemişsin ben önce ilk mesajına kıl oldum ama sonra seni anladım.sanırım yaşın ufak ben senden bayağı büyük olmalıyım 34 yaşındayım beni bir ablan gibi gör ve bebişine istediğin ismi koy...ayyy bu isim olayı beni amma da gerdi yavvvv önemli olan bebeişlerimizin sağlıklı doğması yaaa
canim ben beddua etmedimmm kusura bakmaa
kirdiysamm ozur dilerim
hakkini helal ett
ben hiç edemem ,bu cümle arkadaşın mesajındaki cümle "bu benim fikrimmm ayyy allah siz gibii gelinlerii vermesin dusman basinaaaaa amaaaaaannnnnnnn"
bedduanın anlamı birisi için kötü bir şey dilemektir,onun için beddua etme dedim.
Şekerim iyiki söyledin bedduanın kelime anlamını beni bilgilendirdin.şimdi yukarıdaki cümleyi bir daha oku ne yazmışsın ''Allah sizin gibi gelinleri vermesin düşman başına'' bu beddua değil güzel bir temenni olsa olsa.nasıl anladığına bağlı,nereden baktığına bağlı...hamileyken bu kadar negatif ve saldırgan olmayın yazık ediyorsunuz kendinize...
tamam kizlar yaa benim yuzumden tartismayin lutfenn hata ettim farkina vardim ozur diledim
ama bddua deildi o beddua insallahh soyle olasin boyle olasin dusman bsinada sozun gelisii hani oyle derler ya o anlamdda dedimm
aamann yavvv nerden yazdim bu topikee
Şekerim iyiki söyledin bedduanın kelime anlamını beni bilgilendirdin.şimdi yukarıdaki cümleyi bir daha oku ne yazmışsın ''Allah sizin gibi gelinleri vermesin düşman başına'' bu beddua değil güzel bir temenni olsa olsa.nasıl anladığına bağlı,nereden baktığına bağlı...hamileyken bu kadar negatif ve saldırgan olmayın yazık ediyorsunuz kendinize...
rica ederim,siz bence biraz daha okuyun paragrafı baştan sona,arkadaş Allah sizin gibi gelinleri vermesin,sizin gibi gelinler düşman başına demek istiyor,evet insanın nasıl anladığına bağlı,ben kesinlikle tartışmıyorum kimse için,gülümseyerek okuyorum mesajları,nagatif ve saldırgan davranan sizsiniz ki benim yazım üzerinden arkadaşa moral verip sataşmaya çalışıyorsunuz,ama ben zaten arkadaşa mesaj gönderip iyi dileklerimi sunmuştum,lütfen sadece kendi fikirlerinizle ilgili mesaj yazınız,kimsenin kimseye avukatlık yapmasına gerek yok.
ayrıca sunuda sölemek ısterım kı "sen o eve gelın gıtmıssın kayınpederının adını koycan tabıı kı "
tipindeki yaklaşımlara katılmıyorum şiddetlede karsıyım ne demek canım onların ogullarına gelın
benım anamın babamın kızına damat hıcbı taraf hıcbıtaraftan ustun değil kimse kimseye tabii olmak zorudna değil ki
elbette büyüktür saygı sevgı muhafaza edılmelı ama evıne gelın gıttım diyede ağızlarından ne cıkarsa kanun kabul edecek değilim
bu da herkes için geçerlidir...aynısı eşim içinde gecerlidir...
canım bana da söylediler hem ben iki taraftan baskı yedim babam da kayın babam da isimlerini istedi ama ben ikisinin de ismini koymadım ömür boyu sevmediğim bir isimle oğlumu çağırmak istemem
bence normal bi aile
buna tepki gostermemeli sonucta sen o eve gelin gittin o kisilerin soyisimlerini tasiyosun bunu unutma canimm
onlarin oncelikli hakki var
kayinpederin hakli
benim ailemm oglun olursa kayinbabanin adini koy diyorlar cunki biliyorlarki geleneklerimiz boyle surulmus gelmis
esin ic guveyiyse bilememm yaniii
ikinci bi oglun olursa da babanin adini yahut kizin olursa kendi annenin adini koyarsinn
bunu tatli bir dille ailene soylemelisin
bende aklini celmelerine bi anlam veremedim
sonucta kizinizz kimin soy ismini tasiyorr yada gelecek olan bebek kimin soy ismini aliyor o unutulmamali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?