Doğuma Hazırlık Kayinpeder ismii

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

sindirella_34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2018
96
43
3
Günaydın kızlar yine ben.. Geçen gün yazmıştım hamileyim 10+5 cinsiyetini öğrendik erkekmiş. İkimizinde ikinci evliliği ilklerden birer oglumuz var. Bu evliliğimde 2 düsüğüm oldu. Kendi oğlunun adını kendi dedesinin adını koymuş hüseyin ege.. Eşim tek cocuk, biz hep oğlumuz olursa Yiğit Alp koyucaz diyorduk eşim de begeniyordu bu ismi dün kayinvalidem aradı ne koycaksiniz diye eşimde Yiğit Alp koyucaz dedi oğlum Ahmet koysaydin dedi kayinpederim in adı Ahmet.. biz o kadar mutluydukki o arayana kadar...onun cocuguna oz oglum gibi bakoyorum anne diyor bana her seyine kosuyorum aradı ve 2 dakkada oğlunu doldurdu telefonu kapattı ve esimin dediği ilk şey Ahmet yiğit yada Ahmet kağan olsun Ahmet ismi güzel eski degil falan bir sürü kavga ettik. Napıcam şimdi ben kayinvalidemden nefret ediyorum her zaman böyle yapıp huzurumuzu bozar

Senin babanın da adı olsun o Zaman Ahmet’in yanına.

Benim kv de daha cinsiyet yokken kendi kp adını demişti.Kız olduğunu öğrendik bu kez 2.nin adı olsun dedi daha 1.doğmamışken.Sen koysaydın dedim yaşıyordu dediİnsanlar yaşarken koyuyor bişey olmuyor dedim.

Zor işler ne bileyim

Bütün zorluğunu anne çeksin istedigi isim olmasin eşimle de küstük siz koydunuz mu peki

Bütün zorluğunu anne çeksin istedigi isim olmasin eşimle de küstük siz koydunuz mu peki

Bizimki kız.Cinsiyetten önce de konuşuldu eşim ses çıkarmadı hiç.Babam çift isimli eğer dedenin adını istersen ben de babamın 2 ismini de koyarım dedim 3 adı olur.Kapandı öyle

kayinvalidenin sucu yok ki, Ahmet koyaydiniz demis, sadece bir öneri..onemli olan sizin karariniz ve ne isim koyacaginiz...biz su isme karar verdik, bunu koyacağız derseniz konu kapanır

Hamileyken, doğumda, sonrasında her yük sende oluyor o nolcakmış peki... kendi bilfiğinizden şaşmayın, içinizde uhde kalmasından iyidir. Aklınızda hiç isim olmasa bile tamam deseniz o tamamların arkası kesilmiyorken şimdi vazgeçerseniz siz üzüleceksiniz. Evet Ahmet ismi güzel ama siz koymak istemiyorsunuz konu bitmiştir. Ne insanlar var hala yarabbim ya.

Ilk eşinden bosatmis hala daha huzur kaçırma peşinde bu gelinime bari iyi davranayım karısmayayım huzurlarını kaçırmayayım yok

Evet dediğiniz gibi Ahmet ismi güzel ama Ben hep Yiğit Alp istedim heeeppp vede biliyorsunuz ki küçük Ahmet gel aaa Ahmet dedesi gibi sürekli bu tarz konuşmalar 2 isim koysam biliyorum ki sadece Ahmet dicekler

Ilk eşinden bosatmis hala daha huzur kaçırma peşinde bu gelinime bari iyi davranayım karısmayayım huzurlarını kaçırmayayım yok
Kv ile anlasamiyormus ilki o yüzden bosanmislar ve ben bunu yeni öğrendim yeni anladım kadın haklıymış 1 oğlu var diye hep benim dediğim olsun istiyor sürekli dolduruyor oglunu

Kv ile anlasamiyormus ilki o yüzden bosanmislar ve ben bunu yeni öğrendim yeni anladım kadın haklıymış 1 oğlu var diye hep benim dediğim olsun istiyor sürekli dolduruyor oglunu
Bu nasıl annelik ya çocuğunun yuvasını yik hiç vicdan yapmadan ikinciye de aynı şeyi yap.Gercekten çok acı Allah yardımcınız olsun ben de oğluma iki isim koydum biri kp vay efendim neden onun adını söylemiyorum diye bana laf söylediler ki çocuğum kuvezdeydi o zaman ne olacağı belli değildi ben de kuvezdeyken diğer ismiyle sevmişim diye bana laf söylediler o zaman dinledim saf gibi şimdi sadece kendi koyduğum adı söylüyorum bastıra bastıra bu erkek egemen toplum bitecek ama biz göremeyeceğiz ins cocuklarimiza

Kv.bize niye kızıyorsunuz , fikir vermiş sadece. Eşiniz bu konuda tutarlı olmalı .

Neden ilk oğlunun adını Ahmet bırakmamış.

Benim de başıma aynısı gelecek biliyorum koyduğum ismi söylesem laf edicek ler saygi koyulan isimle olmuyor anlamıyorlar

Kv.bize niye kızıyorsunuz , fikir vermiş sadece. Eşiniz bu konuda tutarlı olmalı .

Neden ilk oğlunun adını Ahmet bırakmamış.
Fikir değil onu koyun demek istiyor ilk oglu da hüseyin ege eşimin babasının babasi nin adı. neymiş dedemin emeği çok o yüzden koydum diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…