Doğuma Hazırlık Kayinpeder ismii

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
alpyiğit a. soyadınız

olarak koy o ahmet adı hiç söylenmesin
direk alp yiğit söylensin , o kocanından burnunda getir bu olayın tek suçlusu kv değil

Evet dediğiniz gibi Ahmet ismi güzel ama Ben hep Yiğit Alp istedim heeeppp vede biliyorsunuz ki küçük Ahmet gel aaa Ahmet dedesi gibi sürekli bu tarz konuşmalar 2 isim koysam biliyorum ki sadece Ahmet dicekler
Aman iki isimden biri Ahmet olsuna hiç girmeyin. Dediğiniz gibi sadece o söylenir kulağınızı sağır edin, eşinizi de tatlı dilinizle ikna edin bence. Yiğit Alp çok güzel Allah adıyla yaşamayı nasip etsin

Şu anne babalardaki isim takıntısını hiç anlamam .
Lütfen sizlerde ilerde karışmayın . Çoluğun çocugun ismine.

Ve sanada önerım asla izin verme.
9 ay taşıcaksın . Birton eziyetını çekceksın . Bir isim koymaya bile hakkın yok .

Birde 2 düsüğüm oldu neler çektim hastaneler de yattım vücudum mosmor kesildi parca kalmış diye hepsinı gördü kv

ayyyy nedir bu isim muhabbeti ya. inanın benimde başıma geldi henüz cinsiyeti belli değilken üstelik Ahmet ismiyle geldiler.. yok rüyasında görmüşmüş erkekmiş vs... neymiş babannesinin erkek kardeşinin adıymış. koymayacağım dedim sen ne koyarsan koy ben Ahmet derim dedim bir kere, öylede seslenirim demişti. sinir olmuştum eşimde yaşlı kadın boşver demişti... nerden biliyorsunuz erkek olacağını diye de çok kızmıştım.bebeğimin cinsiyeti kız tabi. kimse kusura bakmasın anne o kadar sıkıntıyı çekicek birde içine sinmeyen bir ismi çocuğuna koyamaz... siz sıkmayın kendinizi eşinizle konuşun sakin bir dil ile biz onun adını koyduk seninle ve değiştirmek istemiyorum. ikimizin içinede böyle sinmişti diyin. çok zorda kalırsanızda kayınvalidenize diyin ki ahmet adında bir arkadaşım vardı kendinisini hiç sevmezdim diyin.. :)

Bide kayinvalidem işine gelince ben cahilim anlamam bişey den demez mi oğluna oda annem sana hiç karışmıyor demez mi işte o zaman nasıl ofkeleniyorum insanın yapacağı varsa da yapmıyor

Bide kayinvalidem işine gelince ben cahilim anlamam bişey den demez mi oğluna oda annem sana hiç karışmıyor demez mi işte o zaman nasıl ofkeleniyorum insanın yapacağı varsa da yapmıyor
Doğum belgesi olmadan çıkmaz. Bu arafd bu cümlelerin aynıları çok tanıdık geldi eşimin erkek kardeşi de yok ki eltim misin yoksa desem

Öncelikle böyle basit bir şey için kendinizi üzmeyin. şu an siz ve bebeginiz her şeyden önemlisiniz bunu unutmayın.bir arkadaşım yorumuna katılıyorum size sadece koysaydınız demiş hata kayinvalideniz de değil eşinizde de değil .o da arada kalmak istememiş kendince ikiniz de mutlu olun diye bir öneride bulunmuş .ben de evliyim. malesef ben de yaşıyorum böyle şeyler. bor karar alıyoruz kayinvalidemde fikir bildirince ortalık hep karışıyor.benim size bir onerim var nüfusa istediğiniz ismi yazdırin.o isimle seslenin.biz bu ismi çok seviyoruz buna karar verdik deyin .ahmet ismi de göbek adı olsun .kulağına okutun.nacizane fikrim .tabi isterseniz hiç koymayın. sadece belki aklınıza yatar diye aklıma gelen fikri söyledim.bebeginizi sağlıkla kucağınıza almanızı dilerim .

Ben eşime kendim sormuştum eğer içinde varsa ben babamın adını koymaki stiyorm diyorsan koyalım diye esimde hayır ben öyle şeyleri sevmem demisti ve koymamıstı.
Hamileyken kv ne koyacaksınız dediğinde söylüyordum. kp nin adı da güzel neden koymadınz dedi oğlun istemiyor dediğimde susup oturmuştu hee eğer eşim koymak istiyorsa da koyardm iki ismi olurdu ben öte adıyla seslenirdim

Haklısınız kendimi çok strese sokuyorum. V

Hakliainiz kendimi cok strese sokuyorum. Kv ile de konusucam biz bunu begendik diye. Kulağına okutalım dicem bide çok teşekkür ederim sagolun

Bende oğlun istemiyor diyim bakalım ne dicek olay çıkarir valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…