- 6 Şubat 2018
- 11.220
- 14.582
- 298
- Konu Sahibi sindirella_34
-
Katılıyorum ssizebende bundan korkuyorum eşim hep metehan diyodu bakalım ne olacak babasının adını isteyecek miEvet dediğiniz gibi Ahmet ismi güzel ama Ben hep Yiğit Alp istedim heeeppp vede biliyorsunuz ki küçük Ahmet gel aaa Ahmet dedesi gibi sürekli bu tarz konuşmalar 2 isim koysam biliyorum ki sadece Ahmet dicekler
Bizimki de sonra döndü ama şuan için hallettim gibi gerçi kayinvalidem gelicek 1 aya yine doldurmazsa oglunuKatılıyorum ssizebende bundan korkuyorum eşim hep metehan diyodu bakalım ne olacak babasının adını isteyecek mi
Kesinlikle öyle olmuyor bende anne koyar derdim hep şimdi eşim de yiğit alp diyip duruyor bakalım annesi gelicek 15 güne caydirirsa küçük kiyamet koparıcamSanırım bizim toplumumuzda hep aynı konular var çevremdeki herkes hamile kaldığına sevinemeden isim stresi çıkıyor hamile kalmadan önce anlam veremiyodum istediği ismi verir karar annenin diyodum ama öyle olmuyomuş bizde rşimle yiğit ismini çook beğeniyoduk ama kesinleşmemişti aklımızda cinsiyeti erkek olunca ben nezaketen eşime sordum istersen babanın ismini de koyabiliriz dedim babasının ismi hüsem eşim kesinlikle babamın ismini koymam dedi fakat kv yanıma gelip kendi babasının ismini koyacağını söyledi ve ben ne kadar kırmamaya çalışıyosam oda o kadar diretiyo ki sanki kendisi doğuracak kv babasının ismi de kazım yani seviyorum da adamı bişey diyemedim ama koymak da istemiyorum bakalım eşim ne diyecek benim kv de akıllı şimdi bişey demiyecem ama bebek doğumuna yaklaşınca konuşacam oğlumla dedesinin adını verecek diyo nasıl emrivaki yapıyo halbuki kibar ve nazik bi şekilde olsa benimde gönlüm olur ama yoook kazık gibi kadın bende eşim isterse koyarım dedim ya bakalım eşime bi kere açtım konuyu dedemin adını da vermem dedi ya bakalım ne olacak isim bile araştıramıyorum inşallah ileride bizde aynı zihniyette insanlar olmayız
Sen yinede kendini strese sokma fazla eğer illa babamın ismi olacak derse de girme strese bebeğin için de zararlı olur canım dikkat et kendine eşini de en iyi sen tanırsın onbeş güne kadar nasıl kandırırsan kandır artık tatlı dille anlat belki işe yararKesinlikle öyle olmuyor bende anne koyar derdim hep şimdi eşim de yiğit alp diyip duruyor bakalım annesi gelicek 15 güne caydirirsa küçük kiyamet koparıcam
Kesinlikle haklısın canım çok seviyolarsa herkes kendi çocuğunu koysun kendi adınıbitsin artik bu dede ismi koymak yasaklansin nüfus müdürlüğünde dede isimleri yazılmasın ya iyi ki öyle bir derdim olmadı ama cevrede o kadar çok ki
Valla doğru ağzına sağlık yasaklansın gerçekten nedir bu gelinlerin çektiği cocugumuza sevinemiyoruz bilebitsin artik bu dede ismi koymak yasaklansin nüfus müdürlüğünde dede isimleri yazılmasın ya iyi ki öyle bir derdim olmadı ama cevrede o kadar çok ki
İnşallah canım uğraşıyorum ama var ya çok ahh alıyorlarSen yinede kendini strese sokma fazla eğer illa babamın ismi olacak derse de girme strese bebeğin için de zararlı olur canım dikkat et kendine eşini de en iyi sen tanırsın onbeş güne kadar nasıl kandırırsan kandır artık tatlı dille anlat belki işe yarar
Kv.bize niye kızıyorsunuz , fikir vermiş sadece. Eşiniz bu konuda tutarlı olmalı .
Neden ilk oğlunun adını Ahmet bırakmamış.
Bence fikir "Ahmet koyun ya da koysaydınız " diye verilmez. Fikir ahmet de güzel isim koyabilirsiniz isterseniz diye verilir diğeri emrivakidir bence. Ben Daha hamile bile değilken kv. Başladı bu davalara dedim ki: ne ben kendi anne babamın adını koyacağım ne de eşim. Biz böyle karar verdik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?