- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi sindirella_34
-
Çıkarsın daha rahat edersin çocuğunu kendin misss gbi buyutursunBende oğlun istemiyor diyim bakalım ne dicek olay çıkarir valla
Hiç anlamam neden herşeye karışırlar sanki biz hiç birşey bilmiyoruz gibi daha 11 haftalik hamileyim şimdiden sutyen takma doğuma kadar sütun gelsinÇıkarsın daha rahat edersin çocuğunu kendin misss gbi buyutursun
Hiç anlamam neden herşeye karışırlar sanki biz hiç birşey bilmiyoruz gibi daha 11 haftalik hamileyim şimdiden sutyen takma doğuma kadar sütun gelsin
Niye üzülüyorsun ki ? Doğumdan sonra git istediğin ismi yazdır kimliğe .eşinle mutabık olduğunuz bir isim vardi neticede ,iki gün tartışır 3. gün unutur gider .Evet isim gUzel ama diretmesine sinir oluyorum ve evlenmeden önce bile Yiğit Alp ismini çok sevdiğimi ve koymak istediğimi biliyorlardı insanı üzmekten başka bir şey degil
Bizimki de aynısını dedi yiğit alp dedik Ahmet koyun oğlum diye iyice soğudum valla bu kadından çok ikiyüzlü çookBu kv kişilerinin hepsi aynı fırından mı çıkıyor anlamıyorum.. bizimki Kiz.. kimseye hiç isim sormadik hep kendi aramizda fikir ürettik beğendik beğenmedik.. en sonunda eşim "Güneş" koyalim mi dedi.. buna karar verdik..
Paylaşmış annesiyle.. Meğer kv bunu bekliyormuş.. Balım da güzel isim bunu da düşünün demiş
Sonra ziyaret için gittiğimiz zaman yine ortaya atti Balım da güzeldi aslında diye, farkli olsunmus hiç Balım ismini duymamış falan..
Ben konu kapandı sanıyordum meğer hergün mesaj atıyormuş eşime Balım'ı da dusunun, karar veremediyseniz Balım'da güzel isim falan diye..
En sonunda ben istemiyorum eski iliskimde balım diye seslenirdi bana dedim
Hiç sorulmadiysa demekki kendileri koymak istiyor ismi diye düşünmeyi geçtim verilen karara saygı duymayıp değiştirmeye çalışmaları deli ediyor beni..
İnsanı çocuk yaptığına pişman ediyolar daha ortada yokken koyarsın bakalım Rabbim vericek mi evlat hiç diyen yok benm kaynanam yok koyma dedi hep çocuk olduğu anda koyun demeye başladıOnlar ne derse desinler siz koymak zorunda değilsiniz.. Banada oğlun olursa koyarsın diyorlar ama şimdiden diyorum düşünmüyorum diye. Elalem istiyor diye ömür boyu pişmanlık yaşayamam.
Ortalık karistimaktan baska bişey değil zorla koydurunca hepten nefret edicem illa huzursuzluk istiyolarNe meraklılar kendi isimlerini koymaya ya. Ben konulan isme niye onu koydun demelerine de karşıyım. Koymuş işte sana da sormamış kendi beğenmiş koymuş
Bende artik düşünmüyorum 2. Çocuk Rabbim olmayanlara versin kazayla kalmak dan çok korkuyorum stresten hergün ağlıyorumBenim eşimin tarafında çok önemlidir bu konu .. ! Kaç tane oğlu olursa olsun erkek çocuğu olursa ilkine illa ki babalarının adını koyarlar . Aman bu isim konusu içimde çok yara.. sırf onların dediği olmasın 3.kez kayinbabamin adı konulmasn diye 2.çocuk yapmadım senelerce ama kurban olduğum Allah nasip etti de ikinci bebeğimde kız.
Lohusaligimi da mahvederler Rabbim yardım etsinNiye üzülüyorsun ki ? Doğumdan sonra git istediğin ismi yazdır kimliğe .eşinle mutabık olduğunuz bir isim vardi neticede ,iki gün tartışır 3. gün unutur gider .
Bu insanları çok büyütme gözünde ..Lohusaligimi da mahvederler Rabbim yardım etsin
Kendileri dert yanarlar biz bişey yapamadik diye ama yine de karışırlar... Çok teşekkür ederim, hoşçakalin..Mesajları takip ediyorum. sanırım hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz malesef bunu yaşamayan yok. benimkiler de öyle . ben bunun nedenini zamanında kendilerinin insan yerine koyulup söz hakkı verilmemesine bağlıyorum .kendi çocuklarında yapamadıklarını torunların da yapmaya çalışıyorlar .benim kayinvalidem ağzı ile söyledi. daha çocuğum yok. zamanında herkes karıştı b istediğim gibi büyütemedim. torunlarımı istediğim gibi rahatca büyütürüm diyor..malesef çoğu cahil. empati yetenekleri yok. kendi yaşandığının aynısını benim yaşayacağımı o an düşünmüyor .bencillik mi desem ne desem artık bilmiyorum .bence tatlı bir dille söylenmeli ama kesinlikle çıkış yapmayın. bir arkadaşım 8 aylık bebeği ile ki iyi bir işi olan birisi ailesinin evine döndü .sırf kayınpeder ve kayınvalide yüzünden .yanlış anlamayın boşanırsınız demiyorum. ne kadar tehlikeli olduklarını gördüğumle paylaşıyorum.arkadasimin bana tek söylediği şey sakın ailesi hakkında eşine kötü bir şey söyleme.eşi başta yanında gibi görünmüş ona hak vermiş ama zoruna gitmiş hepsini içine atmış .aynı şeyi ben de yaptım. boşanmanın eşiğinden döndüm .bazı arkadaşların mesajlarını okudum .o yüzden yazıyorum .çıkış yap laf söyle söyle de böyle de. kendinizi ve eşinizi bu yüzden üzmeyin .ben de dahil kimseye kulak asmayın.soylemesi kolay. yaşayacak olan sizsiniz .yuvanızın huzurunu ve kendi huzurunuzu böyle şeyler için bozmayın.her şeyin çözümü vardır. Allah başka dertler vermesin. Nefret etmeyin ,kalbinizi karartmayın.kendi mutluluğunuz için .rol yapın. inanın daha mutlu oluyorsunuz.esinizle sakın bir şekilde konusun.kesinlikle kayinvalideniz suçlayıcı konuşmayın.ben diye konuşun hep.iseklerinizi ve duygularinizi anlatın.saglicakla kalın.
Kesinlikle sabah da aynı şeyin kavgasını yaptık annesinin ağzına bakıyorkayınvalidene kızma. anasının ağzına bakan tek lafıyla onun oyuncağı olan sana verdiği sözü unutan eşine kız. eşinin net bir duruşu olsa annesi böyle yapabilirmi.
Doktorum teyzemin kızı o yüzden erken soyledi normalde 12 haftayı bekliyorlarmis10+5te dr.lar cinsiyet söylüyormu şaşırdım. Bu konular eşte bitiyo güzelce ismin karar verildiği anlatılabilir anneye ama.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?