Kayınpeder,kayınvalide,görümce,elti.bunlardan çekenler...

eşim gerçekleri görüyo artık beni anlıyor demişsin canım
madem öyle sende boşver şunu bunu
umursama kimseleri evindeki huzuruna bak canım

eşim gerçekleri görüyo artık beni anlıyor demişsin canım
madem öyle sende boşver şunu bunu
umursama kimseleri evindeki huzuruna bak canım

ah canim umursamiyorum ama ne bilima. 1 haftamiz guzel gecse illaki o 1 hafta sonunda kiyametler kopuyo. zaten yazin kayinvalidemgil gelecekler buraya. onun sikintisi aldi beni simdiden. o oyle bir kadin ki inanki anlatilmaz. evime gelmez gitmez ama onun acisi cikarmayi iyi bilir.senağlama

onu anliyabiliyorum annesi sonucta ama bende karisiyim. ben mesela "annen yine bana laf soktu, ablan beni sinir etti........." felan dedigimde haklisin dyo beni destekliyo ama gidipte niye boyle yaptiniz demiyo.

erkeklerin genel yapısı bu canım..

sanırım arayı bozmamak için bu yola başvuruyorlar..

keşke tavrını koyabilse annesine karşı..

ama sonunda kimin ne olduğu anlaşılıyor inşAllah..

üzme kendini..

ayh cnm yhaa hepimiz çekiyoruz sadece sen diil böyle düşün
Ben hep yha nerdne buldu beni derdim benim kadar çeken yoktur ama neler var neler sabret

sen eşinle anlaşıyorsan hiç takma kafana
ama yinede allah sabır versin

evet katılıorum filix e ama içinede atma asla cvp ver

kizlar hepinize tessekur ediyorum yorumlariniz icin.
tabi cevabimi veriyorum lafin altinda kalmam. ama bunlar simdi oluyo ilk yilda hic bir laflarina cevap vermezdim. anneme babama hakaretler edildi bana iftiralar atildi. ben hic agzimi acmadim ama artik oyle deil. ben cevap veriyorum ama o gene yapacagini yapiyo. ALLAH SABIR VERSIN!:Saruboceq:

kizlar simdi benim cocugum olmuyo ya. esimi ariyo dyo ki "o ne yapti doktora gitti mi ne varmis ne dediler ben bilyom onda ne var ici pislik dolu onun" sanki bir esya bozulmus beni tamire gondermisler gibi konusyo cok zoruma gidyo ama.......... esimde dyo ki her seferinde bana niye soruyosun kendisine sor dyo ama yoooooooook bu illa beni sinir edecek ya ofofofofofoofoofof

Ama bak burda esindede suc var, ne diye sana bunlari yetistiriyorki?lmaz:

Zaten araniz iyi degil, birde esin sana annesinin her lafini anlatmakla daha cok ortaligi kizistiriyor...aksine olmasi lazim, yok canim annem birsey demedi senin icin demeli.

Bu durumlara gelmenizde esininde payi varmis gibi geldi bana....

Çok çirkin yaaa kendisinin içi çok mu temizmiş nasıl müsaade ediyorsunuz cidden anlamıyorum.

Çok çirkin yaaa kendisinin içi çok mu temizmiş nasıl müsaade ediyorsunuz cidden anlamıyorum.

canim benim beni anliyan anliyo musade ediyorum diye bisey yok. tabi sen anliyamazsin cunku daha kucuksun (18yas) ve daha evli deilsin. dilerim bunlari yasamazsin ve mutlu bir evlilik yaparsin .

yok canim oyle deil tam aksine esim bana hic birseyi gelip soylemezben anlat derim ama o soylemez uzulmeyim diye. ben bu laflari telefonda konusurken duydum telefonun sesi acikti. kaynanam bilyodu sesinin acik oltugunu ondan oyle dedi yani ben duyyim diyekötükedihüso

canim benim beni anliyan anliyo musade ediyorum diye bisey yok. tabi sen anliyamazsin cunku daha kucuksun (18yas) ve daha evli deilsin. dilerim bunlari yasamazsin ve mutlu bir evlilik yaparsin .

Yanlış anlamayın ama üzülüyorum insanın insana olan eziyetini gördükçe.. Teşekkürler iyi dilekleriniz için umarım sizin için de her şey iyi olur. :1hug:

Yanlış anlamayın ama üzülüyorum insanın insana olan eziyetini gördükçe.. Teşekkürler iyi dilekleriniz için umarım sizin için de her şey iyi olur. :1hug:

aslında seni kimse yanlış anlamadı..
ancak yaşının vermiş olduğu tecrübesizlikten dolayı bu tarz olaylara daha sert yaklaşman normal..
bunlar zamanla sende de kırılacaktır..
benim sana tavsiyem bu tarz olayların içerisinde olan insanlara karşı onların psikolojilerini göz önünde bulundurarak biraz daha ılımlı yaklaşman olacaktır:)

Ilımlı olmaya elimden geldiğince gayret ediyorum fakat çocuk sorunu yaşayan bir bayana kalkıpta çocuğu olmaz içi pislik dolu denilirse ben kendimi kaybediyorum. Şahsen ben olsam o kaynananın karşına geçip iki çift laf ederdim. Biliyorum konuşması kolay diyebilirsin ama daha önce yaptım yani, kaynanam olsa da yaparım. Ama bu bayanın tepkisi farklı. Olabilir herkesin olaylara verdiği tepki farklı o yüzden benim tepkimi yaşımın verdiği tecrübesizliğe bağlayıpta sert olarak yorumlaman doğal.

her insan bir değildir..
kimi insan sessiz içine kapanıktır.. kimi insan dışa dönüktür.
senin dışa dönük gruptan olman bu kadar sert eleştiri yapma hakkını vermez sana..
ben olsam bende cevap veririm,elimden geleni ardına koymam o insanların ancak bunu yapabilmekte çok kolay değildir..

Hay Allah'ım ya bu nasıl insanlıktır.Bırakın gelinine, insan düşmanına bu tarz cümleler sarfetmez.Onlara ilk önce insan sevgisini aşılamak lazım.Bu ne kindir böyle.

Canım Allah sana gerçekten sabır versin.Eşinin bunları görmesi lazım, eğer evliliğini çok etkiliyorsa mesafade koyabilirsiniz.

1. Bahsettiğiniz dışa dönük gruba dahil değilim. 2. sert bir eleştiride yapmadım zaten. Öyle bir şey olsaydı konu sahibi gereken tepkiyi verirdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…