• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınpeder sıkıntısı

Frover

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2020
225
98
18
27
Merhaba hanımlar bizim eşimle çok büyük bir sıkıntımız var. Eşim ne kazansa babasına veriyor sürekli kartlara borç takıyor eşim ödüyor. Artık eşimde yıldı bıktı sıkıldı. Bir oğlu var bekar aynı şeyi onada yapıyor. 2 ay sonra bitti diyor 5 ay sonra bitti diyor 1.5 yıllık evliyim bu 2 ay bitmedi hamileyim birde.nasıl olacak bilmiyoruz. Ne tavsiye edersiniz
Çocuk olduktan sonra eşim daha tepkili olurmu babasına karşı

siz bişey yapmayacaksınız. eşiniz tavrını koyacak hastalık olur kaza bela olur ayrı ama birileri hesabını bilmiyor diye siz devamlı sıkıntı çekmek zorunda değilsiniz. eşinizle usulünce konuşun artık para vermekten vazgeçsin babasına umarım laf dinleyen makul biridir eşiniz

Başlık yanlış olmuş, eş sıkıntısı olmalıydı. Hamile kalmamanızı tavsiye ederdim ama olan olmuş artık. Çocuktan sonra tepkili olmaz, aynen devam eder bu durum. Ben çocuk olunca değişen bir kişi bile görmedim. Siz çalışıyor musunuz?
Ben çalışıyordum hamilelikten dolayı işten çıktım.

Kazandığı parayı babasına vermeyecek sorun çözülecek. Aslında çok basit nasıl akıl edemedi eşiniz bunu?
Memlekete gidicek nisanda bir evi daha var burda onuda diğer oğluna verip tamamen gidicek. Ama gitmesi çözümmü işte oradada devam edecek

Benim kayinpederimde ayniydi tabiki eşim bekarken. Ben o zamanlarda koymuştum tavrımı,öz annesinin nafakasını ödetiyordu öz oğluna kafayı yicek duruma gelmiştim..
Eşimle oturup konuştum eğriyi doğruyu anlattım bana hak vermişti. Birdaha pek yaşanmadı bu olaylar, bence eşinizi adam akıllı karşınıza alın oturun konuşun sizi anlamasını temenni ediyorum..

siz bişey yapmayacaksınız. eşiniz tavrını koyacak hastalık olur kaza bela olur ayrı ama birileri hesabını bilmiyor diye siz devamlı sıkıntı çekmek zorunda değilsiniz. eşinizle usulünce konuşun artık para vermekten vazgeçsin babasına umarım laf dinleyen makul biridir eşiniz
Diyorum eşime bıktım artık sıkıldım diyor borç ödemekten bizim hiç bir borcumuz yok evimizin borcu 1 ay sonra bitiyor. Ama işte babası bende bunaldım artık. Nereye kadar böyle gidecek.

Bebeğe alışveriş yapıcaz hiç fırsat gelmiyor ki babasından demiyor ki bunların çocukları olucak

Benim kayinpederimde ayniydi tabiki eşim bekarken. Ben o zamanlarda koymuştum tavrımı,öz annesinin nafakasını ödetiyordu öz oğluna kafayı yicek duruma gelmiştim..
Eşimle oturup konuştum eğriyi doğruyu anlattım bana hak vermişti. Birdaha pek yaşanmadı bu olaylar, bence eşinizi adam akıllı karşınıza alın oturun konuşun sizi anlamasını temenni ediyorum..
Artık ben konuşucam yeter yani

çok haklısınız. sizi anlıyorum çünkü benimde ailem hemen hemen böyle. kendimi bildim bileli borçları harçları bitmez.inanın bıktım ama artık akıllandım beni de batırdılar ama kendileride bir türlü borçlarını bitiremiyorlar. gerçekten bu huy meselesi herkes zor zamanlardan geçer ama kimi insanlar asla toparlayamıyor. İhtiyaç sıralaması yapamıyorlar . ama eşinizin ailesi olduğu için siz ne deseniz boş onun akıllanıp tavrını göstermesi gerekiyor

Ben çalışıyordum hamilelikten dolayı işten çıktım.

En çok paraya ihtiyaç duyacağınız zamanda işten çıkarak bence hata etmişsiniz. Kayınpederim hiç bunların çocukları olacak demiyor yazmışsınız ama benim çocuğum olacak bilincine varıp buna göre parasını kullanması gereken kişi eşiniz. Tek maaş o da babaya gidiyor, nasıl geçineceksiniz?

çok haklısınız. sizi anlıyorum çünkü benimde ailem hemen hemen böyle. kendimi bildim bileli borçları harçları bitmez.inanın bıktım ama artık akıllandım beni de batırdılar ama kendileride bir türlü borçlarını bitiremiyorlar. gerçekten bu huy meselesi herkes zor zamanlardan geçer ama kimi insanlar asla toparlayamıyor. İhtiyaç sıralaması yapamıyorlar . ama eşinizin ailesi olduğu için siz ne deseniz boş onun akıllanıp tavrını göstermesi gerekiyor
Aklı başında ama çıkıp bişey diyemiyor babasına. Eşimide beğenmez birde o kadar çalışır hiç yani. Gider 600 liraya ayakkabı alır 400 lira bir gömleğe verir. Benim eşimde öder. Eşim geliyor bana döküyor içini diyorum bana değil git babana de. Hiç yani

En çok paraya ihtiyaç duyacağınız zamanda işten çıkarak bence hata etmişsiniz. Kayınpederim hiç bunların çocukları olacak demiyor yazmışsınız ama benim çocuğum olacak bilincine varıp buna göre parasını kullanması gereken kişi eşiniz. Tek maaş o da babaya gidiyor, nasıl geçineceksiniz?
Ben çalışıyorum çabalıyorum eşim iyice artık evi boşlamıştı nede olsa ben yapıyorum diye. Artık evin sorumluluğunu alsın hemde ben hamile hamile çalışıcam eşimde babasına yedirecek sinirlendim bıraktım bende işi.

Ben cidden anlamıyorum eşiniz başından beri böyle, babasının yüksek fiyatlı harcamalarını öderken sizin istediğiniz en ufak şeyde sorun çıkarıyormuş, bu şartlarda bile isteye hamile kalıp işten çıkıyorsunuz, sonra da bebeğin alışverişi olacak diyorsunuz. Ne bekliyordunuz tam olarak?
Herşeyi bilerek, görerek yapmışsınız zaten.

Back
X